- 20 Aralık 2014
- 841
- 611
- 53
Ay evet Insallah.. ama karnim buyudukce nasil sigicakta cikicak onu dusunmeye basladim.. neyse yasayip gorucez :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet Insallah.. ama karnim buyudukce nasil sigicakta cikicak onu dusunmeye basladim.. neyse yasayip gorucez :))
aynen canim zor ama herşey bebişlerimiz için yeterki sağlikli olsunlarbende diyetime dikkat ettim kontrolüme gideceğim inşallah normal çikar
Benimde son 1-2 haftadir oluyor canim. Sanki idrar kaciriyorum gibi geliyor cunku tuvalete sikisikken daha cok oluyor. Suyun gelse anlarsin birden cok fazla gelir dedi annem bende ona guveniyorum ama bilmiyorum tabi
kızlar selammm. uzun süredir giremiyordum foruma. kısmet bugüneymiş. Herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum. benim yarın tam 30+0 . bebek çok hareketli. karnımın her yerinde hissediyorum hareketlerini. o yüzden döndü mü dönmedimi kestiremiyorum. Ama kafama takılan bir şey var. İç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum hep. bi bakıyorum renksiz bi sıvıyla ıslanmış. ama bu normal akıntı mı idrar mı kaçırıyorum yoksa amniyo sıvısı mı bilmiyorum. Sizde de varmı böyle bi durum? dr. kontrolum10 gün sonra bu yüzden biraz tedirginim açıkçası
ayyy aynen canım yaaa o bende de war renksiz normal bi ıslaklık sanki su dökülmüş gibi. bende çok rahatsız oluyorm ondan. idrarım sıkışıkken çok oluyor mesela. bi de sıcak havalarda..gerçi bana hep sıcak gelio ya neyse =)
cuma günü sorarım doktoruma ama biliyorum mantar ya da enfeksiyon değil. bu bende bayadır war. bi ara mantar vardı ilaç kullandım geçti mesela bu bildiğin su gibi yani... korkulacak bşy olsa şimdiye çoktan ortaya çıkardı bende =)
Kızlar bu lansinoh göğüs ucu kremini ne Zaman kullanmaya başlamak gerek sizce?
ben 6,5 aylıkken başladım çünkü göğüs ucum çatladı. küçük parçalar oldu. Sanki şimdi düzeldi gibi ama devam ediyorum kullanmaya...
Evet canım kontrolü sıklaştırdı 20 aralıkta tekrar çağırdı sonra 15 günde bir çağırıcam dedi. Şuana kadar ayda bir gidiyordum. Çatı muayenesini 35. Hafta yapacağını söyledi birde artık her muayene öncesi nst ye girmem gerekiyormuş bugün yarım saat nst de kaldım sancım çıkmadı.Maşallah canım benimde kontrolüm cumartesi iple çekiyorum resmen artık iki haftada bir gel yada çatı muayenesi için bişey dedi mi yoksa bebeğin döndüğü için mi normal doğum dedi ?
Evet canım kontrolü sıklaştırdı 20 aralıkta tekrar çağırdı sonra 15 günde bir çağırıcam dedi. Şuana kadar ayda bir gidiyordum. Çatı muayenesini 35. Hafta yapacağını söyledi birde artık her muayene öncesi nst ye girmem gerekiyormuş bugün yarım saat nst de kaldım sancım çıkmadı.Maşallah canım benimde kontrolüm cumartesi iple çekiyorum resmen artık iki haftada bir gel yada çatı muayenesi için bişey dedi mi yoksa bebeğin döndüğü için mi normal doğum dedi ?
bi ara bende de mantar vardı. sonra idrar yolu enfeksiyonu falan da çıktı. ama dediğin gibi. bu onlara benzemiyo. ben su falandır diye çok korktum. yani yavaş yavaş su azalırda ferketmem diye. Ama demek ki yok öyle birşey. Normal bir süreç. bu arada havalar bana sıcak gelmiyo yaaa. ben bildiğin üşüyorummm.
Yok canım o konuda şanslıyım Allahtan.sanırım konuşup gitcem.sağol :)2-3 günse iyi canım. bizimkiler geldimi gitmek bilmezlerde :) ozaman gelsinler sıkıntı yok. ama tabi yolculuğu dr. unla konuş. eğer gitme düşüncen varsa.
Bilmiyorm batıl inanç mı ama rüyanda gördüğün ismi koycakmışsn bebeğine canım :)Ben seviyorum akrabalarla birlikte olmayı sende seviyosan daha iyi olur bizm için :)
Ayy benmde rüyamda kızımn adı Açelya yani öyleymiş . Kafaya okadar taktım ki rüyalarıma giriyo![]()
Canım ben ocağın ikinci haftası başlayacağım 1 ay önce başlamayı tavsiye ediyorlarKızlar bu lansinoh göğüs ucu kremini ne Zaman kullanmaya başlamak gerek sizce?
bayanlar beni şimdiye kadar hi ama hiç birşey almadım birlistem var şimdi bu nette ki listeler gibi burada da yayınlamıştım onları almayı dusunuyorum bunun içinde bir haftasonu ankara da baybmall diye bir mağaza var ya internet sitesi de var herşeyi bir günde gidip oradan almayı planlıyorum sadece bebek arabasını baska biryerden alacagım onun dısında tum giysi ,parkyatak,utkuseti, anne bebek bakım malzemeleri gereken herşeyi oradan almayı planlıyorum daha önce gitmedim hiçama avrupanın en buyuk bebek mağazası diyordu.. şimdi kafama takılıyor bulabilirmiyim herşeyi oradan bide sonra bu halimle magaza magaza gezmek istemiyorum ne zamanım ne enerjim var ???
Oo supermis valla.dikkat edilince alinmiyor kilo gerçekten.zaten almamiz gereken maks.10 kilo3 buçuk kilo aldım. 62 buçuğum şimdi. böyle deyince bebek gelişmiyor mu diye sorular geliyor. aksine maşallah gayet iyi 1 hafta önde hatta. ben kepek ekmek tüketiyorum oda çok az. öğlen meyve ve sıvı ağırlıklı (süt, çorba) besleniyorum. yemekte az ekmek tüketiyorum. extra vitamin kullanmıyorum. sadece kan hapım ve mg var. vitaminlerde kilo yapıyormuş.
Benim gibi zaten kilolu gebe kalmadysan dert etme derim.tadını cikar :)12 kilo aldım..sence ne durumda olabilirim![]()
Selam kızlar :) bugün dr kontrolümüz vardı 30+0 1500 gr ve 38 cm boy. Sizde durum nedir acaba? 13 ocak itibari ile normal doğum için tetikte ol hazırlığını yap dedi dr. Bebeğim doğum ğozisyonuna gelmiş :)