• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

24 saate yakın migren ağrısı çekiyorum. :mad::cry:ağrı az kalır,acı daha çok...işe de gidemedim.sanırım yarın da gidemicem.

yahu sırf rahat emzirelim diye önden düğme yapıyorlar bir gizli açıklık yapıyorlar diye lohusa takımları 150 tl 180 tl olur mu ya yuh ... sinir oldum önden düğmeli gecelik falan bakıyorum yok arkadaş hep anneanne modeli .. bu pijama ve gecelik olayını nerelerden halledeceğiz . bir sürü çamaşırcı gezdim acayip pahalılar ya.

Geçmiş olsun canım benim.. Dr um aclik tokluk kan degerlerine ve 3 aylik seker duzeyime bakti yükleme istemedi.. Ama detaylı yapan perinatolog olur mu oyle şey senin gobegin cok büyümüş şeker vardir sende 75lik yükleme yaptir dedi :confused: detaylıda bi de hersey normal çıktı neden oyle dedi bilmiyorum:KK35:
off nerden çıkardıysa o doktor :) boşver yapma :p gözüm epey korktu benim.ondan böyle diyorum canım sende herşey normal geçer inş
evet tatlım maalesef. tansiyonum düşmüş. eşim filan da yanımda değildi o an.elin adamları yardım etti:KK42:

Dedigin gibi patateslerin ici bos kac kere kizarttilarsa dondurulmus hazir patatesleri hangi yagda kizartiyorlarsa benim midemi alt ust ediyor yedikten 2-3saat sonra reflu gibi yaniyor midem ve yemek borum o_O ben de su an yiyemiyorum ama sagolsun mudurum ikiz bebek bekledigimden guzel bir program yapti genelde 2bucukta evdeyim eve gelince yiyorum yemegimi
Aman dikkat et çok da aç kalıp yollarda birşey olma :(
Bir şekilde sağlıkla atlatacağız bu ginleri inşallah...
yahu sırf rahat emzirelim diye önden düğme yapıyorlar bir gizli açıklık yapıyorlar diye lohusa takımları 150 tl 180 tl olur mu ya yuh ... sinir oldum önden düğmeli gecelik falan bakıyorum yok arkadaş hep anneanne modeli .. bu pijama ve gecelik olayını nerelerden halledeceğiz . bir sürü çamaşırcı gezdim acayip pahalılar ya.
Bugün arkadaş önerdi emzirme sütyeni uygun fiyata alınacak site olarka. O sitede bir iki takım da görmüştüm. Modalife.com belki ilgini çeken birşe olur;)

canım bu avent yenidoğan seti ile ilgili bişey sorucam. Sanırım iki farklı model var. SCD290-01 ve SCD371/60 yazıyor . Ne farkı var acaba ikisinin?

Canim 2. Yukledigin benim aldigim.. natural serisi diye geciyor..emzik kismi farki var diye biliyorum..naturel serisinin emzikleri yenidogan acisindan daha saglikli memeye en benzer olan imis diye okudum ben.. ama 4 4luk en detayina kadar arastirmadim ne yalan soyleyeyim..belki daha da bariz bir ozelligi olabilir..2. Yukledigini aldim canim benim...

Canim 2. Yukledigin benim aldigim.. natural serisi diye geciyor..emzik kismi farki var diye biliyorum..naturel serisinin emzikleri yenidogan acisindan daha saglikli memeye en benzer olan imis diye okudum ben.. ama 4 4luk en detayina kadar arastirmadim ne yalan soyleyeyim..belki daha da bariz bir ozelligi olabilir..2. Yukledigini aldim canim benim...
çok teşekkür ederim canım sadece görünüş farkı mı var acaba diyordum. Ben de senin aldığın modeli alayım :KK5:

Offf ama yaa
sıkıntı yatak mı, sıkıntı yoksa ben miyim
batıyor resmen, ters cevirdim battaniye koydum hala aynı
bebekim uyutmayacak zaten. Bari o güne kadar uyuyayım yaaaaa

