2016 Şubat Anneleri

Bugun gordum onlardan ama zaten boyum kisa cok cirkin oldu bana.ayrica bilgisayar ogretmeniyim labaratuarda felan kullanimi zor..etek alsam nette bi sitede buldum ama bilemedim.adam gibi tunikte yok .karnimi belli etmesini istemiyorum boyle yapisan tarzda cogu

Benim de kısa boyum :) ben aldım yanı obur turlu de olmuyor. Ben de istemiyorum belki olsun. Çocukların çok dikkatini çekiyor çünkü :(

Kizlar odamizi kurduk Allah im sağlıkla gelsin de kullanmamiz da nasil olsun.. Zaman geçiyor çok garip bir duyguymus.. Hergün hepimiz için dua ediyorum :KK200::nazar:

Eklentiler

• 20151114_234608.webp
    20151114_234608.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 162
  • 20151114_234523.webp
    20151114_234523.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 164
Korktum bende canım ya ardarda atıyo çünkü kalp atisimi acaba dedim :)
:) çok sistematik ve sık hıçkırıyor bacaksızlar... ben ilk hamileliğimde bazen o kadar rahatsız oluyordumki geçsin diye kaşığa limon damlatıp içiyordum :KK48::KK48: geçmiyordu tabi... kendi kendine duruyor. Ciğerleri gelişmeye çalışırken amniyo sıvısını bol bol yutarmış ve tekrar dışarı atmak için hıçkırırmış ;) daha bu bişey degil göbüşlerimiz seyiriyor gibi olacak minik minik zıplıyor gibi olacak :KK54: hazırlıklı olalım :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Gunaydın kızlarrr, yine rüyamda doğurduğumu gördüm :) Artık bebeğim kocaman oldu gecede ara ara hareketleniyor, böyle rüyalar gördürüyor bana işte :)

merhaba anneler... ilk bebeklerim oldugu icin herseyi en bastan aliyoruz... ve iki adet... inanin hala o kadar eksigim var ki nasil tamamlanacak bilmiyorum... inanilmaz derecede masraf oluyor... dun yine 150 tl siparis verdim... daha 1500 tl daha masraf var gibi... kisin dogalgaza bez de eklenince yandik valla .... toptan mi alsak dedik bezleri bakalim pisik yapmayani ilk ay belirleyince toptanciya yolumuz dusecek... Allah her konuda yardimcimiz olsun...

299du canım ben bugun 300kusure aldım , sımdı nettekı fıyatına aldım yani. Kurarken ıkı muhendıs zorlandık dıyebılırım. Bır turlu kafasıyle govdesını baglayamadık:KK53: Neysekı kurduk sonunda. Yalnız govde kısmıne bır battanıye koyup yatırmak lazım bebegı, ıcını de sıldım ıslak bır bezle
Güle güle kullansın canım

Gunaydın kızlarrr, yine rüyamda doğurduğumu gördüm :) Artık bebeğim kocaman oldu gecede ara ara hareketleniyor, böyle rüyalar gördürüyor bana işte :)
Bende gördüm normal doğum olacakmış benden öncekiler pıt pıt doğurdu bn baya zorlanıyorum tam o esnada uyandım

Günaydın güzel hamiş anneler ya bişey sorcam Pazartesi günü 25.0 günlüktük oğluşumla şeker yüklemesi için gitmiştik kilosunun sordum 720 grmış Perşembe akşamı iş çıkışı sonuc için gittim ozaman sordum 962 gr çıktı acaba BEBİŞLER bukadar kısa sürede kilo alırım :KK51: Yada hangisi doğruydu doktora da soramadım

karadeniz somonu var :) norveç yemeyin sizde :) evet dip balığı yasakladı banada dr. ama karadeniz somonu harika bir balık
Balıkçılar da üçkağıtçı ya kim bilir ne somonu doğruyu demiyorlar vallahi hic denemedim denemek istiyorum aslında Sağol tavsiyen icin

Gayet lezzetli, eti çok yumuşak, hemencecik de pişiyo, rengine zaten hastayım, fazla kılçık da yok, ohh mis
Bende pisirmek istiyorum aslında bakalım bi ara alcam

Kızlar bıberon ve emzıgı hangı marka aldınız. Ben chıccoya baktım ama orda farklı bır marka dıkkatımı cektı mamajoo dıye. Ne cam ve plastık, ıkısı arası bır malzemesı var .Bıraz daha pahalıydı ama ıcıme sındı onu aldım. 6 aylık baslıgı vardı ben de yenıdogan ıcın ayrıca baslık aldım. Yenıdogan bıberonu kucuktu , 6 aylık baslıgı olansa daha buyuktu, 1 sene kullanırsınız dedı ordakı bayan
Dr.browns diye bir marka var ben biberon onu aldım gaz yapmayı engelliyormuş emzik de avent aldım bir tane

Back
X