• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Masallah ..bisey kalmamis ben ilkinde aciktim suan kapaliyim ve hic suslu puslu bisiler yapamicam gibi.sacimi nasil ortcem ne etcem ne giycem komple muamma yada gayriihtiyari geliscek..
Valla bende şal aldım beyaz inşallah kötü olmaz tulbentde alirim belki

Kızlar gittigidiyordan alışveriş yapan var mı

Ürün eline geçtikten sonra onay veriyorsun o zaman para karşı tarafın hesabına geçiyor sen erken davranmissin kargo ücretini ürün geldiğinde kargocuya veriyorsun canim

bayadir bende giremiyordum buraya dogrudur canim önemli degil :KK66:
maşallah sen yarilamişsin ben hiç bişiy almadim daha erken diye ama başliycam inş.:KK28:
yok ya eksık cok fena hıc sorma Allah tan annem var cok sukur onlada cıkarız bı bakalım artık eksık olur ılla ama onemlılerı almak lazım bende gıremıyorum pek bı ara bı sogudum sımdı yenıden dondum dıyım :KK25:

Nasıl adetmis o öyle. Kiz tarafina yüklenilir mi yahu. Torun olunca en çok kendilerine gidilsin isterler ama.
işte hep karsı taraftan bekleyen ınsanlara gıcık oluyorum onlarında 1 cıft burma takması lazım ama hıc sanmıyorum :KK43: otuuncada tohum bızım bebek bızım derler işte

Hayırlısıyla saglıkla gelsinlerde gerisi önemli degilbiz her türlü yaparız.

iyide canım bebege o aparatla veriyorsun demedimki ben. Kaldıki o aparatlar zaten gögüs ucu olmayan kişiler için zaten bebegin agzına giriyor. Emzikde aynı ne farkı var. oda slikon plastik...
ayrıca benim dediğim bu degil. Emzirme işin bittikten sonra onu gögüsüne koyup sütyenini kapıyorsun ki o baskıyla sütün damla damla akmaya devam ediyor bir yandanda gögüsün o sütün içinde kalıyor. O yarayı iyileştiren zaten sütün. .. kendi sütün bu dünyadaki bütün kremlerden daha saglıklıdır. Tekrar emzirecegin zaman o aparatı çıkarıyorsun gögüsünüde sil emzir bebişini.. mis gibi bunda garip birşey yok. Ben başımdan geçtiği için sizinle paylaştım. Herkes kendi istediğini yapar zaten :KK66: :KK66: kremde sürsen emzirirken gögüsü temizlemek gerekiyor. Ama o kremler gögüsdeki bebegin duyması gereken kokuyu engelliyormuş. Bana o yüzden kullanma demişti. Banada mantıklı geldi kullanmadım :)
o mantıklı tabı ben yanlıs anlamısım sogan surme elleme yara olsun bı sekılde gecer gıbı anladım lan ne bıcım bısı oldum ben yaa boyle bırı degıldım bu hamılelık benı cok degıstırdı kusura bakma canım bır nevı onerı olmus hatta benzer bısıler kremden daha saglıklı seylermıs ben koku ısı ısın ıcıne gırınce benım sogan dusuncesıne karsılık yazdın sandım :KK70::KK70::KK70:

N

e saçma bişey neden kız tarafı alıyormuş ki yok öyle bişey lafa gelince bizim torununuz derler herkes yardım etmeli ama. Nerde bizde de kv Gül hiç sormuyor bile aman biz yaparız kimseye gerek yok
yanı kendınden cok karsısındakını sagmaya calısmak gıbı bısı abartır ve yapmaz bısıler ardından bısı derse dıyecem ama ogluna baslık parasıda ısteseydın eske zamanında dıye:KK70::KK70:

Sürekli öyleyim ben yaaa eşim bana baka baka bi hal oldu nasıl güldüreceğini şaşırıyor
Esini anlayan adamlara saygi duyuyorum gercekten. Bi de hödükler var bazi anlamaz etmez hamile hamile daha bi ustune gider kadinin. Su an bile aglamak istiyorum bu gun sabahtan beri iyi degilim insallah yarina duzelir keyfim(

kızlar bu vagi-hex denen fitil enfeksiyonu ya da işte mantarı engellemek için verilmiyor mu? hayır ben anlamadım 2 gecedir kullanıyorum her sabah kalktığımda foş diye öyle bir akıntı geliyor ki anlamadım enfeksiyonu halletmek yerine komple var olanı mı söküyor :) bu durumu yaşayan var mı? bir iki kere gün içinde öyle epeyi bir kerede boşalma şeklinde oluyor ondan sonra olmuyor hiç. fenalık bastı bu akıntılar yüzünden of.. zaten fitil kullanıyorum diye üzülüyorum oğluma zararı yokmuş ama yine de üzülüyorum ama ne yapayım maşallah 2 ayda bir akıntı belası
arkadaşım vegi hex değil ama gyno lomexin diye fitil kullandım ben de 2 gün arayla iki tane gece akıntım çok oldu sonraki ikş günde ama sonra kesildi gibi. yine de drunla konuş bir dahakine...

