• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Günaydın güzel anneler :KK54: çok şükür forum düzelmiş, meğer ne çok aratıyormuş kendini beklerken sıkıldım vallahi. Cumartesi akşamı gece yarısı feci bir kasık ağrım vardı adet sancısının şiddetlisi ve yaklaşık 10dk sürdü nefes zor aldım, kaskatı kesildim, ağrıdan kıpırdayamadım. Artık geçmeyince eşimi uyandırdım çünkü korkmayada başladım fakat kanama vs olmadığı içinde telaşada kapılmak istemedim. Eşimde diğer tarafa dön dedi soluma dönünce kesildi yavaş yavaş ağrım çok şükür daha yaşamadım. Ama neyin nesiydi çözemiyorum. İnternetten okuduklarım; rahim kendini doğuma hazırlıyor. Başka bir yerde Rahim alanı büyüdüğü için baskı yapması, kimi yerde de yalancı sancılar vs erken doğum belirtisi gibi yazılar yazıyordu. Başınıza geldi mi acaba ? bir ben mi yaşadım merak ediyorum. Doktora gitmeme 2 hafta var henüz.

bende kraftları beğeniyorum almadım hediye geldi ama alsaydım o markadan bakacaktım

güzel bi çanta, ama çok kalabalık değil mi hepsini nasıl taşıyacaksın :)

fena değil uykusuz gececek geceye hazırlık buzdolabına uğrasam mı diye düşünüyorum sen nasılsın :KK66:
hepsini taşımıyorsun canım. biberon kabı çanta içinde taşınıyor zaten. 2 çantada koyacağın eşyaya göre. yani aynı anda ikisini kullanmıyorsun biri epeyce büyük. az eşya için büyüğü değil küçüğü takacaksın. işte eşya çoksa büyüğü :) biz fazlaca yolculuk yapıyoruz şehr içi şehir dışı. iki seçenekte olsun diye özellikle böyle set aradım

Iyı aksamlar herkese

Sıparıs verdıgım mınık mavı sıse kolonyalarım ve magnetlerım bıtmıs. Pazartesı kargoluyacak yapan bayan. 50ser tane ıstemıstım. Gelınce sıze resmını gonderırım

Bugun canım cok sıkkımn, 2 aydır calısma sartları hıc bana uygun olmayan bır bınadan calısıyorduk gecıcı olarak, 2 haftadır da normal calısma lokasyonuna donmustuk. Bugun bı maıl geldı pazartesıden ıtıbaren yıne o lanet yere donuyoruz. Heskerın moraller sıfır. Havasız, sandalyelerı sırt agrıtan, wclerı yetersız ve temızleme kısmı da yeterlı gelmeyen bır bına burası. Hava alacak tek bır alan bıle yok. Ama artık o kadar bunaldımkı doktorumla konusup bana ara ara rapor verebılır mı dıye sorucam. Mesela 3er 2ser gunluk raporlar verse bana 2 haftada bır ya da 3 haftada bır. Bılmıyorum cok caresızım sadece ben degıl kımsenın rahat calısamayacagı bır ortam burası. IT sektoru de olunca bazen oyle bır kalabalık oluyorkı hıc nefes alacak hava kalmıyor:KK43:
Allah kolaylik versin bende bilgisayar muhendisiyim tahmin edebiliyorum halini :( ikizde 30dan sonra calismiyormussun ben 30a kadar bile daysnamadim simdi rapor aldim. Aile hekiminden ve doktorundsn rapor alabilirsin kendine eziyet etme

free shipping ile alsak yine sorun yaşar mıyız ki? ali express de de güzel ürünler oluyor...
ben hiç yapmadım öyle canım. biz ara ara gidiyoruz eşimin işi için. oradan almak iyi oluyor. ama bi üye olup dene istersen sepete ekle bakalım nasıl bi fiyat çıkacak karşına. belki makul bi fiyat çıkar.

Günaydın herkese keyifli hafta sonları,birşey soracağım en başından beri bu sol tarafa yatmak benim için sorundu şimdi dahada zorlaştı benim kızım sol tarafımda hep oradan hissediyorum tekmeleri,dönmeleri,nst de falanda solumda buldular kızımın kalbini. Gece soluma yattığımda iki sefer uyandım ikisinde de kaburgamın altına toplanmış top gibi olmuş kuzum sıkışmış sanki sırt üstü döner dönmez düzeldi. İllaki şart mı bu sola yatmak okuduğum heryerde sola yatın diyorlar ama kızımda bende çok rahatsız oluyoruz
bende sola yatmakta çok zorlanıyorum. zaten ne tarafa yatsam kaburgalarım feci ağrıyor. gebe destek yastığı aldım. eşimi yataktan atttım. garibim kanepede yatıyor :(

