• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar ağrım sızım yok diyordum hep iki gündür eğitime gidiyorum yok artı tum gün oturmak belimin sağ tarafını mahvetti geçmeyen ağrı oldu artık... Şimdi de bir sürü ütü beni bekliyor... Kv demin görümcemin alışkanlığı makineden cıkan aklınıza gelecek herşeyi ütülüyorlar bende öyle yapıyorum ama zoruma gitmeye başladı...:KK43:
Ben utu isini git gide savsakliyorum :KK45: ilk baslarda utuledigim bi cok gunluk havlu carsaf ev kiyafeti artik utulenmiyor yetisemiyorum valla misafir gelince kullandigim havlular farkli bi tek onlari utuluyorum kendi rahatinizi dusunun bebisin herseyini uzun bi sure mikrobu kirilsin diye utulucez zaten gerisini bosverin insanin gozu utusuz carsaflara da zamanla alisiyor :KK48:

iyi akşamlar anneler kızımın ismine karar verdik çok şükür :KK49: ELİF DURU olacak Allah'ın izniyle. Kızımın kapısüsünü yapmıştım burda da paylaşmıştım. Bugün de yatağın olduğu duvar için süs yaptım nasıl olmuş sizce?
Eki Görüntüle 1701576
Elif ismini cok seviyorum ama kocamin eski manitasinin adi oldugu icin koymam :KK8:adiyla yasasin bebisin

Ben de oğlum da doğuma kadar çok rahattim sanki hamile değildim. Ama ikizler beni aşırı zorluyor. Senin gibiyim bir an önce doğsun diyorum sonra 3 çocukla napıcam diyorum. Yatamıyorsun kalkamiyorsun dönemiyorum. Sevgileri olmasa resmen işkence canım.
Cok sukur canim Rabbim yuregimize sevgilerini veriyor yoksa ugrasilacak is degil cocuk :cry: kizim 26aylik tuvalet egitimini verdim ama az once delirtti beni dk basi tuvaletteyiz isimi bitiremiyorum ikizler gelince zengin araplar gibi filistinden bi kac kadin getirtcem galiba ancak yetisiriz bebelere :KK9:

Elif ismini cok seviyorum ama kocamin eski manitasinin adi oldugu icin koymam :KK8:adiyla yasasin bebisin
ayy ben de öyle bi durumda asla tercih etmezdim:KK45: çok şükür yakınımda Elif isminde tanıdığım hiç kimse yok gönül rahatlığıyla koyucaz inş.. :KK200:

Kızlar benim tokluk şekerim 84 çıktı.. o_O Dahamı çok şekerli yemeliyim hiç bilemiyorum doğrusu.. Kahvaltıda bir yumurta iki dilim sürme peynir ekmek bir dilimde ballı kaymak yemiştim :(

Arkadaşlar bebek caddesinden alışveriş yapan oldu mu ?

bugün yaptım bornoz takımı ile gs zıbın aldım ^_^

iyi akşamlar anneler kızımın ismine karar verdik çok şükür :KK49: ELİF DURU olacak Allah'ın izniyle. Kızımın kapısüsünü yapmıştım burda da paylaşmıştım. Bugün de yatağın olduğu duvar için süs yaptım nasıl olmuş sizce?
Eki Görüntüle 1701576

çok tatlı olmuş ismi ile hayırlı büyüsün pıtırcık

e-bebeke gittik bi iki parca zıbın aldım, tırnak makası ve sac fırcası aldım eve geldim yavaşca yerleştirdim ne kadar da keyifli bişy :D

bu arada chicco mağzasına gittik bi takım çok hoşuma gitti mavi örgü kazak ve altında mavi kadife pantolun hemen aldım bunu alcam dedim fiyata bi baktım 179 TL , kocam diyor keretaya bak benden pahalı giyinecek :D ama tabi kıyamadım kocama almadıma :(

Bende sipariş vermek istiyorum fiyatları uygun ama güvenilir mi bilemedim.siz daha önce alışveriş yapmismiydiniz.

Bende sipariş vermek istiyorum fiyatları uygun ama güvenilir mi bilemedim.siz daha önce alışveriş yapmismiydiniz.
yok ilk defa alışveriş yaptım, kapıda ödemeli anneme gidecek bakalım nasıl

Telefondan giren arkadaslar sizinde yaklasik 1 saat sitede sorun yasadinizmi yazilanlar mavi fapan olmustu

cnm ins 36`yı geceriz... bende erken dogumdan korkuyorum... sana erken dogma ihtimali oldugunu doktor neye dayanarak soyledi... sancin mi oldu..
Yok cnm rahim ağzı uzunluğu 1.9 cm o yüzden : ( birden düştü genelde hep 2.8 yada 2.7 Di
3 gündür burdayım 2 gün ciğeri gelisin diye iğne yaptılar yarında tekrar mesafeyi ölecekler işte ona göre ya burdayım ya eve yollarlar ama evde bile heran gelebilir dedi dr

Allah allah seni bie bekliyo ütüler canim yapsinlar ben ütü yaparken tansiyonum dusuo sicaktan oturu. Sende soyle cok biliyorlarsa yapsnlar. Hey allahim ya deli oluyorm boyle insanlara Allah sana sabir versin canim ama susma bence Hicbirsey senden ve bebegnden onemli degil ve suan en zor donemlerimizi yasioruz. Ezdirme kendini karninda Allahin lutfu bi can var.
Yok onların değil benim evimin ütüsü canım.. Eşim nasıl alıştıysa öyle devam etsin istiyorum bide göeüştüğümüzde üstümüze başımıza bakarlar sürekli tembih ederler bende napayım başladım öyle işte

Ben utu isini git gide savsakliyorum :KK45: ilk baslarda utuledigim bi cok gunluk havlu carsaf ev kiyafeti artik utulenmiyor yetisemiyorum valla misafir gelince kullandigim havlular farkli bi tek onlari utuluyorum kendi rahatinizi dusunun bebisin herseyini uzun bi sure mikrobu kirilsin diye utulucez zaten gerisini bosverin insanin gozu utusuz carsaflara da zamanla alisiyor :KK48:
Bende öyle olmak istiyorum :( olacam da :)

Bu ufak tefek kıyafetlere aşık olabilirim. Yıkadıktan sonra daha bir inandım evet benim bebeğim oluyor.. Duygusal anlar yaşıyorum :) hepimizin sağlıkla kavuşmasını çok içten kalpten diliyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 134
Back
X