- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
önlem amaçlı vuracak dr. um.Kizlar sizin uyuşmazlık testi sonucu kötü mü çıkmıştı yoksa iyi çıktı da önlem amaçlı mi vurulacaksiniz igne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önlem amaçlı vuracak dr. um.Kizlar sizin uyuşmazlık testi sonucu kötü mü çıkmıştı yoksa iyi çıktı da önlem amaçlı mi vurulacaksiniz igne
benimki bakıyor kan akışına zaten kontrolde. ayrıdan nasıl oluyor bilmiyorumKan sulandirici iğne kullanan arkadaslar doktorunuz sizden de dopler ultrason istedi mi vücudun kan akışına bakmak için beni 29. haftada dopler için çağırdılar bilginiz olsun
Canim normalmis gelmesi ama kesinlikle sikmamalisin. Rahimi uyarip kasilmalara sebeb oluyormus cunkuHanımlar göğsümden su geliyor benim sütyende leke görüyordum geldigini anlamistim sonra akşam ucuna sadece ucunu siktirdim oda incelerken yani basınçlı degil su geliyor böyle birkac yerden sizde var mı bu durum
Aynen canim ya Allah yardimcimiz olsun. Ben daha buyuk esyalari almadim ivir zivirlari pusetleri banyo malzemeleri kiyafetleri derken evin her tarafi onlarjn esyalariyla doldu bile :) bi de evim kucuk ve her gun biseyleri atmaya basladim :) masraf dersen cabasi. Saglikla dogsunlar da herseye katlaniriz ne yapalimIkizler iki kat masraf Allah yardimcimiz olsun benimbi tane daha kizim var bi de ikizler geliyor seneye evde bi ordu beslicem annem bakici biz 3cocukisten gellip gunluk ev isleri nasil yetisecek onlar yetisse cok calissak da para nasil yetisecek bilmiyorum
![]()
bende yok cnm da sıkma sen ucuu falan... bi doktora danissan...Hanımlar göğsümden su geliyor benim sütyende leke görüyordum geldigini anlamistim sonra akşam ucuna sadece ucunu siktirdim oda incelerken yani basınçlı degil su geliyor böyle birkac yerden sizde var mı bu durum
ikizlerde oyle canim doktor disardan aldigin besin yeterli kalmaz dedi kalsiyum ve magnezyum yazdi... bi bardak suda ertiyorum... birini oglen birini aksamustu iciyorumMg icin bana muz yetmiyor ya iki uc muz yedigim gunler oluyor yine kramp giriyor cevizi cok yiyordum ilk aylarda muzla beraber o zaman yetiyordu simdi o da yetmiyor mg eksikligim cok galiba bu gece de krsmpla uyandim
evet cnm benimde 2 cocuk bakici annem yada kv ve tabi ikiside uzak o yuzden babam yada kp olcak... kalabalik bi aile gecim zor Allah yardimcimiz olsun...Ikizler iki kat masraf Allah yardimcimiz olsun benimbi tane daha kizim var bi de ikizler geliyor seneye evde bi ordu beslicem annem bakici biz 3cocukisten gellip gunluk ev isleri nasil yetisecek onlar yetisse cok calissak da para nasil yetisecek bilmiyorum
![]()
Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorumBir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?
Canim bende azcik yorulayim agrilarim basliyor hemen dr da gorduyse takilma fazla.Bende bazen okuyorum oyle seyler icim yaniyo Allah evlatlarimizi bize bagislasin ama evham yapma sen tedbirini aldiktan sonra kaderimizde ne varsa onu yasicaz,dunyada nasibi varsa hicbirsey olmaz Allahin izniyle.Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorumBir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?
Hayirli yolculuklar canim,kafans tokadan baska birsey takmaGünaydın annişler hayırlı sabahlar
yola çıktık kv hanima gidiyoruz
hakkımızda hayırlısı ^_^
bende 1 gün oldu ve korktum dr. a gittim. her şey yolundaydı. belkide bu ağrılara artık alışmamız gerek canım. öyle şeyler bazen banada denk geliyor okumamak gerek. okumayı geçtim etrafımda yaşayanlarda oldu. dua etcez, Allah korusun bebişleri. bu acıyı kimselere yaşatmasın. pozitif düşünelim pozitif olsun :)Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorumBir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?
Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorumBir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma
işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?
Maşallah maşallah bende iki makine yikadim utuledim 3.sunu biriktiriyorum. Ne güzel ya bende ikizleri cok seviyorum hele ultrason görüntüleri beni aglatiyor raabbim korusun.Sagol tatlim evet bir kiz bir erkekler. Gercekten masallahim var kocaman oldum :) simdiden izne ciktim bensadece gunluk kiyafetleri 5 makina yikadim. Acayip masrafli oldu tontikler
canim cok uzulmusundur ... keske okumasaydin... Allah ins bize iyi seyler yasatir...Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorumBir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?
Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorumBir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?
Hayirli yolculuklar canim,kafans tokadan baska birsey takma![]()