• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ay Maşallah ona benimki bir hafta önde şimdi ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorm ama kilolu bir bebiş olursa hiç çıkaramam direk sezaryen heralde
Hayırlısıyla saglıkla gelsinlerde gerisi önemli degilbiz her türlü yaparız.
ıyıde o slıkon uc yerıne 1 kere 1 saatlık bısı belkıde ayrıca o kahverengı kısım bende cok buyuk mesela hayatta alamaz hepsını ben duydum ve denıyecem lastıkden daha ıyıdır zaten o kahverengı yerden bulurmus memeyı bebek o yuzden koyulasırmıs ama yara olacak emzırmek ezıyet olacak sonra lastık takacan kendı memenden tamamen ayrı kalacak tabıkı tercıh sızın ama zevkle ve kendı gogusumu vermek ıcın en fazla 1 gun duracak bı kokuda dıger sorunlardan daha mantıklıdır dıye sozyledım tabıkı secım herkesın kendı kararı
iyide canım bebege o aparatla veriyorsun demedimki ben. Kaldıki o aparatlar zaten gögüs ucu olmayan kişiler için zaten bebegin agzına giriyor. Emzikde aynı ne farkı var. oda slikon plastik...
ayrıca benim dediğim bu degil. Emzirme işin bittikten sonra onu gögüsüne koyup sütyenini kapıyorsun ki o baskıyla sütün damla damla akmaya devam ediyor bir yandanda gögüsün o sütün içinde kalıyor. O yarayı iyileştiren zaten sütün. .. kendi sütün bu dünyadaki bütün kremlerden daha saglıklıdır. Tekrar emzirecegin zaman o aparatı çıkarıyorsun gögüsünüde sil emzir bebişini.. mis gibi bunda garip birşey yok. Ben başımdan geçtiği için sizinle paylaştım. Herkes kendi istediğini yapar zaten ;) ;) kremde sürsen emzirirken gögüsü temizlemek gerekiyor. Ama o kremler gögüsdeki bebegin duyması gereken kokuyu engelliyormuş. Bana o yüzden kullanma demişti. Banada mantıklı geldi kullanmadım :)

Kızlar işten geldim sabah iyiydim ama galiba hasta oluyorum yemek yapmaya dermanım yok çok halsizim her yerim ağrıyor üşüyorum başımda bi uyuşukluk ağrı ve ağırlık hissi var, Allah'tan haftasonu geldi yoksa işe de gidemezdim :( napsam cabuk gecer:( çok yorgunum

Kızlar işten geldim sabah iyiydim ama galiba hasta oluyorum yemek yapmaya dermanım yok çok halsizim her yerim ağrıyor üşüyorum başımda bi uyuşukluk ağrı ve ağırlık hissi var, Allah'tan haftasonu geldi yoksa işe de gidemezdim :KK43: napsam cabuk gecer:KK43: çok yorgunum
Ah canim kac gundur burda balli liminlu su ve ya balli sut icin dige oneriler yapiyorum kendim ogle atlatdim cunki sicak suya recel dokub 2 kasik karistirib ic gunce 5-6 bardak hatta daha da fazla iciyordum boglece cok sukur atlatdim sana da acil sifalar

komşum deli edecek beni :mad:
3 ve 1,5 yaşlarında iki cocugu var, onların mama sandalyesini bana vermek istiyor ısrarla
şimdilik düşünmüyorum desemde ısrarla al nolcak ama çok kirli, lekeli temizlersin diyor
kılıflar var değiştirilik sıkıntı değil ama şimdilik almayı düşünmüyorum dememe rağmen
-amaaaann ne yeni kılıfı yaa silersin temizlersin lekesi gitmezsede iş görür diyor, hayır dememide kabul etmiyor
valla bağırasımmm geliyoorrr

aaaaaaaaa bacım istemiyorum mama sandalyesi falan, bu ilk cocugum napim kirli lekeli sandalyeni
illa istiyorsan hayrına alamayacaklara ver diyesim geliyor yeminlen :63:
Kullanmayacagım de gitsin zorla vermez herhalde :) :) ben mama sandalyesi kullanmayacagım size lazım degilse ihtiyaç sahibi birine verebilirsiniz hem sevap işlemiş olursunuz de :) :)
düşünmek zorundayım dr. bulmam gerek ona göre. kaldı 3 buçuk ay. bizimki riskli çünkü
o zaman inş en kısa zamanda bulursun doktor. Allah yardımcın olsun canım

