• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Allah allah benim drum hicbisey demedi ama saglik ocagindaki ebe bundan sonra altta olma demisti o_ORisk yoksa neden demis anlamadim canim sahsen kanama falan yada dr demedigi surece hic kisitlamadik.Hatta sen saglikcisin daha iyi bilirsin son haftalarda iliski dogumu kolaylastirirmis.
Aynen öyle bir risk yoksa zorlanmadan devam edilir diye gördüm hep eğitimlerde merak ettim sizi... Hoş benim gebeliğin basında bitti o işte Neyse :) :/

erkek olacak bi de :KK46:
bizim ki dürtüklemeden , el feneri ışığından, yüksek müzik sesinden etkilenmiyor, bildiğiniz garfield gibi :KK45:
sonra dyorum doktor bana şişkosun o sebebten hissetmiyorsun demişti acaba o yüzden mi :KK70:
Tamda onu sorucaktım kiloylada çok alakası var, olmazmı.. Daha sertleşmeler kasılmalar başlıcak onuda hissedersin bence artık :)))

Allah allah benim drum hicbisey demedi ama saglik ocagindaki ebe bundan sonra altta olma demisti o_ORisk yoksa neden demis anlamadim canim sahsen kanama falan yada dr demedigi surece hic kisitlamadik.Hatta sen saglikcisin daha iyi bilirsin son haftalarda iliski dogumu kolaylastirirmis.
Kızlar bende bir sıkılaşma söz konusu, çok daraldı.. Epey bir zorlanıyorum doğrusu mecburen seyrekleştirdim, yoksa canım acıyor yani, psikolojikmi anlamadım :(

Kızlar bende bir sıkılaşma söz konusu, çok daraldı.. Epey bir zorlanıyorum doğrusu mecburen seyrekleştirdim, yoksa canım acıyor yani, psikolojikmi anlamadım :KK43:
Psikolojik mi acaba bebege birsey olacak korkusuyla kasiyosundur kendini,benimde iliski sirasinda bacagima kramp giriyo :( Yani tabi eskisi gibi olmuyorda benim esim laftan sozden anlamiyor malesef :oops:

İnşallah canım sağol.. ben ayrı ayrı normal mağazadan aldım canım. Tek altları 3 tanesi 10 tl ye aldım. Uzun kollu bodyleri de 3 tanesi 10 tl ye aldım , çok uygun ve kumaşları çok güzel pamuklu.. civili bekleme bence canım normal bebek mağazalarindan alabilirsin benim gibi..
Çok iyi almışsın canım inş bende bulurum.
erkek olacak bi de :KK46:
bizim ki dürtüklemeden , el feneri ışığından, yüksek müzik sesinden etkilenmiyor, bildiğiniz garfield gibi :KK45:
sonra dyorum doktor bana şişkosun o sebebten hissetmiyorsun demişti acaba o yüzden mi :KK70:
Canım bende senine aynı kilodayım. Ama benim göbek bölgesi degilde popo basen de var. Senin göbüşdemi fazla kiloların?
Canım orada ki civil açılırsa yazar misin bana da
Yazarım canım..

bende işte o nasıl bişy onu bilmiyorum, böyle bir iki pıt yapıyor hemen kocamın yanına geliyorum açıyorum karnımı diyorum dokun sonra dakikalarca mal gibi bekliyoruz ama bi daha ses yok en son kocam pes ediyor çekiyor elini :KK70:
Ay sorma benimkiler de oyle icerde deliriyorlar kocam dokununca cit yok hanimefendilerde

Kızlar bende bir sıkılaşma söz konusu, çok daraldı.. Epey bir zorlanıyorum doğrusu mecburen seyrekleştirdim, yoksa canım acıyor yani, psikolojikmi anlamadım :KK43:
Ya benim keşke öyle olsa hiç bir daralma felan söz konusu değil... Sadece hormonlardan kaynaklı kuruyum... Doğumdan sonra dahada artacak kayganlaştırıcı olmadan olmayacak... O değil ben Normal felan dogursam cocugun cıktığı gibi kalır heralde...

Kızlar unnado da bi kampanya var. Prima premium care 1 numaralı bebek bezi 2 ×94 = 188 adeti 69 lira. Fiyat iyi gibi görünüyor ama 2 - 5 kilo arasında 188 tane bez fazla mi bilemedim. Günde kactane gidiyor ki.

Back
X