2016 Şubat Anneleri

Kizlar benimde belim agriyo yahu..vucut agirlastikca zorluyo sanirim.oglumdada cok agrirdi zaten..birde cok hareketsizim ben hic yurudugum yok.oglumu krese birakiyorum ordan okula ordan eve surekli arabada oturur haldeyim onunda etkisi var galiba..

Kızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm :KK51:
Ayvallahi maşallah bizlere ne kadar becerikli anneleriz hihhh :) çok güzel olmuş cnm eline saglik

Kizlar artik bebek hareket edince beni sarsiyor :KK57: Nasil yapiyor bilmiyorum ama iyice guclendi, erkek diye mi ki acaba?.. Daha simdiden boyleyse ileride ne yapicam ben :KK64:
Yeri dar gelmeye baslayinca yavaslar merak etme benimkiler de oyle hatta ilk basta deprem oluyor sanmistim avizeye falan baktim :KK45: su an da oyle zorluyorlar ki sinirlarini topuklarini dirseklerini secebiliyorum yumurta gibi gobegimden disari cikinti yapiyorlar :KK19::KK11:

Canim bende senin gibiydim kız kiyafetlerindeydi hep gözüm. ilk çocuk erkek olunca sevinemedim giydiremicem diye. Ama öyle güzel şeyler buluyorum ki oğluma, şimdi kızlara almaya çok zorlanıyorum. Sen alabildin mi ufak tefekte olsa?
Kizimin cok fazla kiyafeti var kullanamadigim hatta hic paketinden cikaramadigim hosuma giden hediyeler var ikizlerimin cogu seyi hazir cok fazla bi sey almicam bi tek battaniye yorgan yatak gibi seyleri birer tane daha alnamiz gerekiyor onlara da baslamadik sayilir dogum iznine ayrilinca baslarim artik :KK48: cok fazla rahatim galiba ama su an gunluk islerimi bile yetistiremiyorum halsizligim cok fazla oluyor alisverise ayiracak zamanim da enerjim de yok o_O

Günaydıncanım bende dün eşimle tartıştım bni delirtti. Gönlümü almaya çalışıyor ama bn uzatacam. Sabah kasık ağrısı ile uyandım normaldir demi canım

Benim de 2 gündür eşimle aram yok şu an ona çok sinirliyim :(

hanımlar kızıma isim arıyorum .şeymanın yanına önerebileceğiniz bir isim var mı:)

Şeyma naz
Şeyma nur
Şeyma su
Nil Şeyma
Elif Şeyma
Gül Şeyma

Kızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm :KK51:

Canım ellerine sağlık gayet başarılı harikasın

Benim de 2 gündür eşimle aram yok şu an ona çok sinirliyim :KK43:

Şeyma naz
Şeyma nur
Şeyma su
Nil Şeyma
Elif Şeyma
Gül Şeyma

Canım ellerine sağlık gayet başarılı harikasın
Eşler bizi anlamıyorlar. Bebeğimi strese sokuyorsun diyorum sen gitmezsen o da girmez diyor

canım çok şirin olmuş ben de bunun filli olanını yapıcam. Yanaklarını allık ile mi yaptın ya da boya mı?

Hanımlar eşinizden gizli para biriktiriyo musunuz? Eşim çok rahat para harcıyo, evimiz yok, masraf çok, hiç birikimimiz yok, 2 maaş her ay gidiyo, gizliden artık bişiler yapsam diyorum bebiş olucak, sonuçta daha çok masraf olucak, o para da gene bizim için, maaşımı alınca kızım için her ay çeyrek alsam ne güzel olur

bize baston seklinde puset hediye gelmisti yazında işim gereği bebeği yanimda gezdirecegim, travel sistem fazla gelecek bende kaguru düşünüyorsum bu model hoşuma gitti, bunu almaya karar verdim

3 ay - 4 yaş 155 lira
0 - 4 yas 205 lira

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-08-19-51-20.webp
    Screenshot_2015-11-08-19-51-20.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 96
Hanımlar eşinizden gizli para biriktiriyo musunuz? Eşim çok rahat para harcıyo, evimiz yok, masraf çok, hiç birikimimiz yok, 2 maaş her ay gidiyo, gizliden artık bişiler yapsam diyorum bebiş olucak, sonuçta daha çok masraf olucak, o para da gene bizim için, maaşımı alınca kızım için her ay çeyrek alsam ne güzel olur
Bencede yap canım süper olur. Bn biriktiriyorum eşim bilir benden geri alıyor o yüzden eşe söylememek gerekiyor

İyi akşamlar kızlar :)

Alttaki fotoğrafta parmağını cooop cop emen bi pofidik gören var mı?
İşte o benim oğluşum :) Allahım ilk defa net gördük çok heyecanlandım :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 122
Eşler bizi anlamıyorlar. Bebeğimi strese sokuyorsun diyorum sen gitmezsen o da girmez diyor

Memleketten yeğeni geldi bu haftasonu, yeğeni 19 yaşında, hemen gitti 150 tl lik mont aldı, sanki babası bu, sık sık bişiler alıyo para gonderıyo ben para tutalım diyorum o rahat rahat harcıyo, haliyle tartıştık, ayrıca ben bu soğukta masraf olmasın diye hamile kabanı almıyorum salak mıyım ben, sabahın 6bucugunda işe gidiyorum, koca göbeğimle bisürü iş yapıyorum, beyimiz anca yorgun, sanki tek yorgun o ama yeğeni geldi beyimize bi enerji geldi, gezmeler tozmalar, sohbet koyu, basbasayken agzını zor acar, 2 gundur susmak bilmiyo, cinsel ilişki desen kaç gundur yok, bitirelim diyo, bebeğe bişi olur diyo, bıktım yorgunlugundan, sankı dedeyle evlıyım, gerızekalı, akrabalarının yanında degısıyo, kımse yokken cok mutluyuz, ısın ıcıne akraba para gırınce dellenıyorum, ıyıkı uzaktayız, süt izninde arabayı ver sen otobüsle git diyorum onda da anlaşamıyoruz, neymiş efendim bnm cesaretim yokmuş, arabayı veremezmiş, ben enayi gibi çalışayım ohh ben de araba alcam o zmn çok doluyum kusura bakmayın daldan dala atladım ama paylaşmak istedim

bize baston seklinde puset hediye gelmisti yazında işim gereği bebeği yanimda gezdirecegim, travel sistem fazla gelecek bende kaguru düşünüyorsum bu model hoşuma gitti, bunu almaya karar verdim
Baya pahalıymis ben aldim ama bez gibi olanlar varya atkı gibi onlardan istiyorum şimdide

3 ay - 4 yaş 155 lira
0 - 4 yas 205 lira

İyi akşamlar kızlar :)

Alttaki fotoğrafta parmağını cooop cop emen bi pofidik gören var mı?
İşte o benim oğluşum :) Allahım ilk defa net gördük çok heyecanlandım :)
Maşallah allah nazarlardan saklasin.

Back
X