- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Uykusuz hergece :-( :-(
Ben de çok mu yoruluyorum ne çok uyuyorum öyle böyle değil sabah zor kalkiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykusuz hergece :-( :-(
işyerinde otururyorum ama belim ağrıdığı için sık sık kalkıp şöyle bi turluyorum ofisi ... biraz daha fazla hareket edeyim o zaman çünkü hala hareketini hissetmedim saat kaç oldu .(
ay canım tek başına idare etmek zor ama bence gelmemesi daha hayırlı. ben şahsen istemezdim eminim sütüm kesilirdi stresten. inşallah normal doğum olurda hemen toparlanırsın eşinde yardımcı olur.annende olabildiği kadar artık. yanında olsun yeter. kafanın rahat olması en temizi o süreçte. lohusalık dönemi zehir olan çok arkadaşım var k.v yüzünden.Herkes dertli ya ben de dün kayınvalideme bozuldu yurtdışındayım doğuma gelebilecek en uygun kişi o kendi işyeri var bırakıp gelebilir benim annem rahatsız gelsede çok yardım edemez buna rağmen gelirim diyor kayınvalidede gelmek isterim bile demiyor Komşular baksa sırayla diyor bizde yalnız doğurduk diyor ki kendi küçük bi ilçe annesi ile aynı mahalle de aile apartmanımda yapmış hepsini. Insan bi teklif eder değil mi. Bide demez mi umreye gideceğiz ama doğumuna denk geliyor Muş eee hani çalışıyordun. Bekar görümcecimmm bile çalışıyor yıllık izin alıp gelip ben bakayım diyor maşallah yaa..
Yani ben de ne yapayım yalnız olayım sorun değil ama insan genede üzülüyor eşimde Sağolsun sen üzülme hallederiz dedi..
Yani üzülmeyin kendinizi böle şeyler hepimiz yaşıyoruz bebekler yansıtmayalım...onlara odaklanalım
Girlmother
Ayy Allah yardımcın olsun insAllah canimmm :) sigara isi çok kötü bir de bebek geliyor aman cok kalmasin
Benimki daha evime hiç gelmedi ama bebek dogsun gelicem sana bakicam diyor, merak ediyorum hangi yüzle gelecek acabaama kusura bakmasin annemde doguracagım. Umarım birbirimize muhtaç kalmayiz :)
Oyle bi seyden haberim yok canim dr.uma bi sorayim arastirayim eger oyle bi sorun yoksa araliga kadar calismayi dusunuyorumMerhaba canim senin de 30. Haftaya az kalmis. Ne zaman izin almayi dusunuyirsun, ikizde calisabilir raporu verilmiyor diye soylediler. Dogumdan sonraya en fazla kac hafta aktariliyor bilgin var mi
kıyamam yaaa. fazla mı geldi acaba şeker rahatsız mı etti bebeği
şuan işteyim eve geçer geçmez tarçınlı yoğurt yapacağım canım. geceye kadarda hareketsiz olursa gideceğim hastaneye.
senin ne zaman hareket etmeye başladı bebeğin bir gün sürdü mü :/
Benim kv.de ölüyor gel burda doğur ben bakarım diye ama annemle aynı mahallede oturuyor ve biraz mesafeliler kötü değil araları bi sorun yok ama eminim ki annem rahatça gelip gidemiycek annemgilde de kalırım hoş ama bu seferde kv gelip gitmez rahatça arada bi stres olacak buda beni çok geriyorVe biz biraz bakım istiycez doğumdan sonra kv ile asla rahat edemem annemi isterim yanımda karışık işler
![]()
Hamileliğin arkasına sığınıp annem de annem diye tutturasım varAh ah hele ki kıymetini daha cok anladığımız su dönemde bende ille de annemi isterim yanımda hem rahat hem de sensin onun yanında. Batmaz lafını etmez ayıplamaz daha ne olsun.. Ne der ne ederi o dönemde bosvercez ne istiyorsak kimde olmak istıyorsak onunla olcaz skma canını yavrum
Ahh canm aah işte bizim oralarda bi laf vardır el iyisi diye.. Dışarıya iyi kaynana pozları veriyor..Girlmother
Afra48
Köye onlara gittigimiz de etrafimda çok gezer çok düşünüyor gibi yapıyor -kizim yavrum kurban olurum bunu yer misin bunu giyer misin diye amaaa İğneli laflarına kimse yetisemez özellikle anneme istinaden yapar buna ben tahammül edemiyorum. Ufak bor tartışma çıksın ee sen bana ne yaptınki hep ben etrafında gezdim diye başıma kakar eennn güzeli ne o bana gelsin e de ben ona gideyim :)
Hamileliğin arkasına sığınıp annem de annem diye tutturasım varİnşallah hepimizin doğumuda sonrasıda istediğimiz gibi geçer
![]()
Girlmother
Afra48
Köye onlara gittigimiz de etrafimda çok gezer çok düşünüyor gibi yapıyor -kizim yavrum kurban olurum bunu yer misin bunu giyer misin diye amaaa İğneli laflarına kimse yetisemez özellikle anneme istinaden yapar buna ben tahammül edemiyorum. Ufak bor tartışma çıksın ee sen bana ne yaptınki hep ben etrafında gezdim diye başıma kakar eennn güzeli ne o bana gelsin e de ben ona gideyim :)
Benim arkadaşım doğum yaptığında çocuğu olan bir arkadaşı vardı emziriyordu o sütünü sağıp verdi mama yerine azıcık süt verdiler ertesi gün de yavaştan geldi zaten habire sütü gelmese bile emzirdi ama ben de öyle yapmayı düşünüyorum mamadansa anne sütü almış olurArkadaşlar aklıma takılan birşey var belki tecrübeli annelerimiz cevap verebilir. Bebeklerimiz doğduktan sonra o an direkt sütümüz gelmeyebiliyormuş gelmesi içinde bebegin devamlı emmesi gerektiğini biliyorum fakat genelde 3 gün sürüyormuş.kişiye göre değişiyordur muhakkak ama aç kalma ve sarılık olma ihtimali de olacak bu durumda şayet böyle birşeyle karşılaşırsanız ne yapmayı düşünüyorsunuz. Ben çünkü emzirmek istiyorumYengem yeni doğum yaptı ve sütü gelmedi daha sonra geldi fakat az dı şuan mama ve emzirmeye devam ediyo. Ben böyle durumda korkarım acıkcası memeyi bırakmasını. Belki sütümüz bizim bol olur ama geç gelince ne yapacagız..ne kadar sürer acaba ve ne yapmak lazım
![]()