Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle olur ve insan kendi egosuyla basbasa kalıyor böyle kendini kırıldım ama ben felan die gaza getiriyosun ama uzatmanında hiç fayası olmadıgı gibi zararı oluyo.. boşver gitsin sonrasında alttan nie aldım demiyosun duzeldi sayemde diosun evlilik bole bişeymiş... ne yapıyosan kendi mutlulugun için bide dediğim gibi eşlerimizden baska kimsemiz yok aslındaSanırım haklısın arkadaşım tamam an itibariyle unuttum ve eve bişey düşünmeden gıtcem hayırlısı bakalım her evlılıkte olur dimi bunlar alışkın degılım ya cok uzuldum
istanbul pendik tarafında esenyalıda erol mobilya var, oradan aldık.Çok güzel olmuş canım
Canım nerden aldın beşiğini çok güzel, bende küçük istiyorum, yatak odama koycam
http://kadin.mynet.com/gebelik-aile...bebek-kafasinda-sarapnelle-dogdu.html?start=2 habere bakın ya işte Allah ın işi
biz sağlıkcılara gebeyken tamamen izin verilmesi gerekiyor normal insanlarla ugrasması bu kadar zorken bide bu halde hastalarla uğrasmak gerçekten cok yıpratıcı.. bak uğraşma olarak görme sen elinden gelenin fazlasını yap göz göre göre bir defalık alttan al bişey kaybetmezsin.. aksine kazanırsın yoksa nolacak kötü gecen moral bozukluguyla gecen bi akşam daha mı geçirmek istiyorsun kendini hırslandırma bi defalık yapıyorum de kendine yap bişe kaybetmezsin sen bilirsin yine de ama uzattıkca dusunup yıpranan biz oluyoruz kafamızd kurup duruyoruz sonra bakıyoruz karsıdaki adam unutmus gitmiş yani bu onlarla aramızdaki fark onların da yapacak bişeyi yok bizimde dünya dengesi bu :)
Eki Görüntüle 1684176 oturdum liste hazırladım :) bundan fazla hiç bişe almayı düşünmüyorum şimdi ortalama fiyat araştırması yapıp yanlarına yazacağım totalde ne kadar tutar ki???
çok teşekkür ederim..
bir anda yazmaya karar verdim öyle aklımdan geçtiği gibi yazdım.. birazda dünkü yazısmaları falan oluyunca içimden geldi..
ailemle, akrabalarımla, kardeşlerimle, ve eski arkadaşlarımla tamamen koptum.. geri dönüşü yok bundan sonra hayat böyle. yapacak bişey de yok ne yazıkki..
gebeliğim planlıydı hatta 9 ay catlatma tedavisi gördükten sonra oldu.. acıkcası dusunuyorum ben ailemi ailemde beni silebildikten sonra cocugun da öyle olmaması için bir sebep yok gibi geliyor. yani ben istedim diye doğdu diye hayatım boyunca benim yanımda olmayacak sonucta o yuzden onu destek gibi göremiyorum bu dusuncem ileride değişir mi bilemem ama.. fakat diyorum en azından uğrası olacak bu kadar boş zaman olmayacak.. kv kırmak istemiyorum bu konudada normalde cok dikkatliyimdir parmakla gösterilirim diyebilirim ama işte tahammülsüzlük.. inanın bazen kendime tahammül edemiyorum e insanların bunu anlamasını da bekleyemem.. cevremde eşim ve ailesinden baska da hiç kimse yok öyle olunca kötü halimi de ilk gören onlar oluyo maalesef..
kitap vs cok okurum cok arastırırım işim gereği de bu konuda cok geliştirdim kendimi sıkılıyorum artık herseyi bliyorum denmez asla ama bu konuya hakimim diyebilirim ki yine de okurum surekli
bende aynen değin gibi yapıyorum buradan cıkmaz oldum :) faydasını da görüyorum ki içimi dökebiliyorum cnku çevremde kimse yok gerçekten oturup konusmak böyle sorunlu zayıf yönlerimi göstermek isteyecğim cunku hayatta herkes acık arar :)
liste olayını yapmam gerekiyor mumkun oldugunca en az sey almak istiyorum cunku o yuzden ne alacağımı bilmem gerek..
