- 6 Ekim 2015
- 1.632
- 1.075
- 53
Canim yaa bizim bu halimiz nolacak bogle ben normalde tedirgin insan oldugum icin onu yapmim bunu yapmim zararo olur derken yipraniyorum bi deAynen canım :))) az kaldı ama bn baya bittim((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yaa bizim bu halimiz nolacak bogle ben normalde tedirgin insan oldugum icin onu yapmim bunu yapmim zararo olur derken yipraniyorum bi deAynen canım :))) az kaldı ama bn baya bittim((
off nerden çıkardıysa o doktor :) boşver yapmaGeçmiş olsun canım benim.. Dr um aclik tokluk kan degerlerine ve 3 aylik seker duzeyime bakti yükleme istemedi.. Ama detaylı yapan perinatolog olur mu oyle şey senin gobegin cok büyümüş şeker vardir sende 75lik yükleme yaptir dedidetaylıda bi de hersey normal çıktı neden oyle dedi bilmiyorum
![]()
evet tatlım maalesef. tansiyonum düşmüş. eşim filan da yanımda değildi o an.elin adamları yardım ettiBayıldın mi?
Aman dikkat et çok da aç kalıp yollarda birşey olmaDedigin gibi patateslerin ici bos kac kere kizarttilarsa dondurulmus hazir patatesleri hangi yagda kizartiyorlarsa benim midemi alt ust ediyor yedikten 2-3saat sonra reflu gibi yaniyor midem ve yemek borumben de su an yiyemiyorum ama sagolsun mudurum ikiz bebek bekledigimden guzel bir program yapti genelde 2bucukta evdeyim eve gelince yiyorum yemegimi
Bugün arkadaş önerdi emzirme sütyeni uygun fiyata alınacak site olarka. O sitede bir iki takım da görmüştüm. Modalife.com belki ilgini çeken birşe oluryahu sırf rahat emzirelim diye önden düğme yapıyorlar bir gizli açıklık yapıyorlar diye lohusa takımları 150 tl 180 tl olur mu ya yuh ... sinir oldum önden düğmeli gecelik falan bakıyorum yok arkadaş hep anneanne modeli .. bu pijama ve gecelik olayını nerelerden halledeceğiz . bir sürü çamaşırcı gezdim acayip pahalılar ya.
İyi geceler tatlı bebişlerin güzel annişleriMerhaba anneler :) iyi geceler :)
canım bu avent yenidoğan seti ile ilgili bişey sorucam. Sanırım iki farklı model var. SCD290-01 ve SCD371/60 yazıyor . Ne farkı var acaba ikisinin?
çok teşekkür ederim canım sadece görünüş farkı mı var acaba diyordum. Ben de senin aldığın modeli alayımCanim 2. Yukledigin benim aldigim.. natural serisi diye geciyor..emzik kismi farki var diye biliyorum..naturel serisinin emzikleri yenidogan acisindan daha saglikli memeye en benzer olan imis diye okudum ben.. ama 4 4luk en detayina kadar arastirmadim ne yalan soyleyeyim..belki daha da bariz bir ozelligi olabilir..2. Yukledigini aldim canim benim...
Lansinoh un kremi var canim herkes onu oneriyir. Yikanmasina gerek de yokmus. Yani yikarsin normalde emzirmeden ama darda kaldiginda da emzirebilmen guzel bence. Ben webannemarket ten aldim gecen gun.kızlar merhaba,
size bir sorum olacak
göğüs ucu için kremi doğumdan bi hafta önce falan kullanmaya başlamayı tavsiye ediyorlar. ben hangi marka krem alacağıma henüz karar vermedim. siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı hiç ?
Taçta indirimdeydi gecen gun 20 tl ye geliyordu. Ayrica anstagramda denizli konsept diye bir sayfa var onlarda satiyor 12 tl ye canim.Lohusa terliği yapcak mısınız, boş beyaz havlu terlik nerde satılır ki, alıp süslemek istiyorum da bulamıyorum
canım daha erken bunları dusunme bence. Zaten normal yapabıleceksen doktorun yonlendırır. Bende de mıyom var doktor bısey demedı ama mıyomda sezeryan oluyormusgünaydınlar
pıhtılaşma bozukluğu olan arkadaşlar doğum konusunda ne diyor dr. unuz ? sezeryan veya normal ? taktım şu sıralar buna. normal doğum istiyordum daha erken tabide. pek mümkün görülmüyor normal doğum.
yahu sırf rahat emzirelim diye önden düğme yapıyorlar bir gizli açıklık yapıyorlar diye lohusa takımları 150 tl 180 tl olur mu ya yuh ... sinir oldum önden düğmeli gecelik falan bakıyorum yok arkadaş hep anneanne modeli .. bu pijama ve gecelik olayını nerelerden halledeceğiz . bir sürü çamaşırcı gezdim acayip pahalılar ya.
Gunaydınlar herkese
Yıne yogun akıcı bır gun benım ıcın, haftanın son gunu dıyemıyorum cunku haftasonu da calısıcam
Dun bunu aldım bebegım ıcın alt acma bezı. Cok kullanıslı degıl hemen kırlenıyo bılıyorum ama bı tane boyle tatlı bıseyı olsun dedım. Zaten hazır olanları var paktlı satılanlar sureklı onlardan kullanıcaz