Sayin anneler ve deneyimli anne adayları kraft bukle bebek Arabası almayi düşünüyorum .. kullanan ve de memnun kalmayan var mı fikirlerinize ihtiyacım var civilde cok uyguna geliyo ama yine de az para degil alip da pisman olmayayim

Kizlar su kuyruk sokumu agrisi mahvedecek beni :KK43: oturamiyorum resmen yaaa diken ustunde gibiyim sizde de var mi dr a da soylemedim ama caresini bilen vardir belki
Bende ara ara makat ağrısı çekiyorum acaba aynı yerden mi bahsediyoruz tam popo kısmı benim senin kuyruk sokumu kemiğinin olduğu yer mi?
bu arada istanbul anadolu yakasında olup, chicco depo mağazasını bilen? oradan ürün almayı düşünen var mı?
haala devam ediyor mu fabrika satışları ?
ümraniye atakentte geçen sene vardı ama bayağı aramıştık biz dışardan bakınca mağaza gibi durmuyor şimdi var mi bilmiyorum ama çok kayda değer şeyler yoktu

Cok guzelmis..yalniz bunu evdemi giyeceksiniz hastanedemi..o terlikler hastaneye uyarmi ki..ay benim hic bi seyim yok bide calisiyorum cok zor yetismicek hicbisii
Hastanede giymek için aldım canım eve geli nce makinaya atar yikarim evde giymeye devam ederim
Gerçekten tam zevkime göre, çooooooook beğendim, aynılarından bulup alsam keşke, uzaktayız, pişti olsak nolur ki:KK71:
Özdileğin bisürü sitesi var, hangisinden alınıyor ya da direkt mağazasına mı gitsem, twigy nin sitesi de vardır dimi bi bakayım süper fikir verdin bana cnm güle güle kullan
Ben eskişehir özdilek mağazasından aldım terlikle orda satılıyordu hatta lohusa takımının daha guzeli vardı 199 tl idi 100 lira fazla vermeye gerek yok deyip bunu aldım internet mağazalarında varmı bilmiyorum canım

Ben lohusa takımımi sabahlikli 3 lu set 55 tlye aldım
birde pijama takımı aldim
avize aldım
havlu çorap bebek için 3lu
Kendime pijama üstü beyaz şal başım için
9kilot6 atlet :D
Kapı süsü malzeme alacaktim malzemeler çok pahalı inanilmaz aynı paraya geliyo
Lohusa terlik tac alacaktim 40 tl me kiyamadim onu kapalı deri terlik aldım
Birtanede elde tutmak için dialog kartin aldım annesinin prensi diye bugunluk bunlar

Hayırlısıyla saglıkla gelsinlerde gerisi önemli degilbiz her türlü yaparız.

iyide canım bebege o aparatla veriyorsun demedimki ben. Kaldıki o aparatlar zaten gögüs ucu olmayan kişiler için zaten bebegin agzına giriyor. Emzikde aynı ne farkı var. oda slikon plastik...
ayrıca benim dediğim bu degil. Emzirme işin bittikten sonra onu gögüsüne koyup sütyenini kapıyorsun ki o baskıyla sütün damla damla akmaya devam ediyor bir yandanda gögüsün o sütün içinde kalıyor. O yarayı iyileştiren zaten sütün. .. kendi sütün bu dünyadaki bütün kremlerden daha saglıklıdır. Tekrar emzirecegin zaman o aparatı çıkarıyorsun gögüsünüde sil emzir bebişini.. mis gibi bunda garip birşey yok. Ben başımdan geçtiği için sizinle paylaştım. Herkes kendi istediğini yapar zaten ;) ;) kremde sürsen emzirirken gögüsü temizlemek gerekiyor. Ama o kremler gögüsdeki bebegin duyması gereken kokuyu engelliyormuş. Bana o yüzden kullanma demişti. Banada mantıklı geldi kullanmadım :)
canim gogus kalkani mi deniyordu bu urune... yoksa gogus ucu olmayanlar emzirirken kullaniyor ya onu mu diyorsun... ben ikisinide alcam... cok memnun kullananlar...

