Benim ilk hamileligimde karnimdan once goguslerim buyumustu simdi ikiz olmasina ragmen 1mm buyume yok hepsinin cinsiyeti ayni. Cinsiyetle ilgisi var miymisBebegin kiz mi canim? Bende kiz ve gohuslerim bi tik buyudu sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk hamileligimde karnimdan once goguslerim buyumustu simdi ikiz olmasina ragmen 1mm buyume yok hepsinin cinsiyeti ayni. Cinsiyetle ilgisi var miymisBebegin kiz mi canim? Bende kiz ve gohuslerim bi tik buyudu sadece
Hay su mubarek buyuklerimizBenim ilk hamileligimde karnimdan once goguslerim buyumustu simdi ikiz olmasina ragmen 1mm buyume yok hepsinin cinsiyeti ayni. Cinsiyetle ilgisi var miymis
Canm cinsiyetle ilgisi yok galiba çünkü benim bebeğim kız ve karnımda çatlak yok ama göğüslerim okadar büyüdü ki çatladıAdete kiz bebekte gogusler cok az buyur diye biliyodum canim ondan sordum
canım tabi seviniyorum ama doğum korkusu yüzünden biraz çok kilolu doğarsa nasl yaparm bilmiyorum :) sağlıklı doğsunda önemli olan oMaşallah cnm ya ne güzel bu endişe duymak yerine sevinmen gereken bir durum bebeğin güzel büyümüşdarısı bana çünkü küçük doğan bebeğe bakmak öyle zorki bnm ikizler 2 kiloya yakındı çok zorladım dilerim bnm bebeğimede sağlıkla tombiş olur şöyle 4 kilo hiç fena olmaz
![]()
bence boyundan dolayı iri demiş olabilir.eğer sen sarışın eşin esmerse güzeller güzeli bir bebeğinz olur çevremde hep öyle :) gerçi her bebek güzeldirKesinlikle bence genetik yani ana uzun baba uzun minyon mu olcakti maşallah . Benimkide heo 1 hafta geriden diyo hem gec döllenme hemde anasina cekmistir belkibana benzerse mavi gözlü olur babasina benzerse sürme gözlü uzun kirpik olur şaka bir yana hepizin evladina rabbim sağlık versin. Benim boy 164 babası 1.78.
çevremde kilolu olursa çıkaramazsın diyen insanlar var canımHerkes iri bebek olduğu zaman normal doğamayacak sanıyor. Yok böyle birşey. Ablamın 4 tane çocuğu var. En düşüğü 3.750 doğdu. En sonuncusu 4.250 doğdu. Doktoru iri bebegi doğurmak daha kolaydır. Kendini dışarı daha çabuk iter dedidoğumları kolay oldu maşallah..
sezeryan göbeği mutlaka kalıyor diyorlar ama sen bizzat yaşamışsn teşekkürler canım rahatladm birazCanim ister sez.olsun ister normal dogum eninde sonunda gobek topluyor kendini sez.olmustum kizim 2yasina gelmeden dumduzdu karnim ustelik fazla 1-2 kilom kalmisti. Kizim hep 1hafta onden gidiyordu ama 39.haftada 4kg.in ustunde gorunuyordu ama 3.800 dogdu +-400gr diyor dr.lar tam olarak kafa capindan kilosunu olcemiyorlar dogal olarak
sanırım bizim boylar uzun olduğundan bebekte uzun ve dediğin gibi doktor bu yüzden iri dedibizimkide 1 hafta önde ama kilo bakımından değil. gelişim açısından. sizinkide öyledir bence. çünkü kiloda kesin sınırlar yok. bacak boyu vs. demiştir dr.