tekrar cok teşekkür ederim samimi cevabın için :)
inşallah yolundadır herşey :) benimde bugün kontrolüm var. heyecanlıyımKızlar bugun kontrole gidiyorum bebeğimi cok özledim.. Renkli ultrason istyicem yüzünü bir göremedik umarım hersey yolundadır.![]()
hyırlı haberlerle dön inşallahKızlar bugun kontrole gidiyorum bebeğimi cok özledim.. Renkli ultrason istyicem yüzünü bir göremedik umarım hersey yolundadır.![]()
Tatlim benim de tansiyonum dusuyo ve doktorlarin soyledigi yuksek tansiyon olmadigi surece bi sorun yok tabii ki de iyi degil ama yine de yuksek olmasindan iyidir. Bol su tuketmemiz gerekiyir ama benim su icme gibi bi aliskanligim olmadigindan 1 litre ulastiramiyorum su tuketimini
Günlük su hatırlatması yapalımAynrn cok su icmeliymisiz.. ben sise edindim bitane yanimda gezdiriyorum surekli..oylelikle su icme aliskanligi kazandim..
Dusuk olsa keske ya..hayatimda 12 bile olmazdi benimde..bu hamilelik herseyi degistiriyo sanirim..
Ama dusugun de halsizligi berbat oluyo
bu yüzden içimi dökebiliyorum ya zaten :) evet sağlık ocağında calışıyorum artık sadece eşim ve ben... o dr um eşim iş arkadasım ev arkadım herşeyim:) evimde aynı binada öyle bir hayat işte:)ah yanlış anlamanı asla istemem :) bende kırıyorum etrafımı. malum hiç bu kadar yoğun bir şekilde bu hormonlarla yaşamamıştık
nerede ne yapılacağı belli olmuyor :)
ama senin için gerçekten üzüldüm. ve kendimi senin yerine koydum.
sağlık ocağında mı çalışıyorsun.? o kısmı anlamadım.
Kim bilir belki bebeğin anneci olacak :) hiç bırakmıcak seni. ailenle olan problemlerin seni üzmüş.
Ne yaşadınız bilmiyrum ama beni annem aramıyor sormuyor diye bile sinir oluyordum.
senin duygu durumunu düşünmek istemiyorum bile
çevreye yansıtma zatensen düzelirsin onlar seni kara listeye yazmıştır bile
onlar asla unutmaz.
valla ben yazışırken ismini bile unuttum![]()
Yani kesinlikle sana katiliyorum bende bu sekilde yazanlara çok kırıldım ama cevap verip gerilmek istemedim. Nazı niyazi ailemize yaziyoruz buradaki hamile arkadaslara yapacak degiliz ya. Evet cok zor ictim boğazımdan akıp gitmedi oğürdüm bile ben normalde soda bile icmem bana inanilmaz zor geldi . Arkadaslari rahatlatmak isterdim ama malesef benim kötü olduşeker yüklemesini zorlu bir süreç olarak görenlerdendim. benim bünyeme baya ağır geldi.hatta bayılmıştım. bir insana birşeyin ağır gelmesi onu gereksiz yere abarttığı anlamına gelmez. tamam belki endişeli insanları stresten uzaklaştırmak için kullandığınız cümleler bunlar. ama gereksiz abartıyorlar, pireyi deve yapıyorlar vs. cümleleri kullanmadan önce hakikaten o kişilerin zorlanabilmiş olduklarını ve sorunsuz bir şeker yüklemesi yaşamanın dışında zorlu bir gün geçirme tecrübelerini paylaşmak istemiş olabileceklerini düşünün.
