2016 Şubat Anneleri

Allahtan bayilmadim tektim en son ben kaldım icemedim benimkide böyle değişik bir kaptaydi özel birseydi ama gazozda olsa aynı yani çirkin
benim bildiğin 250 litrelik şeffaf su şişesinde bi suydu. markası neydi unuttum. ayy kurtulduk ya bu meseleden. çok mutluyum

bu arada ihtiyaç listelerine bakıyorum da benim alacağım şeyler bitmiş:KK23: ne aceleci davranmışım.:KK55:

bu arada ihtiyaç listelerine bakıyorum da benim alacağım şeyler bitmiş:KK23: ne aceleci davranmışım.:KK55:
vay bee pek özendim :KK200:
bende e bebekte kampanya bekliyorum.
puset alırken 250tl ye 50 tl indirim veriyorlar ya , oradan gelecek olan yaklaşık 250tl miz olursa onu kullanmak için bir kaç ürün bekletmedeyim:anneadayı:

Yani kesinlikle sana katiliyorum bende bu sekilde yazanlara çok kırıldım ama cevap verip gerilmek istemedim. Nazı niyazi ailemize yaziyoruz buradaki hamile arkadaslara yapacak degiliz ya. Evet cok zor ictim boğazımdan akıp gitmedi oğürdüm bile ben normalde soda bile icmem bana inanilmaz zor geldi . Arkadaslari rahatlatmak isterdim ama malesef benim kötü oldu

Bence cok güzel yakindan inceledim e bebekde bu arabayi puseti kullananda kadinlar gördüm. Bende mantıklı ve minderleri çok güzel duruyo

Iste bende özele bu yüzden isinamiyorum tecrübesiz genç personel ve eksik ekipman personel devlet gibisi yok istanbulda hanhi devlet hastanesini onerirsin aslinda eskisehirdede dogum yapabilirim ama senin hastane pahali dimi . Eşim eskisehirli.

Sezeryan fiyatı 8000 tl ama full paket bizim doktorumuz ahmet fatih öguc oda süslemesi lohusa şerbeti eve ambulans bebek anne muayenesi diyetisyen görüşmesi falan herşey var içinde diğer doktorların sgk anlaşması var full paket 5000 tl onlarda da onlari da düşünebilirsin istanbul da ümraniye eğitim araştırma da çalıştım ben çok iyiydi hastane ama biraz fazla kalabalık oluyor doğudan çok göç aldığı için doğum sayısı hayli fazla ama bebeklede anneylede çok güzel ilgileniyorlar

puset alırken 250tl ye 50 tl indirim veriyorlar ya , oradan gelecek olan yaklaşık 250tl miz olursa onu kullanmak için bir kaç ürün bekletmedeyim:anneadayı:
öyle yap canım.bende hep kampanya süreleri bitecek filan diye acele ettim biriktirdim biriktirdim aldım. bir tek buhar makinesi kaldı. onu da alıp almamakta kararsızım.

Aynrn cok su icmeliymisiz.. ben sise edindim bitane yanimda gezdiriyorum surekli..oylelikle su icme aliskanligi kazandim..

Dusuk olsa keske ya..hayatimda 12 bile olmazdi benimde..bu hamilelik herseyi degistiriyo sanirim..

Ama dusugun de halsizligi berbat oluyo
Ben sise edinmistim ogle iciyodum ve oda sicakliginda olan su bile bogazimin agrimasina sebeb oluyor onda ichmiyorum. Canim dusmesinu istiyorsan hemen limon tuketerek dusure biliyorsun hem gunde 1 y.k limon suyu bebegin kemik gelisimi icin cok yararli ama ben dusuk tansiyondan dolayi tuketemiyorum. Evet cok halsiz oluyorum bi de bas agrisi oluyo arti carpinti:KK53:

Ben daha ogle ineyin trene baktigi gibi sizin listelere falan bakiyorum ne aliyorsunuz diye sanirim en son ben alicam daha bi seye alamadim:KK55::KK48:

Suan yok di mi canım ben kaçırmadim kampanya filan. Biz de arabayi bekletiyoruz bakalım cadillac ta gönlümüz. Ama 1000 tl. Bi düşmedi ki. Bakalım yeni yıl indirimleri filan da olur bence daha. Acele etmiim diyorum. İnşallah bebis de acele etmez. Puseti lazım olacak çünkü

Sezeryan fiyatı 8000 tl ama full paket bizim doktorumuz ahmet fatih öguc oda süslemesi lohusa şerbeti eve ambulans bebek anne muayenesi diyetisyen görüşmesi falan herşey var içinde diğer doktorların sgk anlaşması var full paket 5000 tl onlarda da onlari da düşünebilirsin istanbul da ümraniye eğitim araştırma da çalıştım ben çok iyiydi hastane ama biraz fazla kalabalık oluyor doğudan çok göç aldığı için doğum sayısı hayli fazla ama bebeklede anneylede çok güzel ilgileniyorlar
:KK57: ne 8000 lirami .. 5000 lira ucuzmu :)) Ben bu fiyatlara dogurmak istiyorum desem kocam beni bosar be :D

Veeee kızlaaarr işte listeee üşenmedim bu günkü mesaimi buna harcadımmm
DSC_7793.webp
DSC_7794.webp
fiyatlar ortalama olarak alınmıştır baybmall sitesini actım genel kaliteli ürünlerden ortalama sayılarda yazdım genelde 0_3 ve 0_6 ay olmak üzere ilk ihtiyaçları yazdım
Park yatak bu sitede cok satan chicco marka almayı dusunuyorum
Bebek arabası baska bi yerde bakmıştım

O değilde bakın işte en az bu oluo 6ay önce yaparken düşünmediklerimiz ki daha anne eşyaları yok :))

Son düzenleme:
öyle yap canım.bende hep kampanya süreleri bitecek filan diye acele ettim biriktirdim biriktirdim aldım. bir tek buhar makinesi kaldı. onu da alıp almamakta kararsızım.

buhar makinasını ben listeye hiç almadım bile :KK48:
Allah muhtaç etmesin inşallah...

Suan yok di mi canım ben kaçırmadim kampanya filan. Biz de arabayi bekletiyoruz bakalım cadillac ta gönlümüz. Ama 1000 tl. Bi düşmedi ki. Bakalım yeni yıl indirimleri filan da olur bence daha. Acele etmiim diyorum. İnşallah bebis de acele etmez. Puseti lazım olacak çünkü

yok canım, bu aralar durdu e bebek kampanyaları...
joker de de oluyor kampanya, onun ki de 300tl ye 100tl idi sanırım. :rolleyes: ama joker e bebek kadar sık yapmıyor.

ben yılbaşına yakın yaparlar diye düşünüyorum :KK39:

gördüğüm her kampanya, indirimli site vs gördüğümde yazıyorum buraya zaten:KK39:

kızlar ben de biraz önce web anne marketten lansinoh un göğüs kremiyle, 60 lı göğüs pedi siparişi verdim. bi saat sonra falan mesaj geldi paketlemeye alındı diye. hoşuma gitti.

Back
X