- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
ben uzun yol kısmına değilde doğum yapacak insanın yanında bir sürü insan olmasına takıldım. bana çok garip geldi arkadaşım. ne k.v., k.p., nede görümceye o an gelmek ve evde izdihama yol açmak düşer. annen gelsin yeter. 40 gün osnrada bebek görmeye gelir eşinin tarafı. biraz kalırlar. ben şahsen çıldırırım öyle bir ortamda. zaten anlaşamıyoruz hiç birde lohusa halimle hiç çekmezdim kimseyi. bilmiyorum eşinle konuş bence. ben annemin evi bile olsa kendi evimde olmayı tercih ederdim. yanımdada sadece annem ve kız kardeşim olsun. diğerleride sonra gelsin. nasıl rahat eder insan yatsa yattı olur. anneler arasında bişi çıkabilir. eşinle konuş bence bunu yaşayan arkadaşlarımın lohusa dönemi burnundan geldi. eşin söylesiin annesi gelecek siz sonra gelin diye.Kızlar size danışmak istediğim bir konu var çok kararsız kaldım.ailem doğum için memlekete çağırıyor.burda daha rahat edersn hepimz oraya gelirsek ytack yer bile yok diyorlar.toplamda da 7 kişi geleckler ve gerçktn de yatırack hiç yerm yok.kv kb gelme diyemem çok merak ederler e annem mecbur gelck kardrşlerm ve görümcem de illaki gelecz diyorlar.yolculuk araba ile 7 saat sürüyor gidersm kendi annemlerde kalcam doğumdada sonrasında da.bizim orda da kadın doğum hastanesi var devletin ama baya iyi bir hastane.burdada özele gidiyorm ama doğuma kendi doktorm değil kim nöbetçiyse o giriyormuş.gelelim asıl korkuma 8 aylıkkn uzun yol çok mu riskli olur