• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Slm kızlar ben bugun hastaneye kontrole geldim sabah.. başta herşey ii di ben ısrar edince Dr bide rahim ağzı uzunluğuna baktı.. başta 2.5 cm dedi yani 3 den düşmüş. . Ben tabi korkmaya başladım sonra az daha bakınca dedi ki 1.9 cm :KK43:
Yatırdılar beni şimdilik 4 gün yatmam lazım. . Dua edin bize bebeğim erken gelmesin :cry:
Ciğer gelişmesi için iğne yaptılar yarında yapacaklar.. bu bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum ister istemez...
Rabbim korusun bebeklerimizi buraya kadar ii kötü geldik çok şükür :KK57:
Üzülme canım inşallah hiçbirşey olmayacak bebeğine,sağlıkla gelecek inşallah zamanında önlem alınması iyi olmuş,haftalarca 5 cm açıklıkla gezmişti bir arkadaşım bırak rahim ağzı kısalmasını. Rabbime emanet kuzular

Benim de öyle :KK43: çok canım aciyor. Kupkuru resmen :KK43: ben de ayda bir nerdeyse... ;(
O sıkıntı bende evlendiğimden beri var.şu ilişki konusunda istekli kadınları kıskanmıyor değilim şimdi hamileliği bahane ettm 5 aydır kardeş kardeş uyuyorz.hep bu kuruluk yüzünden kayganlaştırıcıda kullanamıyorum:KK42:

O sıkıntı bende evlendiğimden beri var.şu ilişki konusunda istekli kadınları kıskanmıyor değilim şimdi hamileliği bahane ettm 5 aydır kardeş kardeş uyuyorz.hep bu kuruluk yüzünden kayganlaştırıcıda kullanamıyorum:KK42:

Bende de var canım evlendigimizden beri. Ama su da var ben istekliyim de iş o noktaya gelince olmuyor :( şimdi zarar gelecek psikolojisi de eklendi :(

Geçmiş olsun canım, inşallah zamanında gelecek dinlen iyice.. Rahim ağzı ölçümünü ultrason da mi yapiyor Dr, bu zamana kadar bununla ilgili hiçbirşey demedi de bana..
Evet cnm ama alt dan bakıyorlar. . Bana da demedi ben burdan okudum net den araştırdım sonra.. hele ki son zamanlarda bak iyice kısılmış benimki.. bidaki randevum 3 hafta sonra Di kim bilir nolur du o zamana benim kadın durum ben söylediğinden bu yana hep bakıyor ama hastane bakmiyordu bugun rica ettim iyi ki baktılar. .

Üzülme canım inşallah hiçbirşey olmayacak bebeğine,sağlıkla gelecek inşallah zamanında önlem alınması iyi olmuş,haftalarca 5 cm açıklıkla gezmişti bir arkadaşım bırak rahim ağzı kısalmasını. Rabbime emanet kuzular
Ins cnm gelmicek Dr tedbir amaçlı diyor ama insan inanamıyor yinede bi 4 gün yatalım bakalım ne diyecekler..

En azindan gunduz uyuyabilme sansiniz var benimkiler gece gunduz hic durmuyor

Canim benimkilerde öyle. Acaba hiç uyumuyorlar mı? Ya da biri uyuyup biri mi uyaniyor. Abartisiz gece gündüz full hareket halindeler. Sığmıyorlar da yavaş yavaş sanırım canım acıyor artk hareket ettikçe. Gece uykusunu en az 1 aydır unuttum. Zombi gibi dolanıyorum resmen. Gündüz de oğlum var uyuyamıyorum.

