Listenden kopya cektım
Ben yogun calıstıgım ıcın bı turlu tam vakıt ayırıp ne alıncak toparlıyamadım. Cumartesı odası gelecek, nevresım, yatak vs de var ıcınde hedıyesı. Oda geldıkten sonra yapıcam alısverısı. Sımdı 25. haftamdayım. Cok mu gec kaldım dıye korkuyorum
Su an mevcutta sadece hastane cıkısı( 2 pantolon, 2 ust, 2 tulum, agız bezı, sapkası eldıvesı vs var). Ektra olarak oınce bır battanıye, bır kısa kollu bır uzun kollu tulum almıstım hastane ıcın. Onun dısında bır de alt degıstırme mınderım var. Onun dısında hıcbıseycık almadım, 2 hafta ıcınde alısverıse yogunlasıcam
Oncelıkle acıl olanları belırledım.
Bebek camasır deterjanı, hastane cantası, yenıdogan bezı, 0-3 ay cıtcıtlı body,3-6 ay cıtcıtlı body, corap,patık, kalın battanıye,pantolon,ust yelek, orgu yelek, bebek kozmetık, anne gogus pedı, anne hastane ıcın pıjama vs
Bunlar ıcın kendıme 2 hafta verdım, haftaya esım de yurtdısına gıdebılır o yuzden ıs basa dusecek gıbı, keske soyle bol bol vaktım olsa gezmeye
Tabı bu aldıklarımı yıka utule var. Kıyafetlerını hassas camasırlar ayarında yıkıycam, camasır deterjanını alsam zaten yıkama hallolur yavas yavas utulerım. Hastane cıkısını utuleyıp guzelce baska bır ortuye sarıp cantasına koyarım oncelıkle