2016 Şubat Anneleri

Valla canim ben calismiyorum evdeyim ev iside evi dondurebilecek kadar yapiyorum gece bi uyanmaya goruyum dahada uyuyamiyom 1 saat 2 saat don o yana don bu yana

Gündüz uyuyorsan canım çok da dusunme. Hem gece uykusuzluğa alisiyorsun böyle düşün :)

Son düzenleme:
Canım ben safa hastanesine gidiyorum ben 155 tl ye orda yaptıracağım perşembe günü cd vermiyorlar renkli çıktı veriyorlar. İki hafta önce de bakırköy renkli görüntüleme merkezinden randevu almıştım 285 tl ydi cd renkli çıktı ceriyolardı ama bebeğim aşağıda olduğu için gidememiştim ben çok iyi bir yermiş. Bakırköyde bir sürü yer ver tamamıikinci sölediğime yakın yerler. Ama bebek aşağıda ve de gereksiz pahalı diyerek dr beni göndermedi sonra da düşününce hastanedeki de karı biliyorum en azından diye hastaneyi tercih ettim
çok sağol cancazım safa hastanesi nerde peki? randevu vs nasıl oluyo

çok sağol cancazım safa hastanesi nerde peki? randevu vs nasıl oluyo

Rice ederim canım :) yenibosnaya gidiyorum ben aslında ama renkliyi bağcılar şubesinde yapıyorlarmış 444 7232 den randevu alabilirsin bağcılara bende ilk kez perşembe gideceğim tam olarak nerede ben de daha tam bilmiyorum canım

Ğ
tecrübeli anneler bir sorum var. Göğüs kalkanı ve göğüs pedinin ikisine de ihtiyacımız oluyor mu? yoksa biri yeterli mi?
yaran olmadığı sürece ped kullanmak daha iyi. Ama etrafımda kullananların çoğu ğaketlerini bitirmemişler. İki arkadaşımda yarım paketlerini bana verdiler :)

göğüs kalkanı niye kullanılıyor canım. çok gerekli mi.bi de o göğüsteyken kıyafet giyilirmi üstüne belli olmaz mı
Göğüs kalkanı emzirme sütyeninin altına takılabiliyor. Belli olmuyormuş.
Göğüs ucunun iyileşme sürecinde pedlerden çok daaha etkili oluyormuş. İki kat olduğu için akan süt ortada birikiyor ve ucun iyileşmesini sağlıyormuş.

bizde kararsısız
yazı kendi evimize geçince country takım alacağım nasipse
ama şu an kararsısız beşik mi park yatak mı, ben büyük ihtimalle beşik alacağım park yataklara kanım ısınmıyor bi türlü
Park yatak da iyi canim bence ustunu cikarip oyun oynerken icinde oynar ne zormus ama karar vermek ben sanirim bi tek yatak alicam acilip kapananlardan cunki kizimin odasi yok daha bi evimiz olma ihtimali yok:110:
Evimiz derken yani kpderlerden ayri bi ev

Yeni aldıklarımi paylaşmistim ama bir daha paylasayim diğer gecelikli pembe gri önden düğmeli kısa kollu sabahlikli birkaç sene önce almıştım onu

Hımm guzellermis canım. Annem de alacam diye tutturdu. Uzakta alsa da foto atsa ben de ona göre alsam poff.

Canım hastaneler sıcak oluyor. Fark etmez fakat ben uzun kollu tercih ederim. Çünkü yataga pijama ile giriyorsun ayaga kaltıgında, yürüyüş yapman gerektiğinde (normal doğumda) sabahlıgını giyiyorsun. Yataktaykende yarım kolluyla durmak istemiyorum ben gelen giden oluyor. Oda ne kadar sıcak olsada sırıtmak istemiyorum. Uzun kollu da o sıcakta pişirceği durumda yok ince oluyorlar zaten bu pijamalar. Ben uzun kollu almıştım bu model ekrusu.Eki Görüntüle 1682326

Güzelmiş canım. Ben de sabahlikli ve uzun kollu alayım en iyisi. Mantıklı geldi.

Canım annem bana uzun kollu aldırdı hastane sıcak bile olsa doğumdan çıkınca üşürsün diye. Gerçekten de kuzenim doğumdan çıktı fırın gibi odada donuyorum diye üstüste giydi durdu.

Evet canım ben kesin usurum zaten. Normalde de elim ayağım hep buz gibidir. Iiice usurumo_O

Rice ederim canım :) yenibosnaya gidiyorum ben aslında ama renkliyi bağcılar şubesinde yapıyorlarmış 444 7232 den randevu alabilirsin bağcılara bende ilk kez perşembe gideceğim tam olarak nerede ben de daha tam bilmiyorum canım
çoook tesekkür ederım :) hayırlı haberler alırsın umarım sende :)

Yok cnm ama burnum hiç akmıyor bni çok zorluyor
Sogan kokla canim bi de sik sik sicak balli su icine limon sikarak sonra recelli su yap amma sicak suya 2 tatli kasigi falan dök karistir ic gun iyilesiceksin insallah bi de atesin olursa parasetamol kullana bilirsin hamilelere izin veriliyor

sağol canım ben de ikisini alayım ozaman :KK66: lansinoh 60lı 10,5 webannemarket te. Avent göğüs kalkanı 2li 29.90. Daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım ama az önce güvenilir olduğunu söylediler bi bakayım dedim. Fiyatlar çok uygun
cnm sımdı sıtenın sepetındeydım bende gogus kalkanı gogus ucu kremı gogus ucu ıcın kelebek ve gogus pedı alıyorum...

bi de seyy hangı dr a gıdeceksın o konuda bi tavsiye aldın mı

Oh sevindim :)
Hayırlı haberlerle dönme bekliyorum :KK66:

Canimm gititk mağazaya, senin oda takımını gordum ben hemen onun sol tarafında ki çizgi modeli var. Cibinlikli olan onu beğendim senin bebis kiz galiba. Bizim odamiz küçük çizgi modeli daha uygun geldi orada. Fiyatı içersine yatak uyku setini koyunca aynı oluyor. Onu alicaz insallah ;) sagolasin canjm. Bir.yukde kalktı omuzlardan. Sen oralarda mi oturuyorsun?

kızlar ...
bebıtof
bebetto
bebepan
bebengo
baby center
baby corner
beneto
bibaby

bunlar nasıl markalar gıyım de bunlardan aldıgınız urunler var mı yada bunların hangılerını onerırsınız...

ona gore alcam da yoksa herseyı azız bebe mı alayım bılemedım...

hastane cıkısları yada dıger gıyımlerı hangı markalardan aldınız...

Back
X