Az once anneme diyordum canim sabahlari uyanamiyorum diye :KK48:

Aynen canım akşam altıda yatıyorum bazen kendimi çok zorluyorum uyumamak için
Kızlar bende tam tersi uyku gelmiyor gece geç saatte arık uyumalıyım diye zorla yatıyorum. Gecede ne zaman uyansam birdaha uyku girmiyor gözüme.. kıymetini bilin uykularınızın sonra ençok arayacagımız şey uyku.. ben ilk çocuğumda önüme gelen anneye şu soruyu soruyordum. Arka arkaya 4-5 saat ne zaman uyuyacagım beeeen :KK45:

Amaaaa off artık uyumak istiyorum
Saat 7 ve ben hala debeleniyorum :( sıcaklık bi yandan kasık ağrısı bi yandan. 3 ay var daha yaaaaa

Kızlar unnado da bi kampanya var. Prima premium care 1 numaralı bebek bezi 2 ×94 = 188 adeti 69 lira. Fiyat iyi gibi görünüyor ama 2 - 5 kilo arasında 188 tane bez fazla mi bilemedim. Günde kactane gidiyor ki.
Günde 10 taneye kadar da çıkabiliyor. 6.7 de yetiyor. Bir paket 1 numara aldım ben bacakları ince doğarsa devam ederse alırım. Büyük ihtimal 1 paket yetiyor. Elinde kalsa bile kalan küçük bezleri gündüz takıp sık degiştirebilirsin canım ;) sık sık kontrol edersen bişey olmaz.
Slm kızlar ben bugun hastaneye kontrole geldim sabah.. başta herşey ii di ben ısrar edince Dr bide rahim ağzı uzunluğuna baktı.. başta 2.5 cm dedi yani 3 den düşmüş. . Ben tabi korkmaya başladım sonra az daha bakınca dedi ki 1.9 cm :KK43:
Yatırdılar beni şimdilik 4 gün yatmam lazım. . Dua edin bize bebeğim erken gelmesin :cry:
Ciğer gelişmesi için iğne yaptılar yarında yapacaklar.. bu bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum ister istemez...
Rabbim korusun bebeklerimizi buraya kadar ii kötü geldik çok şükür :KK57:
Canım çok geçmiş olsun. Ama o ayrıntılıda söyleniyor zaten sana bişey dememişlermiydi. Orada bir sorun varsa alttan bakarak ölçüyorlar. O yüzden doktorun ölçmemiştir. Kolay kolay aşagıdan bakmazlar çünkü.
Kizlar 7 ayini doldurup dr kontrolune gidenlerden NST ye girdiniz mi hic? Ne zaman basliyor NST kontrolleri?
Bir sorun çıkmazsa 36. Haftada başlıyor sorun varsa doktor bu haftalarda bile gönderir.
Kızlar eksik bitmiyo. Banyo küvetini nsl aldiniz. Bazı markalar çok üç fiyatlarda. Hangi özellikler önemli ve onereceginiz bi marka var mi. Suyun tahliye edilmesi önemli diyolardi bazı forumlarda ama başka bi bilgim yok.
Canım küvet en önemsiz şeylerden biri.. altta gideri olması falan gerekmiyor. Zaten döktüğün su ne ki kaldırıp götürüp döküyorsun ;) 10 .15 liralık bişey alsan yeter. İçindeki fileyide ben sadece bir kere taktım. Çok saçma geldi çıkardım birdahada takmadım. Çünkü suyun üzerinde kalıyorlar üşüyorlar. Küvetin içine havlu serip içinde yıkıyordum bebişi elinden bırakmadan birisi su döküyor falan.. Tek başıma kaldığımda duşu ayarlıyordum kucagıma alıp banyoda yıkıyordum. Küvet az büyüyüp oturmaya başlayınca çok kolaylık oluyor. Duşun içinde küvete oturtup yıkıyordum. Altına bir havlu sererek tabi ;)
Slm lar
Bu gereksiz insanlar bizleri ne kadar etkiliyo (kv kp akrabalari vs) stress e sokuyolar
Daha demin hungur hungur ic cekerek agladm yaaa beni o kadar gerdilerkii butun vucudum resmen sinir kapladi .
Sonrasinda vicdan yaptim bebegimi olumsuz etkiliyrm die. Int arastirdim ne kadar olumsuz etkisi varmis annenin stresli veya uzuntulu olmasi huysuz urkek bi bebek mi dersin erken dogum mu dersin zeka geriligimi vs.. bu tip anlayissiz insanlari gercekten Allah a havale ediyroum.. bizi de daha dunya ya gelmemis cocuklarimizida olumsuz etkiliyolar.. yazik gunah ya
suan cok doluyum anlasilmaz yazmamisimdir umarim.. telefonu elime aldm dokuldm resmen
Off canım boşver ya duyma tıka kulaklarını bebişlerden önemli degiller. Sen üzülünce birde kwndilerini degerli sanırlar. Duyma..