Bence cok güzel yakindan inceledim e bebekde bu arabayi puseti kullananda kadinlar gördüm. Bende mantıklı ve minderleri çok güzel duruyokızlar bebek arabası bakanınız oldu mu ? esım dogduktan sonra alırız ne acelesı var dıyor
e ben de pusetlı ıstıyorum bebegı hastaneden kucagımız da mı cıkarıcaz ? bos yere de o sepetlerden almak ıstemıyorum
sıkıstık da bıraz ertelesem mı dıyorum bı yandan
max lımıtımız 600 tl su araba nasıl sızce
http://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-T1035AAPOP0
Eki Görüntüle 1684099
Ben tüp bebek le gebe kaldım acıbadem hastanesinde o yüzden oraya gidiyorum canım hatta evim kutahyada ben eskişehir e 1 saat civarı yol yaparak gidiyorum istanbul da olsam kendi çalıştığım devlet hastanesinde doğum yapardım çünkü gerçekten çok iyiydi kadın doğumu ama burda ilçe devlet hastanesinde çalışıyorum ve merkezdeki devlet hastanesinin çok iyi olmadığını duydum bide kimseyi tanimayinca sıkıntı olur malum bazı yerlerde 5 karış suratla gezen tipler çok fazla o yüzden özeli tercih ettim yoksa ozel lerde yoğun bakım sınıfları daha geri ve genelde yeni mezun çoluk çocuk calistiriyorlar
Ben geçen kontrolde girdim canım sadece kontraksiyon probunu bağlayıp ağrım olup olmadığına baktılar
kendi yazımı gördüm sanki.Eki Görüntüle 1684176 oturdum liste hazırladım :) bundan fazla hiç bişe almayı düşünmüyorum şimdi ortalama fiyat araştırması yapıp yanlarına yazacağım totalde ne kadar tutar ki???
hiç bir zaman düzenli ve güzel bir yazım olmadı :)))kendi yazımı gördüm sanki.![]()
Canım çok teşekkür ederim sağol umarım akşam herşey yoluna gireraynen öyle olur ve insan kendi egosuyla basbasa kalıyor böyle kendini kırıldım ama ben felan die gaza getiriyosun ama uzatmanında hiç fayası olmadıgı gibi zararı oluyo.. boşver gitsin sonrasında alttan nie aldım demiyosun duzeldi sayemde diosun evlilik bole bişeymiş... ne yapıyosan kendi mutlulugun için bide dediğim gibi eşlerimizden baska kimsemiz yok aslında![]()
aynen arkadaşım benim içtiğim gazoz neyin değildi. bildiğin şerbetti. haa gazoz alanı alsaydın diye düşünülebilir. ama benim doktorum markasına kadar bunu alacaksın dedi. yok olmaz ben gazoz istiyorum diyemezdim. içtim kurtuldum derken 75 mg bana ağır geldi galiba. yarım saat sonra kütt bayıldım. bırak abartmakla uğraşmayı burada kuru gürültü yapmayı ben hala o gün düştüğüm için birşey olmuş mudur bebeğime diyorumYani kesinlikle sana katiliyorum bende bu sekilde yazanlara çok kırıldım ama cevap verip gerilmek istemedim. Nazı niyazi ailemize yaziyoruz buradaki hamile arkadaslara yapacak degiliz ya. Evet cok zor ictim boğazımdan akıp gitmedi oğürdüm bile ben normalde soda bile icmem bana inanilmaz zor geldi . Arkadaslari rahatlatmak isterdim ama malesef benim kötü oldu
evet evet ilkokul birden beri öğretmenlerim bu durumumdan şikayet ederler. ama bu yazı yine iyi tatlım. derste not almaya çalışınca ibraniceye dünüyorhiç bir zaman düzenli ve güzel bir yazım olmadı :)))
Allahtan bayilmadim tektim en son ben kaldım icemedim benimkide böyle değişik bir kaptaydi özel birseydi ama gazozda olsa aynı yani çirkinaynen arkadaşım benim içtiğim gazoz neyin değildi. bildiğin şerbetti. haa gazoz alanı alsaydın diye düşünülebilir. ama benim doktorum markasına kadar bunu alacaksın dedi. yok olmaz ben gazoz istiyorum diyemezdim. içtim kurtuldum derken 75 mg bana ağır geldi galiba. yarım saat sonra kütt bayıldım. bırak abartmakla uğraşmayı burada kuru gürültü yapmayı ben hala o gün düştüğüm için birşey olmuş mudur bebeğime diyorum