Esini anlayan adamlara saygi duyuyorum gercekten. Bi de hödükler var bazi anlamaz etmez hamile hamile daha bi ustune gider kadinin. Su an bile aglamak istiyorum bu gun sabahtan beri iyi degilim insallah yarima duzelir keyfim(
Allah razı olsun gerçi anlatmadan önce neyin var neyin var sorup duruyordu trip attı anlatma tmm die dedim hormanal öyle olunca araştırmıyor en azından ama aslında ona anlatamıyorum içimde yaşıyorum fırtınalar kopuyor hormondan mıdır nedense geçsin biran önce doğumdan sonra cok daha kötü olmaktan korkuyorum eğer doğuma yakın böyle olursam psikoloğa gitmek istiycem

Allah razı olsun gerçi anlatmadan önce neyin var neyin var sorup duruyordu trip attı anlatma tmm die dedim hormanal öyle olunca araştırmıyor en azından ama aslında ona anlatamıyorum içimde yaşıyorum fırtınalar kopuyor hormondan mıdır nedense geçsin biran önce doğumdan sonra cok daha kötü olmaktan korkuyorum eğer doğuma yakın böyle olursam psikoloğa gitmek istiycem
Acikcasi bende bir az kalp problemi var carpintim oluyor doktorum da kalp doktoruna gitmemi ve cevabi kendisine ulastirmami onerdi daha gitmedim. Bogle icim sikiliyor gercekten de kimseye anlatamiyorum esim olmuyor kim olursa olsun seni ancak senin gibi olan anliyor

Su kv muhabeti olunca bizimkisi aklıma geliyor deli oluyorum.
ilk torunum ona herseyi ben yaparim der, hem almaz hemde her seyi anneme yıkar.

Annene söyle beşik alsın, bebek arabasi annenin hakki, annen ne zaman oda takımı alacak.

annem şimdiden bi bavul eşya almış hala da gördükce alıyor merakla ne alacağını bekliyorum hıııııııhhhhh

ümraniye atakentte geçen sene vardı ama bayağı aramıştık biz dışardan bakınca mağaza gibi durmuyor şimdi var mi bilmiyorum ama çok kayda değer şeyler yoktu
Ümraniyedekini bilmiyorum da tuzla organizelerin girişinde var fabrikası(belkide deposu) orada cuma günleri belli saatlerde fabrika satışı fiyatına ürünler oluyormuş. Bizim finanscı arkadaş iki yıl önce yatak kıyafet falan almış, çok uyguna geldi diyor. Epeyde kuyruk oluyormuş o zaman. Acaba şimdi devam ediyor mudur. Haftaya şansımı deneyip iş yerinden biraz erken çıkmayı planlıyorum ;)

Bebek karnımda toplanıyor sanki kısa süre sonra düzeliyor. Bu düzenli olmuyor ama o bile benim canımı sıkmaya yetiyor internetten araştırdım biraz erken doğum falan diyor başına böyle bir şey gelen var mı 23. Haftadayim normal mi yoksa kötü bir şey mi bilemedim bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Anneleeer avent biberon seti almayı düşünüyorsanız e-bebek te indirimde şuan. Philips Avent SCD290/01 Natural Yenidoğan Setini kargo dahil 105 liraya aldım az önce :KK49:

toker de kargo dahil 99 TL
minirome de 97 lira

Bunlarda pijamalar tane 55
Terlik 10
Coraplar10
Kapi süsü 20
Avize 10
10 alt 5 atlet çamaşır
Şal
Bukadar şimdilik :-)
20151023_230935.webp
20151023_230916.webp

Eklentiler

• 20151023_225745.webp
    20151023_225745.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 20151023_230312.webp
    20151023_230312.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 114
  • 20151023_230641.webp
    20151023_230641.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 99
  • 20151023_230708.webp
    20151023_230708.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 112
  • 20151023_230312.webp
    20151023_230312.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 117
  • 20151023_225745.webp
    20151023_225745.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 78
Acikcasi bende bir az kalp problemi var carpintim oluyor doktorum da kalp doktoruna gitmemi ve cevabi kendisine ulastirmami onerdi daha gitmedim. Bogle icim sikiliyor gercekten de kimseye anlatamiyorum esim olmuyor kim olursa olsun seni ancak senin gibi olan anliyor
Aynen öyle canım ihmal etme ama biliyorsun gebelik ilerledikçe kalbin yükü artıyor dikkatli ol lütfen

Bebek karnımda toplanıyor sanki kısa süre sonra düzeliyor. Bu düzenli olmuyor ama o bile benim canımı sıkmaya yetiyor internetten araştırdım biraz erken doğum falan diyor başına böyle bir şey gelen var mı 23. Haftadayim normal mi yoksa kötü bir şey mi bilemedim bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Bende de oluyor canım sürekli diyemem ama ara sıra denk geliyo böyle karnımın bi bölgesine topluyo gibi Oluyo bir iki dakikaya normale dönüyo

Back
X