canım hepsi çok güzel bebişin sağlıkla kullansın, daha benim doğru düzgün bişeyim yokresimlerin devami
Canim millet bi tuhaf cikaramicanda icinde mi kalacakmis bosversene zayifa zayif beslemedinmi,iriye cikaramazsin iyice gina getirdilercanım tabi seviniyorum ama doğum korkusu yüzünden biraz çok kilolu doğarsa nasl yaparm bilmiyorum :) sağlıklı doğsunda önemli olan o
bence boyundan dolayı iri demiş olabilir.eğer sen sarışın eşin esmerse güzeller güzeli bir bebeğinz olur çevremde hep öyle :) gerçi her bebek güzeldir
çevremde kilolu olursa çıkaramazsın diyen insanlar var canımkorkuyorm bnde ama dediğinde mantıklı bilemedm
sezeryan göbeği mutlaka kalıyor diyorlar ama sen bizzat yaşamışsn teşekkürler canım rahatladm biraz
sanırım bizim boylar uzun olduğundan bebekte uzun ve dediğin gibi doktor bu yüzden iri dedi![]()
Ayyy aynen canım hayırlıca bi doğuraydık.üç ay kaldı aklıma geldikçe kalbm küt küt atıyor heyecanlanıyorm kolayca atlatırz inşallahCanim millet bi tuhaf cikaramicanda icinde mi kalacakmis bosversene zayifa zayif beslemedinmi,iriye cikaramazsin iyice gina getirdiler![]()
Hicbirsey yok canim stres yapma benim 2. Evladim olacak insallah,10 da basladi sancim 3 te dogmustu,4 cm acikla girdim doguma oldu bitti :)Tamam sanci cekiyorsun falan ama o da anneligin kutsalligi,dogumdan cikinca kendini yorgun ama dunyayi kurtarmis bir savasci gibi hissediyosun cok guzel duygular :)Ayyy aynen canım hayırlıca bi doğuraydık.üç ay kaldı aklıma geldikçe kalbm küt küt atıyor heyecanlanıyorm kolayca atlatırz inşallah
Kisiye gore degisiyor o zaman canim ya catlak kremi surseneCanm cinsiyetle ilgisi yok galiba çünkü benim bebeğim kız ve karnımda çatlak yok ama göğüslerim okadar büyüdü ki çatladı![]()
Doktora sordum sıkıntı olmadığını söyledi ve geldim hiç bi sorun olmadan çok şükür yol uzun olsaydı uzun süre oturmak sıkıntı oluyor bel ağrısı vsCanım 32. haftaya kadar sıkıntı yok uçak yolculuğunda eğer extra bir rahatsızlığın yoksa.
Bianda oldu bi uyandım kırmızı kırmızı dalga dalga olmş artk sürüyorum ama daha da artmasınKisiye gore degisiyor o zaman canim ya catlak kremi sursene
Hepsi çok tatlı oğluşun saglıkla giysin inş.hanimlar merhaba
bugun karnim yine semsert ve cok sis. bebek sisligi gibi degil top yutmusum gibi sanki
ben dogru duzgun hicbisey almamistim. bugun mobilyasi geldi bende toplu olarak biseyler aldim. daha yikama vs duruyor tabi. bebek cantasi da aldim,hastane icin kucuk ama buna sadece bebegin kiyafetlerini koyarim ayrca minik bi valizim var onada bezi anne ihtiysclari icir ziviri koyarim,cantayi normal kullanim icin aldim yani
kalan eksikleri internetten bakicam cunku pahali geldi ebebek de.sut pompasi,yenidogan bezi,alt acma,anne ihtiyaclari vs kaldi,kiyafet yenidogan icin yeterli gibi ama yelek felan bulamadim
