2016 Şubat Anneleri

bende oda yapmiyorum... kiraciyiz... bu yil tayinciyiz... 5-6 bin dememin sebebi
1000 bebek arabasi
1000 tl iki tane karyola
yatak nevresim yorgan biberon kiyafet... bebege dair akliniza ne gelirse 1000 tl geciyor cunku hersey 2 tane anneyede yapilan alisveris 500u geciyor 3500-4000 ediyor .... 2000 de dogum sureci derken... 6000 buluyor... Allah yardimcimiz olsun ins anneler...

Sadece besık alırsan bu kadar tutmaz canım. Benım yatak odamda yer olmadıgı ıcın oda aldım ve bebegın yanında yatıcam bırkac ay. Park yatak alırsan hem daha uyguna gelır hem de park yataklar cok kullanıslı
Oglumdan park yatagimiz var neyseki bebek arabamizda var..ogluma odayi daha yeni alicam 3 yasinda ..zaten bebisim ilk iki yil kadar yanimda yaticak ..ama oglumdada okadar masrafimiz olmamisti.

Kızlar bebek odamıza perde yaptırıyoruz, çok şükür bugün siparişimizi verdik, bikaç güne gelip montaj yapacaklar:KK68:

Hello kittyli beğendik, tavan lambamız da hello kitty n11den kargo bekliyoruz, halımızı da hello kittyli seçicez inş

Oda tamamlansın foto atarım

Hanımlar park yatağın yatağıyla ahşap beşiğin yatağı farklı mı oluyor, 2 tane mi yatak almalıyız? Bizim beşiğimiz hazır park yatak da alcaz yatak seçimimiz nasıl olmalı?

Kizlar konumuzla cok alakasiz ama...ani misafirim geliyo yaa bir saate..sizce evde pratik yapilcak ne olabilir. :KK17:

iyi akşamlar bayanlar, ya size bişey sorucam, bebek için burun aspiratörü kesin lazım olur mu? şimdi almak mı gerekiyor, yoksa burun tıkanıklığı başımıza gelince mi almak lazım, her bebekte bu sorun olur mu ki? ilk bebeğim olduğu için çok kafam karışıyor, yardımcı oluuuunnn :KK22:

Kizlar konumuzla cok alakasiz ama...ani misafirim geliyo yaa bir saate..sizce evde pratik yapilcak ne olabilir. :KK17:
Canım eşin bisküvi gofret filan alsın, pratik un kurabiyesi yapabilirsin, garnitürle rus salatası yapabilirsin

Ya da hemencecik bi kek çırp
Bi de susamlı simit yap

iyi akşamlar bayanlar, ya size bişey sorucam, bebek için burun aspiratörü kesin lazım olur mu? şimdi almak mı gerekiyor, yoksa burun tıkanıklığı başımıza gelince mi almak lazım, her bebekte bu sorun olur mu ki? ilk bebeğim olduğu için çok kafam karışıyor, yardımcı oluuuunnn :KK22:
Canim lazim olunca herhangi bi eczaneden temin edebilirsin ama alsanda elinin altinda bulunur hic farketmez.Yani bana ilk kez kizim hasta olunca lazim olmustu burnu baya tikanikti almistik,serum fizyolojik bulundurmakta iyi oluyor temizlenmesi icin

merwee06 merwee06 canım aklıma geldi çok kolay bir kurabiye

Malzemeler
1 sb sıvıyağ
3 sb un
1 poşet krem şanti(1 kutudan 2 tane cıkıyo ya hanı onun bırı yeterlı)
Üzerine elemek için pudra şekeri

Mikserle krem şanti ve yağı çırp, iyice karışsın ama çok köpürmesini bekleme, normal karışım olcak, sonra unu koy yoğur, ceviz büyüklüğünde yağlı kagt serilms tepsiye diz, 180 drcde 12 13 dk pişir, frından cıkınca pudra sekeri ele

