2016 Şubat Anneleri

her pazar şifre veriyor canım o şifreyle siteye girip e-bebek indirim kuponu kazanıyorsun. İlk 300 kişi 125 tl ye 50 tl. Kota dolunca 40,30,20 diye gidiyor. Ben programı izlerken şifreyi alır almaz yaptım kendim ve eşim adına 2 tane 50 tl indirim kazandım. Bu 2. programmış. Saat 9da başlıyor pazar günleri o yüzden haftaya pazarı kaçırmayın dedim

Bende instagramda görmüştüm paylaşımlarını ama önemsememiştim
Haftaya pazar tv başına kurulmalıyım :)

125tl ye 20tl bile yakalayabilirsem kar kardır :)
Çnkü bebk arabasını almaya niyetliyiz. 1700tl :(

bence ikisinede çok güvenme canım. işte ortalama 800 900 gr dır. usg ile tam kilo ölçümü yapılmıyor sonuçta. çok takılma zayıf olsun kilolu olsun yeterki sağlıklı olsun :)
aynen canım bebeklerimiz sağlıklı olsun da benim ZAYIFIM ya bana bebek nerde diyorlar oyuzden

:110:Kızlar göğüslerim buyumedi ama suan farkettim ki içindeki bütün damarlar görunuyor amannn Allahhhımmm

Çnkü bebk arabasını almaya niyetliyiz. 1700tl :KK43:
Biz de bi indirim bekliyoruz canjm araba için. 1700 e ne alacaksınız. ? Bizim düşündüğümüz cadillac. 999 tl şu 250tl ye 50 veren indirim bi olmadı kii yılbaşında da olmuyo demişti bi arkadas. Ebebekteki görevli şubatta demişti indirim oluyor. E biz şubatta doguruyoruz kismetse :110:

Arkadaşlarr bilmiyorum aranızda benim gibi kpss yada herhangi bir sınava çalışan var mı.varsa bir sorum olcak tecrübeli annelerde yardmcı olursa sevinrm.iki senedir sınava giriyorm ama atanamadm bu 3. Senem.artk çocuğu ertelemk istemediğimden eşimle bebek yapmaya karar vermiştik oldu çok şükür.şimdi herkes bana artık sınavı unut diyor.gerçkten bebek bakımı çok mu zor en azından günlük iki saat boşluğm olmaz mı? Eşim yardmcı olur bir işte de çalışmıyorm tüm gün evdeym ailelerden uzak olduğumzdan gelenimz gidenimzden olmaz öyle evim küçük olduğundan temizliğimde çabuk bitiyor.yinede sınavı unutmalı mıyım gerçi bunu en iyi doğumdan sonra anlarm ama şuan ders çalışıyorm bu yüzden merak ettim o_O

Olumsuz düşüncelere kapat kendini canım..KPSS sürecini derinlemesine yaşayan biri olarak önce bunu yap nerden biliyorlar belki çok sakin bir bebeğin olacak. Dağa farklı bir süreç yasayacaksin. Hiç olumsuz düşünme. Konuları bitirmeye çalış doğuma kadar canım. Sonra da soru cozersin deneme cozersin esin ilgilenirken. Ama eşine çok iş düşer canım. Sen iyi düşün. Bölümün ne bu arada?

Çnkü bebk arabasını almaya niyetliyiz. 1700tl :KK43:
ama canım her 125 tl ye 50 tl değil bu kampanya. 125 tl ve üzerine 50 tl şeklinde. Yani küçük şeyler almak için güzel kampanya. Ben mesela bi 200 tl lik alışveriş yaptım, bir de 180 tl lik. Biri 150 lira diğeri 130 liraya indi. Toplamda 100 tl avantajlı oldum kargo ücreti de ödemedim. Kendim ve eşim için iki ayrı indirim kodu alarak yaptım.

kizlar kasik agrisiyla hastaneye gittim bebeğin kafasi aşağidaymiş dr. erken dogum riskin var dedi ve hastanede yatirdi sabaha kadar
serum takiliydi erken dogumu önlemek için idral yolu enfeksiyonu da geçiryomuşum antiyotik e başlatildi moralim çok bozuk inşallah bu günleri bir şey olmadan atlatirim rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağimiza almayi nasip etsin inş.
Korkma cnm geçen hafta bende aynı sorunla acile gittim aynı şeyleri banada söyledi doktorum antibiyotik başladık şimdi çok şükür daha iyi hissediyorum kendimi endişe etme ama dikkatli ol

Korkma cnm geçen hafta bende aynı sorunla acile gittim aynı şeyleri banada söyledi doktorum antibiyotik başladık şimdi çok şükür daha iyi hissediyorum kendimi endişe etme ama dikkatli ol
Bide eklemek istiyorum bnmde erken doğum riski var diyw önümüzdeki hafta celeston iğne yapılacak bebeğin akciğer gelişimi hızlansın olası erken doğumda solunum sıkıntısı olmasın diye riskiniz varsa eğer bu iğneyi ihmal etmeyin derim ben bnm ikizlerimde de yapmıştık ve 35 haftalık doğdular ama çok şükür ki küvöz ihtiyacı olmadı bu iğne çok önemli

Hay su mubarek buyuklerimiz :KK70: Ne bileyim ogle diyolar bi de koltuk alti kararmalari falan erkekte oluyormus ama kiz anneleri taniyirum kol alti karartisi olan
Bunye meselesi canim kv.m iki erkek dogurmus ikisinde de surekli eksi asermis teyzem bi kiz bi erkek dogurmus o da eksi asermis benimkiler hep kiz surekli tatli yiyorum :anneadayı: gobegimi goren ilkinde de simdikinde de erkek mi diyor sipsivri bi karnim var yolda tanimadigim teyzeler inatlasiyordu bu erkek diye 3dr gordu kiz diyordum inanmiyorlardi :KK47:

Bunye meselesi canim kv.m iki erkek dogurmus ikisinde de surekli eksi asermis teyzem bi kiz bi erkek dogurmus o da eksi asermis benimkiler hep kiz surekli tatli yiyorum :anneadayı: gobegimi goren ilkinde de simdikinde de erkek mi diyor sipsivri bi karnim var yolda tanimadigim teyzeler inatlasiyordu bu erkek diye 3dr gordu kiz diyordum inanmiyorlardi :KK47:
Aynen canim ben de surekli tatli yiyirum hayatimda bu kadar cikolata yemedim ben ve benimki de kiz:KK48: demek ki sonraki hamileliklerde canimiz eksi istese bizimki erkek olacak insallah:anneadayı:

Biz de bi indirim bekliyoruz canjm araba için. 1700 e ne alacaksınız. ? Bizim düşündüğümüz cadillac. 999 tl şu 250tl ye 50 veren indirim bi olmadı kii yılbaşında da olmuyo demişti bi arkadas. Ebebekteki görevli şubatta demişti indirim oluyor. E biz şubatta doguruyoruz kismetse :110:
Slm canım cumartesi kontrole gittim plesanta uzaklığı 4 cm olmuş 2kusurdu en son gitgide yukarı çıkıyor benimki bilgin olsun

Back
X