Canım normal doğum büyük ihtimalle seninle alakalı... açılma olmazsa ve doğum yolların darsa tansiyonun yüksekse sezeryana alıyorlar. Evet bebegin aşagı inmemesi kordonuna dolanması gibi sebeplerde var ama kimse bilemez. İri bebegin tek dezavantajı kakasını yapabilir diye en son haftaya kadar beklemeyebiliyorlar. Ama sonuçta normal doğurmana engel degil. Sen dışarıdakilere kulaklarını tıka.. bana kilolu hamile kaldım diye neler diyorlar neler... yok şeker yüksek çıkarmış yok bebekte şeker olurmuş. Hiçde problem çıkmadı çok şükür. Bazı şeyleri duyma herşeyi herkes çok iyi biliyorçevremde kilolu olursa çıkaramazsın diyen insanlar var canımkorkuyorm bnde ama dediğinde mantıklı bilemedm
AminnBen hamişliğimin tadını doya doya çıkarmaya çalışıyorum
Kimsenin hamişliğimle ilgili yorumu da umrumda değil açıkçası, çevrenizdeki sözlere kulaklarınızı tıkayın
Bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi boş
Allah hepimize rahat, kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin
Sonrasında da çabucak sütümüz olsun, emzirelim, kilo verelim ve çıtır anneler olalım innnnnşş
Bebişlerimiz huysuz, uykusuz ve gazlı olmasın inşşş amiiiiinnn![]()
Canıma ilişkiyi zor yaşayanlar doğumuda zor mu yapar.benim doğumdan korkmam ilişkide zorlanıyor olmamdan.gerçi o kuruluk sornm var ondanmış ben vajinusmus sanıyordmHicbirsey yok canim stres yapma benim 2. Evladim olacak insallah,10 da basladi sancim 3 te dogmustu,4 cm acikla girdim doguma oldu bitti :)Tamam sanci cekiyorsun falan ama o da anneligin kutsalligi,dogumdan cikinca kendini yorgun ama dunyayi kurtarmis bir savasci gibi hissediyosun cok guzel duygular :)
İki çocuk doğuran kadın doğum uzmanı kesiliyor başımıza işte.gözden kaçırdıkları her kadın ve her bebek farklı dolayısıyla hamileliklerde.ama tecrübesiz olduğumdan söylenenlere takılmamak elimde olmuyorHepsi çok tatlı oğluşun saglıkla giysin inş.
Canım normal doğum büyük ihtimalle seninle alakalı... açılma olmazsa ve doğum yolların darsa tansiyonun yüksekse sezeryana alıyorlar. Evet bebegin aşagı inmemesi kordonuna dolanması gibi sebeplerde var ama kimse bilemez. İri bebegin tek dezavantajı kakasını yapabilir diye en son haftaya kadar beklemeyebiliyorlar. Ama sonuçta normal doğurmana engel degil. Sen dışarıdakilere kulaklarını tıka.. bana kilolu hamile kaldım diye neler diyorlar neler... yok şeker yüksek çıkarmış yok bebekte şeker olurmuş. Hiçde problem çıkmadı çok şükür. Bazı şeyleri duyma herşeyi herkes çok iyi biliyorşansına nasılsa öyle doğacak. İnan bana normalmiş sezeryanmış hiç önemi yok. Bebek saglıklı olsun önemli degil. Sezeryanda olsan acın bitiyor normalde doğursan acın bitiyor
![]()
Ayy ne güzel yaaaa bende 5. aya kadar hep 1'er kilo aldım 5 ten sonra bi anda 4 kilo aldım. yeni bi ilaca geçtim 5. aya kaadar decavit kullandım 5 aydan sonra da Efa daily omega 3 balık yağı ilacı içmeye bailadım ve b anda kilo aldım... 6 aylık oldum 10 kilo aldım şaka gibi![]()
Bu gece olmadı çok şükür rahatça uyuyabildim :)) Ofiste kime sorduysam daha dur bu başlangıç dedi.. Poposu kafası, ters dönmemişler daha çok etkilenicekmiş çünkü kafa kaburgalara baskı yapıyormuş.. Bir arkadaşımda bebek dikey değilde yatay duruyomuş kafa bir taraftan popo bir taraftan çıkıyor dedi, anlıyacağınız hareketliyse bebek bunlar kaçınılmaz, alışsak iyi olucak :)) hem hareketli olmaları daha iyi en azından iyi olduklarını biliyoruz..![]()