Memleketten yeğeni geldi bu haftasonu, yeğeni 19 yaşında, hemen gitti 150 tl lik mont aldı, sanki babası bu, sık sık bişiler alıyo para gonderıyo ben para tutalım diyorum o rahat rahat harcıyo, haliyle tartıştık, ayrıca ben bu soğukta masraf olmasın diye hamile kabanı almıyorum salak mıyım ben, sabahın 6bucugunda işe gidiyorum, koca göbeğimle bisürü iş yapıyorum, beyimiz anca yorgun, sanki tek yorgun o ama yeğeni geldi beyimize bi enerji geldi, gezmeler tozmalar, sohbet koyu, basbasayken agzını zor acar, 2 gundur susmak bilmiyo, cinsel ilişki desen kaç gundur yok, bitirelim diyo, bebeğe bişi olur diyo, bıktım yorgunlugundan, sankı dedeyle evlıyım, gerızekalı, akrabalarının yanında degısıyo, kımse yokken cok mutluyuz, ısın ıcıne akraba para gırınce dellenıyorum, ıyıkı uzaktayız, süt izninde arabayı ver sen otobüsle git diyorum onda da anlaşamıyoruz, neymiş efendim bnm cesaretim yokmuş, arabayı veremezmiş, ben enayi gibi çalışayım ohh ben de araba alcam o zmn çok doluyum kusura bakmayın daldan dala atladım ama paylaşmak istedim