Bende mi bi şanssızlık var yoksa e-bebekte mi bi kısmetsizlik var anlamadım:) geçen hafta güzel bir kampanyası vardı 100tllik alışverişin 25ini indirim yapıyorlardı. Cazip geldi tam bakcam netim gitti 3 gün gelmedi. Şimdi de sebamed ürünlerinde %20 indirim varmış tam birkaç parça ürün seçip ekledim sepete. Hooop evin neti gitti yine :) noluyor Allahım sınıyormusun uyarıyormusun :))

Slm annişler şimdiye kadar kaç.kilo aldınız bnm 66 ile hamile kaldım şu anda 71 oldum 6.ay bitmek üzere acaba doğuma kadar kaç.olucam ama görüntüde daha fazla aldım gibi duruyo hep o progestan yüzünden şişlik yapıyo 5 kiloyla bayan gıdık oldum:confused: bile yada sürekli yatmaktan kendimle uğraşıyorum bilemedim:KK17:

kızlar merhaba,
size bir sorum olacak
göğüs ucu için kremi doğumdan bi hafta önce falan kullanmaya başlamayı tavsiye ediyorlar. ben hangi marka krem alacağıma henüz karar vermedim. siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı hiç ?
Lansinoh un kremi var canim herkes onu oneriyir. Yikanmasina gerek de yokmus. Yani yikarsin normalde emzirmeden ama darda kaldiginda da emzirebilmen guzel bence. Ben webannemarket ten aldim gecen gun.

Gececiler ;))) uyumayi deneyin son aylarda daha zor olucak, dogumdan sonrasini hele hic saymiyorumm

Diger ekipte gelir birazdan Gunaydin herkese :KK36:

günaydınlar

pıhtılaşma bozukluğu olan arkadaşlar doğum konusunda ne diyor dr. unuz ? sezeryan veya normal ? taktım şu sıralar buna. normal doğum istiyordum daha erken tabide. pek mümkün görülmüyor normal doğum.

Gunaydınlar herkese

Yıne yogun akıcı bır gun benım ıcın, haftanın son gunu dıyemıyorum cunku haftasonu da calısıcam:(

Dun bunu aldım bebegım ıcın alt acma bezı. Cok kullanıslı degıl hemen kırlenıyo bılıyorum ama bı tane boyle tatlı bıseyı olsun dedım. Zaten hazır olanları var paktlı satılanlar sureklı onlardan kullanıcaz

Eklentiler

• Capture.webp
    Capture.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 58
günaydınlar

pıhtılaşma bozukluğu olan arkadaşlar doğum konusunda ne diyor dr. unuz ? sezeryan veya normal ? taktım şu sıralar buna. normal doğum istiyordum daha erken tabide. pek mümkün görülmüyor normal doğum.
canım daha erken bunları dusunme bence. Zaten normal yapabıleceksen doktorun yonlendırır. Bende de mıyom var doktor bısey demedı ama mıyomda sezeryan oluyormus

aynen canım ben de sivasta heryere baktım hatta internette de ayrıntılı baktım hiçbi yerde hesaplı bişey bulamıyorum hep 150-250 arası, şok oldum ne özelliği varsa çok kalın bile değil kara kara düşünüyorum nasıl alcaz ya:(

Gunaydınlar herkese

Yıne yogun akıcı bır gun benım ıcın, haftanın son gunu dıyemıyorum cunku haftasonu da calısıcam:KK43:

Dun bunu aldım bebegım ıcın alt acma bezı. Cok kullanıslı degıl hemen kırlenıyo bılıyorum ama bı tane boyle tatlı bıseyı olsun dedım. Zaten hazır olanları var paktlı satılanlar sureklı onlardan kullanıcaz

anuuuuuumm tatlılığa bak hele, güle güle kullan cnm

Back
X