Günaydın güzel anneler :KK54: çok şükür forum düzelmiş, meğer ne çok aratıyormuş kendini beklerken sıkıldım vallahi. Cumartesi akşamı gece yarısı feci bir kasık ağrım vardı adet sancısının şiddetlisi ve yaklaşık 10dk sürdü nefes zor aldım, kaskatı kesildim, ağrıdan kıpırdayamadım. Artık geçmeyince eşimi uyandırdım çünkü korkmayada başladım fakat kanama vs olmadığı içinde telaşada kapılmak istemedim. Eşimde diğer tarafa dön dedi soluma dönünce kesildi yavaş yavaş ağrım çok şükür daha yaşamadım. Ama neyin nesiydi çözemiyorum. İnternetten okuduklarım; rahim kendini doğuma hazırlıyor. Başka bir yerde Rahim alanı büyüdüğü için baskı yapması, kimi yerde de yalancı sancılar vs erken doğum belirtisi gibi yazılar yazıyordu. Başınıza geldi mi acaba ? bir ben mi yaşadım merak ediyorum. Doktora gitmeme 2 hafta var henüz.
Valla tatlim erken dogum belirtisi olsa simdiye dogurmus olman lazimdi sanirim :) sancilarin SIKLASIRDI, aniden ters hareketlerde olabiliyor kramplar kasilmalar.. dikkatli olmak lazim yatarken bile ;)

Günaydın güzel annişlerrrr :)))

Cumartesi günü şeker yüklememi yaptırdım. Açlık: 89 , 50 gram şeker yüklemesi sonucuTokluk:179 çıktı...

Yarın muayenem var doktorum ne diyecek çok merak ediyorum... Sizce nasıl sonucum??
büyük ihtimal diyet verecek canım. yüksek çıkmış biraz. yada tekrara test isteyecek

gunaydin hanimlar erken dogm riskimiz var :KK43: dun hastane cantasi aldik acaba ne zaman hazirlamaya baslasam cantami 29+5 olduk bugun
nasıl bu kanıya vardı canım dr. un ? açılma, kanama falan mı oldu ? geçmiş olsun. inşallah zamanında doğar

ben kaç gündür giremedim bu foruma... hata verdi hep...

günaydın anneler... :) yeni haftanız iyi geçsin...

Sonunda düzelmiş site bu grup olmasaydı napardım acaba hepiniz saolun kızlar çok şey öğrendim burdan anlayan aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak çok iyi geliyor bana. Az önce bi kabus gördüm ağlayark uyandım kalbim yerinden çıkıyordu bebeğimi kaybettiğimi gördm çok etkilendm inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz miniklerimize

Günaydın kızlar :) ay ben çok kötüyüm :( işe geldim ama zor oturuyorum :( bu kalça batması beni bitirdi belime vuruyor ağrısı :( bütün gece yatmadım :( ne geçirir kızlar bunu aranızda hiç yaşayan varmı :(

Günaydın kızlar :) ay ben çok kötüyüm :KK43: işe geldim ama zor oturuyorum :KK43: bu kalça batması beni bitirdi belime vuruyor ağrısı :KK43: bütün gece yatmadım :KK43: ne geçirir kızlar bunu aranızda hiç yaşayan varmı :KK43:
mg alıyor musun canım ?
ben çözümü onda buldum. benimde feci kaburga ağrım var. ne yana dönsem boş :( uyku muyku kalmadı.

Site duzelmis cok sukur bin sukur....:KK49:
Bu agrilar nolacak bilmiyorum... kasiklarimla belim kopuyor..cok yuruyemez oldum..

Zaman da gecmek bilmiyor..haftasonu kuzumun odasini boyadik... 2 haftaya da odasi gelecek insalllah...

Allah sag saglim kucagimizda gostersin yavrularimizi...zaman gectikce hem heyecanlaniyorum hem de ya kaybedersem korkusu artiyor..

Allaha emanetiiizzzz:anneadayı::nazar::KK200:

mg alıyor musun canım ?
ben çözümü onda buldum. benimde feci kaburga ağrım var. ne yana dönsem boş :KK43: uyku muyku kalmadı.
alıyorum tatlım geçen hafta başladım.Doktor yazmıştı.Bu hafta sonu doktor kontrolüm var.belime vuruyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dün yürüyemedim ağladım resmen acıdan :( çok kötü olursam rapor alıcam artık bu ayda :(

Çabuk yorulma hali sizde de var mı? Dışarı çıkıp geldik,yemek yaptım,çamaşır Astım ve pert oldum akşama.yaptığım da bu yani.dışarda en fazla 15 dk yürümüşüzdür.bu sabah da ilk kez bu saate kadar

Back
X