• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canim duydugum kadariyla bebekler kendilerinin dogduktan sonra nasil olacaklarini anne karnindaki haraketleriyle belli ediyorlarmis bizim tatliskolar geceleri seviyorlar napcaz:KK23:
En azindan gunduz uyuyabilme sansiniz var benimkiler gece gunduz hic durmuyor

Kızlar unnado da bi kampanya var. Prima premium care 1 numaralı bebek bezi 2 ×94 = 188 adeti 69 lira. Fiyat iyi gibi görünüyor ama 2 - 5 kilo arasında 188 tane bez fazla mi bilemedim. Günde kactane gidiyor ki.
Günde 10 ile 15 arası canım öyle söylüyorlar

Psikolojik mi acaba bebege birsey olacak korkusuyla kasiyosundur kendini,benimde iliski sirasinda bacagima kramp giriyo :KK43: Yani tabi eskisi gibi olmuyorda benim esim laftan sozden anlamiyor malesef :oops:
Ya bende bir azma söz konusu :D amma velakin dar olduğu için canım yanıyor.. Bilmiyorum ki demekki yinede bebek için endişeleniyorum bilemicem .. Neyse idare etcez böyle bir ara

Ya benim keşke öyle olsa hiç bir daralma felan söz konusu değil... Sadece hormonlardan kaynaklı kuruyum... Doğumdan sonra dahada artacak kayganlaştırıcı olmadan olmayacak... O değil ben Normal felan dogursam cocugun cıktığı gibi kalır heralde...
Yok canım sende ne yaptın, hemen düzelir, benimkisi geniş kalabilir ama :D ah ahh ne yapcaz garip garip işler :P

Günde 10 ile 15 arası canım öyle söylüyorlar
Kaç kilo doğacak insan bilemiyo ki. 190 tane nerdeyse 20 gün yeter gibi ama ya o zaman zarfında 5 kiloyu geçerse. Ayy çok cahilim bilemiyorum. En iyisi tek paket almak galiba. Sizler kaç tane 1 numara bez aldiniz.

Kaç kilo doğacak insan bilemiyo ki. 190 tane nerdeyse 20 gün yeter gibi ama ya o zaman zarfında 5 kiloyu geçerse. Ayy çok cahilim bilemiyorum. En iyisi tek paket almak galiba. Sizler kaç tane 1 numara bez aldiniz.
Canım bn bir paket almayı düşünüyorum çünkü alerji filan yaparsa diye boşa gitmesin diye. Arkadaşlarımdan sorduğum kadariyla 2.3 paket kullanmışlar

Ben 1 paket 70'li molfix yenidoğan (2-5 kilo) aldım canım. Gelişimi nasıl olur bilemedigim için doğduktan sonra lazım oldukça alırım kilosuna göre

Canım bn bir paket almayı düşünüyorum çünkü alerji filan yaparsa diye boşa gitmesin diye. Arkadaşlarımdan sorduğum kadariyla 2.3 paket kullanmışlar
Sağol cnm bende 2 numara 2 tane almıştım. Olmadı bi tane de 1 numara alırım. Alerji yapmazsa devam ederiz kampanya peşinde koşmaya☺

Kızımın kolonya ve şekerleri

Eklentiler

• IMAG1327.webp
    IMAG1327.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 167
  • IMAG1326.webp
    IMAG1326.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 168
Slm kızlar ben bugun hastaneye kontrole geldim sabah.. başta herşey ii di ben ısrar edince Dr bide rahim ağzı uzunluğuna baktı.. başta 2.5 cm dedi yani 3 den düşmüş. . Ben tabi korkmaya başladım sonra az daha bakınca dedi ki 1.9 cm :KK43:
Yatırdılar beni şimdilik 4 gün yatmam lazım. . Dua edin bize bebeğim erken gelmesin :cry:
Ciğer gelişmesi için iğne yaptılar yarında yapacaklar.. bu bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum ister istemez...
Rabbim korusun bebeklerimizi buraya kadar ii kötü geldik çok şükür :KK57:

babası arsız bebekmiş anası sakinmiş bakalım bu sıpa hangimize çekecek :KK22:
ama bence sessiz atın tekmesi pek olacak gibi :KK71:
Bizde ikimizde yaramazmisiz fakat esim tek yumurta ikizi oldugu icin gariplerin pek hareketi olamamis :-) bakalim yasiyip gorcez paşam simdilik sessiz sakin :-)

Slm kızlar ben bugun hastaneye kontrole geldim sabah.. başta herşey ii di ben ısrar edince Dr bide rahim ağzı uzunluğuna baktı.. başta 2.5 cm dedi yani 3 den düşmüş. . Ben tabi korkmaya başladım sonra az daha bakınca dedi ki 1.9 cm :KK43:
Yatırdılar beni şimdilik 4 gün yatmam lazım. . Dua edin bize bebeğim erken gelmesin :cry:
Ciğer gelişmesi için iğne yaptılar yarında yapacaklar.. bu bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum ister istemez...
Canim Allah yardimcin olsun Rabbime emanetsiniz sakin ve sabirli ol annesiii hayirlisiyla zamaninda gelir insaallah.

Kizlar 7 ayini doldurup dr kontrolune gidenlerden NST ye girdiniz mi hic? Ne zaman basliyor NST kontrolleri?

İnşallah erken gelmez cnm. Allah yardımcınız olsun. :(

Canim Allah yardimcin olsun Rabbime emanetsiniz sakin ve sabirli ol annesiii hayirlisiyla zamaninda gelir insaallah.
Allah razı olsun cnm.. bende sizinle paylaşayım dedim.. sizde baktırın.. inş hepimiz için ii geçer kalan kısmı

Back
X