Hepsını bır gunde aldım canım. Oda zaten dun geldı, 5-6 kıyafetı vardı sadece gerısını dun aldım. Herseyı almadım tabı cunku bırden yuklenemezdım. Gelecek ay da bebek bezı,alt degıstırme bezı, sut pompası,bana gecelık vs alıcam. Tabı bı de bunları yıka autule ısı var, aksamlarıu gec evde oluyorum o yuzden ancak haftasonları da yıkama utuleme yaparım

Bugun 25+ 0 ım

merhaba anneler pazar sabah 9da show tvde merhaba bebek programını izleyin. kod veriyor. O kodu kendi sitesinde giriyorsunuz birkaç bilgi dolduruyorsunuz cep telefonunuza e-bebek indirim kodu geliyor. İlk 300 kişi 125 tl ye 50 tl indirim kazanıyor. Sonra da aşama aşama 40 tl, 30 tl, 20 tl şeklinde. Ben iki kodla alışveriş yaptım 100 tl kar dayım :KK49:aldıklarım da indirimde olan ürünler oldukça uyguna geldi. Yazma vaktim olmadı burada bahsedilmiştir diye düşündüm şimdi baktım kimse bahsetmemiş. e-bebek ten alışveriş yapmayı düşünenler haftaya pazar ı bekleyin. Yada şuan dediğim şekilde indirim kodu alabilirsiniz. 30 veya 20 tl olur sanırım. Programda verilen şifreyi isteyen olursa mesaj atabilirim. Alınan indirim kodu gece 23:59a kadar geçerli buarada
aaahh yaa bende açmaya çok üşendim, o sıra kocayla kavga etme modundaydım :( keşke açsaydım bari kafam dağılırdı :D

Haftaya pazar ne var canım?
Bende e bebekten öağazalarındaki 250tl ye 50tl indirimini bekliyorum. Ama geçen seneki ig paylaşımlarına baktım yılbaşında falan indirim yapmamışlar hiç :(
Ah keşke bu kampanyayı yakalayabilseydim :(

Evet her bebekte olma olasılığı %85-90larda. Hele bizim bebeler kış bebesi doğacak.:(
Ben otri bebe aldım. Arkadaşlarım hep onu kullanıyor diye.
Bu pompalıları tavsiye etmiyorlardı.

Bu arada n11.com un mobil ıygulamasında 12ye kadar 150tlmye 15tl indirim var.
Bildirim geldi de :)

Bnm de ilk gebelik ben nolur nolmaz diye aldım hatta yedek uç da aldım (otribebe markası)

ben kendim sorun yaşıyorum bu konuda. çok kuru ortam. hava nemlendirici aldım ben. gece çok kötü oluyorum çünkü. kaloriferide çok yakıyorlar. zaten karasal iklim. ne yapsam fayda etmedi. bende aldım kullanıyorum.

kizlar kasik agrisiyla hastaneye gittim bebeğin kafasi aşağidaymiş dr. erken dogum riskin var dedi ve hastanede yatirdi sabaha kadar
serum takiliydi erken dogumu önlemek için idral yolu enfeksiyonu da geçiryomuşum antiyotik e başlatildi moralim çok bozuk inşallah bu günleri bir şey olmadan atlatirim rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağimiza almayi nasip etsin inş.

kizlar kasik agrisiyla hastaneye gittim bebeğin kafasi aşağidaymiş dr. erken dogum riskin var dedi ve hastanede yatirdi sabaha kadar
serum takiliydi erken dogumu önlemek için idral yolu enfeksiyonu da geçiryomuşum antiyotik e başlatildi moralim çok bozuk inşallah bu günleri bir şey olmadan atlatirim rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağimiza almayi nasip etsin inş.
Amin canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım. yani açılmamaı varmış anlamadım ben ? benimki 5. ayda döndü, taklada atmıyor hep aşağıda kafası. ama dr. sorun yok rahim ağzı kapalı, o öyle rahat ediyor dedi.
sende farklı bir durum mu var anlamadım ?

Back
X