• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kan sulandirici iğne kullanan arkadaslar doktorunuz sizden de dopler ultrason istedi mi vücudun kan akışına bakmak için beni 29. haftada dopler için çağırdılar bilginiz olsun
benimki bakıyor kan akışına zaten kontrolde. ayrıdan nasıl oluyor bilmiyorum

Hanımlar göğsümden su geliyor benim sütyende leke görüyordum geldigini anlamistim sonra akşam ucuna sadece ucunu siktirdim oda incelerken yani basınçlı degil su geliyor böyle birkac yerden sizde var mı bu durum
Canim normalmis gelmesi ama kesinlikle sikmamalisin. Rahimi uyarip kasilmalara sebeb oluyormus cunku

Ikizler iki kat masraf Allah yardimcimiz olsun benimbi tane daha kizim var bi de ikizler geliyor seneye evde bi ordu beslicem annem bakici biz 3cocuk o_O isten gellip gunluk ev isleri nasil yetisecek onlar yetisse cok calissak da para nasil yetisecek bilmiyorum :KK43:
Aynen canim ya Allah yardimcimiz olsun. Ben daha buyuk esyalari almadim ivir zivirlari pusetleri banyo malzemeleri kiyafetleri derken evin her tarafi onlarjn esyalariyla doldu bile :) bi de evim kucuk ve her gun biseyleri atmaya basladim :) masraf dersen cabasi. Saglikla dogsunlar da herseye katlaniriz ne yapalim

Hanımlar göğsümden su geliyor benim sütyende leke görüyordum geldigini anlamistim sonra akşam ucuna sadece ucunu siktirdim oda incelerken yani basınçlı degil su geliyor böyle birkac yerden sizde var mı bu durum
bende yok cnm da sıkma sen ucuu falan... bi doktora danissan...

Mg icin bana muz yetmiyor ya iki uc muz yedigim gunler oluyor yine kramp giriyor cevizi cok yiyordum ilk aylarda muzla beraber o zaman yetiyordu simdi o da yetmiyor mg eksikligim cok galiba bu gece de krsmpla uyandim
ikizlerde oyle canim doktor disardan aldigin besin yeterli kalmaz dedi kalsiyum ve magnezyum yazdi... bi bardak suda ertiyorum... birini oglen birini aksamustu iciyorum

Ikizler iki kat masraf Allah yardimcimiz olsun benimbi tane daha kizim var bi de ikizler geliyor seneye evde bi ordu beslicem annem bakici biz 3cocuk o_O isten gellip gunluk ev isleri nasil yetisecek onlar yetisse cok calissak da para nasil yetisecek bilmiyorum :KK43:
evet cnm benimde 2 cocuk bakici annem yada kv ve tabi ikiside uzak o yuzden babam yada kp olcak... kalabalik bi aile gecim zor Allah yardimcimiz olsun...

Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorum:KK43: Bir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?

Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorum:KK43: Bir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?

Aynı şey bende de var Can'ım sol kasıkta ve giren ağrıyı tarif bile edemiyorum bazen oturup ağlayasım geliyo sanki bir yerlerim çürümüş gibi bende magnezyum kullanıyorum ama sanırım fayda etmiyor ve gün içinde mutlaka istirahat şart ben onu anladım benimde misafirim var çok vaktim olmuyo ama elimden geldiğince dinleniyorum

Canim bende azcik yorulayim agrilarim basliyor hemen dr da gorduyse takilma fazla.Bende bazen okuyorum oyle seyler icim yaniyo Allah evlatlarimizi bize bagislasin ama evham yapma sen tedbirini aldiktan sonra kaderimizde ne varsa onu yasicaz,dunyada nasibi varsa hicbirsey olmaz Allahin izniyle.

bende 1 gün oldu ve korktum dr. a gittim. her şey yolundaydı. belkide bu ağrılara artık alışmamız gerek canım. öyle şeyler bazen banada denk geliyor okumamak gerek. okumayı geçtim etrafımda yaşayanlarda oldu. dua etcez, Allah korusun bebişleri. bu acıyı kimselere yaşatmasın. pozitif düşünelim pozitif olsun :)

Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorum:KK43: Bir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma
işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?

Geçen gece aynı ağrıya benzer bir ağrı çektim sabaha kadar. Sukur çok agrim olmuyordu benim magnezyum vs de kullanıyorum. Ama gel gor ki o ağrı beni mahvettin. Sonra geçti ertesi gün şükür. İnşallah ciddi bir şey değildir canım. Ayrıca okuma öyle şeyler. Doğumu güzel geçen insanların yazılarını oku. :) ben de çok korkuyorum. Hiçbir doktora güvenmiyorum hatta :]

Sagol tatlim evet bir kiz bir erkekler. Gercekten masallahim var kocaman oldum :) simdiden izne ciktim ben :KK43: sadece gunluk kiyafetleri 5 makina yikadim. Acayip masrafli oldu tontikler
Maşallah maşallah bende iki makine yikadim utuledim 3.sunu biriktiriyorum. Ne güzel ya bende ikizleri cok seviyorum hele ultrason görüntüleri beni aglatiyor raabbim korusun.

canim cok uzulmusundur ... keske okumasaydin... Allah ins bize iyi seyler yasatir...

Ah canımm onu bende yapmıstm ama ucundan bakıp cıktım yapma.. Sonra cok evhamlı oluyor ınsan rutin Ağrılar bile anormal geliyor panik yapıp bebeğinde strese sokuyoruz hayırlısıyla Allah kucağımıza almayi nasip etsin sağlıklı Mutlu bir sekılde hep guzel seyler dusun karnını sev 24. Haftadan sonra bebişlere sevildiğini hissediyormuş Mutlu anne Mutlu Bebek unutma :)

Günaydın güzel :anneadayı: nasılsınız bugün? benim sol bacağımda dün geceki kramp sancısı hala var hafif hafif kasıyo arada bide lansinoh göğüs ucu kremi aldım kullanmak icin daha erken mi aralıkta mı kullanmaya başlamalıyım göğüs uçlarım çok kuru pul pul dökülüyor sürekli zeytinyağı sürüyordum şimdiye kadar ama krememi başlasam diyorum:KK58:

Günaydın kızlar, bu gece bacağıma yine kramp girdi :63: Yatmadan önce su içicem artık.. Uyandığımda krampa damağım kurumuştu resmen :/ Birde birşey farkettim benim bebek hareket etse bile beni uyandırmıyor, uyanınca hareket etmeye başladı eşimde kucaklayarak uyuduk o şekilde, sen uyudun ama bebek çok hareketliydi dedi.. Ben çok tınlamıyorum sanırsam :KK53: Hep merak ediyordum sık sık beni uyandırıcakmı diye çok şükür öyle olmadı.

Birde ilk defa güzel bir rüya gördüm tatile gitmişiz eşimle ve kumsaldayız, sonra denize açılıyoruz, suyun rengi o kadar açık ve berraktıkı ba yıl dım.. Dalıp dalıp yüzdüm tüm gece diyebilirim :))

Back
X