- 5 Haziran 2015
- 1.390
- 1.997
- 133
amin canım hepimiz inş. sağlıkla kullanırız aldığımız, yaptığımız herşeyiÇok güzel olmuşhayırlısıyla kullanmayı nasip etsin Rabbim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım hepimiz inş. sağlıkla kullanırız aldığımız, yaptığımız herşeyiÇok güzel olmuşhayırlısıyla kullanmayı nasip etsin Rabbim
Ben utu isini git gide savsakliyorumKızlar ağrım sızım yok diyordum hep iki gündür eğitime gidiyorum yok artı tum gün oturmak belimin sağ tarafını mahvetti geçmeyen ağrı oldu artık... Şimdi de bir sürü ütü beni bekliyor... Kv demin görümcemin alışkanlığı makineden cıkan aklınıza gelecek herşeyi ütülüyorlar bende öyle yapıyorum ama zoruma gitmeye başladı...![]()
Elif ismini cok seviyorum ama kocamin eski manitasinin adi oldugu icin koymamiyi akşamlar anneler kızımın ismine karar verdik çok şükürELİF DURU olacak Allah'ın izniyle. Kızımın kapısüsünü yapmıştım burda da paylaşmıştım. Bugün de yatağın olduğu duvar için süs yaptım nasıl olmuş sizce?
Eki Görüntüle 1701576
Cok sukur canim Rabbim yuregimize sevgilerini veriyor yoksa ugrasilacak is degil cocukBen de oğlum da doğuma kadar çok rahattim sanki hamile değildim. Ama ikizler beni aşırı zorluyor. Senin gibiyim bir an önce doğsun diyorum sonra 3 çocukla napıcam diyorum. Yatamıyorsun kalkamiyorsun dönemiyorum. Sevgileri olmasa resmen işkence canım.
ayy ben de öyle bi durumda asla tercih etmezdimElif ismini cok seviyorum ama kocamin eski manitasinin adi oldugu icin koymamadiyla yasasin bebisin
Arkadaşlar bebek caddesinden alışveriş yapan oldu mu ?
iyi akşamlar anneler kızımın ismine karar verdik çok şükürELİF DURU olacak Allah'ın izniyle. Kızımın kapısüsünü yapmıştım burda da paylaşmıştım. Bugün de yatağın olduğu duvar için süs yaptım nasıl olmuş sizce?
Eki Görüntüle 1701576
Amin canım inşallah :)amin canım hepimiz inş. sağlıkla kullanırız aldığımız, yaptığımız herşeyi![]()
yok ilk defa alışveriş yaptım, kapıda ödemeli anneme gidecek bakalım nasılbugün yaptım bornoz takımı ile gs zıbın aldım ^_^
Bende sipariş vermek istiyorum fiyatları uygun ama güvenilir mi bilemedim.siz daha önce alışveriş yapmismiydiniz.
Anladım bende yapıcam bakalım nasil olacak.yok ilk defa alışveriş yaptım, kapıda ödemeli anneme gidecek bakalım nasıl
Allah razı olsun :) Rabbim korusun minik bebeklerimizi.. inş az daha dayanır. . Yarın belli olacak bakalımCanimm allaha emanetsin..insallah dogru zamanda sag saglim alirsin kucagina yavrunu.. dua edicem senin icinde..
Yok cnm rahim ağzı uzunluğu 1.9 cm o yüzden : ( birden düştü genelde hep 2.8 yada 2.7 Dicnm ins 36`yı geceriz... bende erken dogumdan korkuyorum... sana erken dogma ihtimali oldugunu doktor neye dayanarak soyledi... sancin mi oldu..
Yok onların değil benim evimin ütüsü canım.. Eşim nasıl alıştıysa öyle devam etsin istiyorum bide göeüştüğümüzde üstümüze başımıza bakarlar sürekli tembih ederler bende napayım başladım öyle işteAllah allah seni bie bekliyo ütüler canim yapsinlar ben ütü yaparken tansiyonum dusuo sicaktan oturu. Sende soyle cok biliyorlarsa yapsnlar. Hey allahim ya deli oluyorm boyle insanlara Allah sana sabir versin canim ama susma bence Hicbirsey senden ve bebegnden onemli degil ve suan en zor donemlerimizi yasioruz. Ezdirme kendini karninda Allahin lutfu bi can var.
Bende öyle olmak istiyorumBen utu isini git gide savsakliyorumilk baslarda utuledigim bi cok gunluk havlu carsaf ev kiyafeti artik utulenmiyor yetisemiyorum valla misafir gelince kullandigim havlular farkli bi tek onlari utuluyorum kendi rahatinizi dusunun bebisin herseyini uzun bi sure mikrobu kirilsin diye utulucez zaten gerisini bosverin insanin gozu utusuz carsaflara da zamanla alisiyor
![]()
Herhangi bir belge istemiyor doktorlar,indirect coombs testi yapılıyor sonra iğne yapılıyorIyi aksamlarkan uyuşmazlığı ignesi yaptiranlar vardir bende haftaya vurulcam kismetse.doktor hangi belgeleri istemisti bana bi kac bisey soylemisti ama unuttum
![]()