Canim benimkilerde öyle. Acaba hiç uyumuyorlar mı? Ya da biri uyuyup biri mi uyaniyor. Abartisiz gece gündüz full hareket halindeler. Sığmıyorlar da yavaş yavaş sanırım canım acıyor artk hareket ettikçe. Gece uykusunu en az 1 aydır unuttum. Zombi gibi dolanıyorum resmen. Gündüz de oğlum var uyuyamıyorum.
Bence biri uyuken diğeri onu uyandırıyordur :KK51: yaramazlıklara başlamışlar. Ben bir tane oraya nasıl sığıyor diye düşünürken sizin iki tane Allah bebişlerinde yardımcısı olsun seninde canım...
Amaaaa off artık uyumak istiyorum
Saat 7 ve ben hala debeleniyorum :KK43: sıcaklık bi yandan kasık ağrısı bi yandan. 3 ay var daha yaaaaa
:( bende uykusuzlarsanım agrım yok çok şükür ama uyuyamıyorum :(

firkan firkan Benimde hamd olsun gözle görülür bi agrim yok. Sadece terliyorum yorgani atıyorum sık sık. Ama uykusuzluk çok yoğun bir şekilde ilerliyor. Gözlerim yanıyor band taktım uyumak için yine olmadı. Şöyle 2 3 saat kasintisiz uyusam yeter

günaydın kızlarrr,size birşey anlatıyım moral bulalım..
iş yerimden arkadaşım 20 gün önce sezeryan doğum yaptı, dün durakta gördüm kendisini şaşırdım,tanıyamadım..
oğlunu kreşten almaya gelmişti ve maşallah o kadar güzel görünüyordu ki.. hiç demezsiniz bu kadın 20 gün önce doğum yapmış, karın falan ufacık kalmış.. çok hoşuma gitti . moral oldu bana da...
şimdi biz kırkımız çıkana kadar evden çıkmayacakmıyız.. ben hele bu arkadaşı gördükten sonra çıkarım yaa.. evde kafayı yerim

iş yerimden arkadaşım 20 gün önce sezeryan doğum yaptı, dün durakta gördüm kendisini şaşırdım,tanıyamadım..
oğlunu kreşten almaya gelmişti ve maşallah o kadar güzel görünüyordu ki.. hiç demezsiniz bu kadın 20 gün önce doğum yapmış, karın falan ufacık kalmış.. çok hoşuma gitti . moral oldu bana da...
şimdi biz kırkımız çıkana kadar evden çıkmayacakmıyız.. ben hele bu arkadaşı gördükten sonra çıkarım yaa.. evde kafayı yerim

40 'ın çıkmasını beklemek zorunda değiliz bence canım. Zaten bebek dogduktan 1 hafta sonra muyeneye çağrıyorlarmış, bildiğim kadarıyla. Yani mecburen çıkmak zorundayız

Bende cikmayi planliyorum 40 gun evde duramam mumkun degil :)

Evet cnm ama alt dan bakıyorlar. . Bana da demedi ben burdan okudum net den araştırdım sonra.. hele ki son zamanlarda bak iyice kısılmış benimki.. bidaki randevum 3 hafta sonra Di kim bilir nolur du o zamana benim kadın durum ben söylediğinden bu yana hep bakıyor ama hastane bakmiyordu bugun rica ettim iyi ki baktılar. .
Gittiğimde bende söyleyeyim o zaman canım :KK43:

40 'ın çıkmasını beklemek zorunda değiliz bence canım. Zaten bebek dogduktan 1 hafta sonra muyeneye çağrıyorlarmış, bildiğim kadarıyla. Yani mecburen çıkmak zorundayız
çıkalım, çıkalım.. kendimizi eve kapatmayalım.. lohusa dönemimizi güzel,sakin ve kolay geçirelim..
inşallah havalarda iyi olur.. bebişleri de sarıp sarmalar bir hava aldırırız.

Back
X