Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım, tokluğun yüksek çıkmış. tekrar yükleme isteyebilir doktorun. ya da diyet yaptırır.Günaydın güzel annişlerrrr :)))
Cumartesi günü şeker yüklememi yaptırdım. Açlık: 89 , 50 gram şeker yüklemesi sonucuTokluk:179 çıktı...
Yarın muayenem var doktorum ne diyecek çok merak ediyorum... Sizce nasıl sonucum??
bugün 28+5 iz :)
dr kontrolümüz var yuppi kızımızı çok özledik:)
tam anlamıyla mucize bu :)ayyyy kızlaaaar bu videoyu seyredip mucizenizi bi de böyle izleyin
daha önce bu tarz izlemiştim ama doğum anı ve ses böyle değildi
şubaaat gelsinnnn oğlumaa kavuşayım beeenn yaaaa
w.facebook.com/video.php?v=810736345632688&theater
günaydın canım, tokluğun yüksek çıkmış. tekrar yükleme isteyebilir doktorun. ya da diyet yaptırır.
bana 75 mg lık yükleme yapıldıAyyy inşallah tekrar yükleme istemezz diyet yapayım onun yerine daha iyi =)
gerçi bana hiç dokunmadı o içtiğim şeker.. hatta tadı çok güzeldi ve o yüzden kesin düşük falan çıkar diyordumkii 179 u görünce ben şok oldum.. yüksek beklemiyordum bu kadar...
sen yaptırdın mı yüklemeni kaç çıktı?
çok güzel olmuş, sağlıkla al bebişini kucağına.Kızlar kızımıza n11den duvar stickerı yaptırdık, kargomuz geldi, babişimiz yapıştırdı, çok hoş oluyo, tavsiye ederim
Oooo maşalah şekerimmm :))
Görün bakalım prensesinizi =)))
Bizimde yarın muayenemiz varr bizde oğluşumuzu çok özledik vee yarıı iple çekiyoruuuzzz :)))
çok güzel olmuş, sağlıkla al bebişini kucağına.
bana 75 mg lık yükleme yapıldı
açlık 81 (sınır 110 olmalı)
1. saat 155 (sınır 180 olmalı)
2.saat 130 (sınır 140 olmalı)
sağol canım inşallah hemen yarın olur da sen de bebişinle hasret giderirsin:)
Eşyalarınız falan hazirsa bence vakit kaybetmeyin nolur nolmaz sonra zor olur. Ben 28. haftada hazırlamıştım. İnsanın içi daha rahat oluyor bu sekildegunaydin hanimlar erken dogm riskimiz vardun hastane cantasi aldik acaba ne zaman hazirlamaya baslasam cantami 29+5 olduk bugun
Sezeryanda gecelik daha rahat ama beli yuksek olan pijamada alabilirsin. Camasir icin kesinlikle hamile kulotu al cunku lastik yeri gobek deliginin ustune gelsin yoksa canini cok acitiyor. Sutyen olarak da markalarin bedenleri birbirini tutmuyor. Mesela ben 100 beden kapsiz aldim tam geldi ama babymallde haftasonu baska bir markanin kaplisi vardi 100 bedeni devasa biseydi kendin cikamazsan birinden rica et sana buyuk emzirme sutyeni bulacaktir. Bide csmasircilarda ekstra sutyen buyutucu aparat var bi de ondan aldin mi gogusler ne kadar buyukde olsa isini gorurKızlar bende myom oldugu ıcın sezeryan olma ıhtımalı var. Daha pıjama gecelık vs almadım. Pıjama mı almak mantıklı yoksa gecelık mı? Ayrıca kulot olarak nasıl bırsey almalıyız bılen varsa resımlı gonderebılırmı:) Bır de emzırme sutyenı alıcam ama benımkıler cok buyuk ve dolayısıyla sarkık hastanede mecbur gecelıgın ıcıne emzırme sutyenı gıyıcem. Onden dugmelı gecelık almalıyım degıl mı?