Bende ara ara makat ağrısı çekiyorum acaba aynı yerden mi bahsediyoruz tam popo kısmı benim senin kuyruk sokumu kemiğinin olduğu yer mi?
ümraniye atakentte geçen sene vardı ama bayağı aramıştık biz dışardan bakınca mağaza gibi durmuyor şimdi var mi bilmiyorum ama çok kayda değer şeyler yoktu

Hastanede giymek için aldım canım eve geli nce makinaya atar yikarim evde giymeye devam ederim

Ben eskişehir özdilek mağazasından aldım terlikle orda satılıyordu hatta lohusa takımının daha guzeli vardı 199 tl idi 100 lira fazla vermeye gerek yok deyip bunu aldım internet mağazalarında varmı bilmiyorum canım
Canim bildigin o kemik agriyor benim senin daha asagisi sanirsam

kızlar bu vagi-hex denen fitil enfeksiyonu ya da işte mantarı engellemek için verilmiyor mu? hayır ben anlamadım 2 gecedir kullanıyorum her sabah kalktığımda foş diye öyle bir akıntı geliyor ki anlamadım enfeksiyonu halletmek yerine komple var olanı mı söküyor :) bu durumu yaşayan var mı? bir iki kere gün içinde öyle epeyi bir kerede boşalma şeklinde oluyor ondan sonra olmuyor hiç. fenalık bastı bu akıntılar yüzünden of.. zaten fitil kullanıyorum diye üzülüyorum oğluma zararı yokmuş ama yine de üzülüyorum ama ne yapayım maşallah 2 ayda bir akıntı belası

arkadaşlar bizim adetlere göre bebeğin ihtiyaçlarını kız tarafı karşılıyor mesela beşik yatak kıyafet vb. ben de şimdi kendim alışveriş yapınca anneme anlatıyorum şunu aldım bunu aldım bana kızıyo bana alcak bişi bırakmadın diyo iyi de bu devirde ben herşeyi anneme nasıl aldırayım siz de kendiniz alıyosunuz değil mi ben de beşik şifonyer alsan yeter diyorum sonuçta bizi okuttular işimizi elimize aldık maaşımız var herşeyi Allahın izniyle alabiliyoruz ben yük yıkmak istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyosunuz kayınvaliden fln laf etmesin herşeyini eksiksiz alıyım diyo anca:KK43::KK43:
Bu devirde agir adetler kalmadi bizde kiz olsun erkek olsun tum sulale hem kiz hem erkek icin bi suru guzel guzel hediye getirir bi de besige hediye getirmemis gibi para birakir :eek: ben de senin gibi dusunuyorum herkes dugununu bile kendi yapiyor kalmis ki bebeginin masraflarini zorla yikmak tabi ki agir gelebilir ama dedeler nineler bizden hevesli oluyor alabildiklerini istediklerini alsinlar onlar da hevesini alsin bebislerimiz biraz buyusun bizim aldiklarimizi da begenmicekler nasilsa:KK45:

Canim yaa bizim bu halimiz nolacak bogle ben normalde tedirgin insan oldugum icin onu yapmim bunu yapmim zararo olur derken yipraniyorum bi de:KK51:
Aynen canım ya beni astımı m çok yoruyor canım sürekli öksürmekten ve balgam çıkarmaktan yoruldum hamileliğ i mi tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyor

Ben lohusa takımımi sabahlikli 3 lu set 55 tlye aldım
birde pijama takımı aldim
avize aldım
havlu çorap bebek için 3lu
Kendime pijama üstü beyaz şal başım için
9kilot6 atlet :KK70:
Kapı süsü malzeme alacaktim malzemeler çok pahalı inanilmaz aynı paraya geliyo
Lohusa terlik tac alacaktim 40 tl me kiyamadim onu kapalı deri terlik aldım
Birtanede elde tutmak için dialog kartin aldım annesinin prensi diye bugunluk bunlar
Masallah ..bisey kalmamis ben ilkinde aciktim suan kapaliyim ve hic suslu puslu bisiler yapamicam gibi.sacimi nasil ortcem ne etcem ne giycem komple muamma yada gayriihtiyari geliscek..

Aynen canım ya beni astımı m çok yoruyor canım sürekli öksürmekten ve balgam çıkarmaktan yoruldum hamileliğ i mi tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyor
Ne deyilem tatlim bebislerimizi beklemekten baska care yok agri aci katlanicaz artik hele dogumdaki agriyi dusunmek bile istemiyorum o_Oinsallah su hastalikta seni yormasin bu kadar senin durum daha zor

Cok yaptik canim ama orda saticiyi iyi arastirmak lazim
Ordan bişey aldm canm çocuk için değilde başka ürün. Anlamadm işlerin nasıl yürüdüğünü onay vermek gerekiyormuş onay verdm para satıcıya aktarıldı diyor bu kadar. Ne bi kargo numarası ne bişey var. Ha birde kargo ücretini alıcı öder diyor ama sadece ürün fiyatını çekildi karttan. Biri beni aydınlatabilir mi o_O

Back
X