• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızımın odasının halısı geldi sırada perde var ama bir türlü model begenemiyorum
Ayy çok güzel halısı tatlım prensesin :)Güle güle kullansın inşallah :) nerden aldın tatlım ınternetten mi yoksa mağazadan mi ?bende bakıyorum da bulamadım henüz :(

Selam kizlar dun Çapa ya gittik. Iki perinatolog ayri ayti inceledi. Sag aortik ark teshisi kesin olarak konuldu.

100bebekten 1 inde olan ama teshis konulmadigi icin ileriki yaslarda nefes darligi seklinde ortaya cikan bir olaymis. Cago zaman nefes darligina da astim deyip sprey veriyorlarmis. Normal ultrasonla doktorumun boyle bir seyi farkedip oraya yonlendirmelerinede sasirdilar. Benimde doktoruma guvenim artti.

Diger damarlara gorunen bir etkisi yok sadece nefes darligi olarak kendini gosterir. Siddetli olursa cerrahi mudahale yapilir ileriki yaslarinda denildi.

Ancak bu aortik ark lar bazen bir sendromun haberciside olabiliyormus. Degeorge, down sendromu falan gibi. Amniyosentez onerdiler. Ve carsamba gunu konseye cagirdilar. Profosorler bizi konu olarak tartisacaklar resmen :KK43: cok can sikici. Bu arada ikili testimde risk 1/4700, 4lu testimde 1/32000 cikmisti. Hic down sendromu falan ihtimali yoktu aklimda ama o testler net degil olabiliyor dediler. Ben yinede amniyosentez yaptirmak istemiyorum. Bu saatten sonra bebegimi aldiracagimi sanmiyorum cunku. Bakalim carsamba konseyde soylenilenlere gore netlesecek durumumuz. Artik umarim sadece sag aortik arktir baska bir sey yoktur diye dua ediyorum :KK43:
Allah şifa versin canım inşallah down sendromluk durumu yoktur.. dediğin gibi bu saatten sonra aldırmazsın Allahtan gelen bir Canı. Amniyosentez yapmaman taraftarıyım. Hiç birseyin sonucunu değiştirmeyecek neden kendini boşuna üzesin ki?

Selam kizlar dun Çapa ya gittik. Iki perinatolog ayri ayti inceledi. Sag aortik ark teshisi kesin olarak konuldu.

100bebekten 1 inde olan ama teshis konulmadigi icin ileriki yaslarda nefes darligi seklinde ortaya cikan bir olaymis. Cago zaman nefes darligina da astim deyip sprey veriyorlarmis. Normal ultrasonla doktorumun boyle bir seyi farkedip oraya yonlendirmelerinede sasirdilar. Benimde doktoruma guvenim artti.

Diger damarlara gorunen bir etkisi yok sadece nefes darligi olarak kendini gosterir. Siddetli olursa cerrahi mudahale yapilir ileriki yaslarinda denildi.

Ancak bu aortik ark lar bazen bir sendromun haberciside olabiliyormus. Degeorge, down sendromu falan gibi. Amniyosentez onerdiler. Ve carsamba gunu konseye cagirdilar. Profosorler bizi konu olarak tartisacaklar resmen :KK43: cok can sikici. Bu arada ikili testimde risk 1/4700, 4lu testimde 1/32000 cikmisti. Hic down sendromu falan ihtimali yoktu aklimda ama o testler net degil olabiliyor dediler. Ben yinede amniyosentez yaptirmak istemiyorum. Bu saatten sonra bebegimi aldiracagimi sanmiyorum cunku. Bakalim carsamba konseyde soylenilenlere gore netlesecek durumumuz. Artik umarim sadece sag aortik arktir baska bir sey yoktur diye dua ediyorum :KK43:
Tek bır belırtı ıcın amnıyosentez yaptırma bence. Bende de kalpte parlaklık cıktı ve down sendromlu ve zeka gerılıgı olan bebeklerde daha cok goruluyor dıye ıstersen genetık tets yaptırabılırsın dedı doktor ama amnıyosentez onermedı. 2lı ve 3lu testın normalmıs zaten senin. Ama nefes darlıgı ıcın umarım heyet olumlu bırsey soyler

Kızlar karnıma sürdüğüm yağdan dolayı bir tek karnım çatlamadı demek sürmesem ne olacaktı. Salak gibi bacaklarıma sürmedim hıc üst ön bacagımda bikini bölgesi ile birleşen yerde çatlaklar baslamıs suan cok sasırdm demek haşır husur çatlıycakti karnım ki en gergin yerim orası ah ahhh
Ben de pahalı malaı demeden ıyı bır yag kullanıyorum karnıma. duzenlı suremedıgım zamanlar oldu gercı. gogus ucuma, gogus ust kısmına ve karnıma suruyorum hala eskı sısmanlıktan kalma catlaklarım var artmadı catlaklar , artarsa zaten psıkolojım cok bozulur:(

