Hacı şakir granül ve dalin sıvı deterjan kullandım ilk oğlumda. granülden memnun kalmadım. dalin iyiydi ve onu kullanacağım bu kez. ne kullanılırsa kullanılsın ek durulama yapmak gerek bence.
Bebek yağı ve sabun kullanmayacağım ben. gerek duymuyorum çünkü. Babe markasını duymuşsunuzdur belki. pediatrik ürünleri de var. onun şampuanını alacağım. Biraz tuzlu ama uzun süre gidiyor , oğlumda kullanıp memnun kalmıştık. Hatta oğlumun cildinde atopik dermatit denilen bir egzama türü çıkmıştı. Babe markası sayesinde iyi olmuştu.
Islak mendil kullanmayacağım ğittiği yere kadar. Pamuk ıslatıp sileceğim. İlk oğluma ıslak mendil başlamıştım, feci pişik oldu. sonra pamuğa geçtik. çok rahat ettik. Alışınca cok pratikleşiyorsun pamukla da...
Ben çok beğendim. Ellerine sağlık. Ben örgü işlerini kayınvalideme bıraktım. o iyi yapıyor. Ama bunu ben de heveslendim şimdi görünce. Hangi markanın hangi serisi bu iplik. Kolay bir örgü renkler sayesinde güzel birşey çıkmış ortaya.
Büyük oğlumun iki tane örgü battaniyesi var. Bu oğlumada onları kullanacağım. Hatta biri babasının bebeklik battaniyesi. İçinin pazenini değiştirmişti kayınvalidem. Çok severek kullandım. Babalarının battaniyeleri ile büyümüş olacaklar. Çok hoş.
Sakallı ipten bir tanecik lif öreceğim ben. Anca onu bitiririm