Canim gecmis olsun oncelkle..durumn erken farkedilmesi cok iyi dr unu tebrk etmek lazm...bende amniyosentez yaptrmazdim senin yerinde olsam bu testler kesinlikle dogru bilgi vermiyoken ndn yapiyolar anlamis degilim...bence bebegin sagsalim dogacak Allahin izniyle hic aklina getrme down sendromu falan

merhaba şubat anneleri bebek arabası olarak hangi markayı ve modeli aldınız ben casual cadillac air beğendim ama kararsızım 1200 tl fiyatı yanında da 400 tl hediye çeki veriyorlar sizce alayım mı yoksa başka bir tavsiyeniz var mı
mamas papas armadillo flip aldık arabada az yer kaplasın ve çift yönlü olsun istemiştik en uygunu onu bulduk nette videolara bakabilirsin istersen ek olarak anakucağı da alıp takabiliyorsun ama biz oto koltuğunu ilk aldığımız için ana kucağı almayı düşünmedik.

merhaba şubat anneleri bebek arabası olarak hangi markayı ve modeli aldınız ben casual cadillac air beğendim ama kararsızım 1200 tl fiyatı yanında da 400 tl hediye çeki veriyorlar sizce alayım mı yoksa başka bir tavsiyeniz var mı
Canım ben de onu istiyorum Nerede veriyorlar bu hediye cekini

stylo.webp
günaydın kızlar..anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız? stylo'nun grand anne bebek sırt çantasını düşünüyorum alıp kullanan veya kullanmayıp izlenimlerini aktarabilecek olan var mı?

Eki Görüntüle 1698624 günaydın kızlar..anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız? stylo'nun grand anne bebek sırt çantasını düşünüyorum alıp kullanan veya kullanmayıp izlenimlerini aktarabilecek olan var mı?

Ben aynı çantanın siyah kırmızısını aldım canım(kırmızısı az) çok beğendim henüz kullanmadım ama memnun kalırım

Geçmişi okumadım kızlar
Joker baby de lansinoh ürünlernde indirim var.
Saat 10a kadar geçerli
Ben süt sağma makinası aldım :)

canım Rabbim bebeğiinn sağlıkla doğmasını nasip etsin istersen. bence amniyosenteze gerek yok sonuçta değişen birşey olmayacak. bol dua ile sağlıklı gelsin bebeğin inşAllah

ozgulbasak ozgulbasak
canım geçmiş olsun. inşallah bebeğin sağlıklı doğar. şimdi amniyosentez kısmını anlamadım. yani amniyosentez yapılınca bebekte bişi çıktı diyelim tedavisi var mı ? amniyosentezin artı ve eksileri öncelikle değerlendirilmeli. ileri aylarda oda sonuçta risk taşıyan bir şey.

Kuzular nasılsınızzzzz ? Kurutma makinası kullanan varmı aramızda ? Ben sanırım alıcam evimde sıkıntısını cekıyorum çamaşır asmanın. Kullanıp memnun olduğunuz marka varmı? Bu arada coook sevdıgım görümcem eşimi aramış gece yola cıkıyoruz sabaha karşı oradayız demiş benım yeni haberım oluyor eşiyle geliyorlarmış bu Nasıl bir emri vakidir arkadaş... O mesajını gördükten sonra yüzünü görmek istemıyorummm

İşte benim alanım :)
2015şubat ayından beri kurutma makinası kullanıyorum.
Daha önce almadığıma pişmanım :(
Hayat kolaylığı.
Her duyduğuna inanmayan biri olarak resmen kamu araştırması yapmıştım alacağım dönem.
Sonuç ne biliyor musun? Herkes her markayı öneriyor, kullanmayı bilen insnlar kurutma makinasından çok memnun. Ama kullanım konusunda sıkıntk çeken bir kaç kişi gördüm.

Bende gittim arçelik aldım. A+ ürün enrji sıkıntısı da yok. Mis gibi. Buruşuk vs çıkıyor laflarına da kulak asma . Makina bitince çıkartmazsan çamaşır makinasında da buruşuyor.
Eskiden envrrsim ütülerdim artık sıcak sıcak katlıyorum.
Bu konu uzar gider :) blogumda bu konuyla ilgili kullanıcı yorumlarımı derlemiştim.
Kendi görüşlerimi ve kullanıcı yorumlarına ait bilgilerin bulunduğu ig linkini vs atmıştım. İlgini çekiyorsa yenigelin yeni hayat kurutma makinası diye aratabilirsin ;)

Gunaydin annecikler ruyamda karnimdan bebisim derinin altindan eliyle elimi tutuyo hayir olsun insallah cok etkisinde kaldim

Canım sanırım ben olsam amniosentez yaptirmazdim. . Tek bulgu ile bebegin down sendromlu olacağına da inanmıyorum. Sağlıklı bir şekilde kucağına alacağına inanıyorum. Son zamanları en rahat şekilde pozitif olarak geçirmeye çalış. Bebişin gayet sağlıklı annesi, üzme onu :KK37:

Back
X