2016 Şubat Anneleri

Arkadaslar artik dogurucaz gerci ama

Sanirim 29. Hafta 8 aya tekabul ediyor degil mi...
2 program kullaniyorum 2 si de 8. Ayi gosteriyor fakat internet daha degisik...

Kendimi yakinlasiyor kizimla kavusmam diye avutmak adina bakiniyorum da :anneadayı::anneadayı::KK46::nazar::KK200:
Ben 26. Haftam bitttiğinde gitmiştim doktora 6. Ayını tam doldurdun demişti. 30. Haftamız bittiğşnde 7. Ay bitmiş olacakmış. Şimdi daha 7. Ayın içindeyiz canım. Daha 2 ay var ;)

Evet canım kontrolü sıklaştırdı 20 aralıkta tekrar çağırdı sonra 15 günde bir çağırıcam dedi. Şuana kadar ayda bir gidiyordum. Çatı muayenesini 35. Hafta yapacağını söyledi birde artık her muayene öncesi nst ye girmem gerekiyormuş bugün yarım saat nst de kaldım sancım çıkmadı.
Bakalım bende cumartesi gidicem canım son haftalarımızıda hayırlısıyla atlatalım sonra insin göbişler gelsin bebişler :-)

Canım biberon hiç agırlık yapmaz çok istiyorsan koyabilirsin. Ama özellikle hemşireler biberon degil kaşık ile veriyorlar. İlk günden sütün gelmezse ve biberon verirsen bazı bebekler o hızlı gelen süte alışıp memeden az süt gelirse sinirlenip memeyi bırakabiliyor. İlla bırakır diyede bir durum yok. :KK66: ama emmese bile (ki birçok bebek memeyi zaten zor kavrıyor) ısrarla uğraşman lazım.ben annem ile saatlerce uğraşıyordum. Gerçektende zor tuttu ama bir tutunca öğreniverdi :)
Emzik ise ilk günden kullanan hiç duymadım. Ama dediğim gibi ikiside hastane için gereksiz. :) koyacaksanda emzik için kutu satıyorlar. Biberonlarında kapakları var. Alıyorsan da en yavaş akış olanlardan alıp koy. :KK66:

Off benimde en büyük korkum o 86 ile hamile kaldım bugün saglık ocagında 92 gördüm :KK43: +6 olmuşum :KK43: 100 ü geçecegim diye ödüm kopuyor. İlk zamanlar çok az alıyordum. B vitaminim düşük diye decavit kullandım. O ara coştu zaten. Sonra doktorum hemen multivitavimini kesti. Sadece vitamin verdi. 2.5 hafta oldu 1 kg almışım. İnş böyle gider ayda 2 alsak ne iyi olur :KK43:
Bende diyorum şu iştahım az kapansa diye kapanmıyoooor :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Bizi yakan o decavit. (Yumruk smile)
Ben asla vitaminlerin kilo aldırdığına inanmıyorum. İnanmazdım diyeyim veya.
Diyet yaptığım dönem rutin vitamin kullanırdım(supradyn multivit.)
Ama gördüm ve tecrübe ettim.
3.ayımı toplamda 3kilo ile kapatıp, onunda son ayında birden kilo aldım. Ve onda da decavit başlamıştım. Son 3ayımı 5,5 kilo ile nasıl kapatabildim bilmiyorum. Aklım almıyor.

Doktor değiştirdiğimi demiştim. ve kadın acil tüm vitaminleri bırak dedi :) özellikle "decaviti neden herkese yazarlar ki bebk gelişimin iyi, kan değerlerin bakılanlarda düşüklük yok.
Sana magnezyum lazım. Multiye gerek yok iştah açmıştır, sende yemişsindir. şişirmiş resmen seni" dedi.
Tabi iştah kontrolü yapamamk benim suçum o ayrı :/. Halbuki gayet de dikkatli yiyorum :'(

Kizlar bu sabah Buharlı Ütüm neredeyde patliyordu. buhar yerinden kaçak yapıyor. ne cabuk bozuldu ya.iki sene anca olmuştu. neyse odadan bağıra bağıra kaçtım :KK70: kızlar utusunden cok cok memnun olan var mi.philips azur var şimdilerde reklamda.alayimmi yoksa gereksiz pahali mi o.tavsiyeleriniz nelerdir

Ütümden memnunum ama ütülemekten değil :D
Özellikle ütü yapmazken ütümden çok daha memnunum :D

Kızlar bu lansinoh göğüs ucu kremini ne Zaman kullanmaya başlamak gerek sizce?
Ben kullanmaya başladım canım iki günde bir sürüyorum çünkü uçları kırmızı ve acıyor bide kahve kısımlarda pul pul döküldü kabuklandı doktorumda başlayabilirsin demişti ama benim gibi sorun yoksa ocak başında kullanmaya başla 38 haftalıkken falan doğurursan diye diyorum

Bizi yakan o decavit. (Yumruk smile)
Ben asla vitaminlerin kilo aldırdığına inanmıyorum. İnanmazdım diyeyim veya.
Diyet yaptığım dönem rutin vitamin kullanırdım(supradyn multivit.)
Ama gördüm ve tecrübe ettim.
3.ayımı toplamda 3kilo ile kapatıp, onunda son ayında birden kilo aldım. Ve onda da decavit başlamıştım. Son 3ayımı 5,5 kilo ile nasıl kapatabildim bilmiyorum. Aklım almıyor.

Doktor değiştirdiğimi demiştim. ve kadın acil tüm vitaminleri bırak dedi :) özellikle "decaviti neden herkese yazarlar ki bebk gelişimin iyi, kan değerlerin bakılanlarda düşüklük yok.
Sana magnezyum lazım. Multiye gerek yok iştah açmıştır, sende yemişsindir. şişirmiş resmen seni" dedi.
Tabi iştah kontrolü yapamamk benim suçum o ayrı :/. Halbuki gayet de dikkatli yiyorum :'(

Ütümden memnunum ama ütülemekten değil :KK70:
Özellikle ütü yapmazken ütümden çok daha memnunum :KK70:

Haha hepimiz icin oyledir heralde. Utumuz bosbos dururken cok memnun oluyoruz :D

Ben decavit, gyno ferro sanol, kalsiyom, omega3 kullaniyorum. Simdiye kadar 4 kilo aldjm. Bende istah acmadi sanirim. Ya da daha az alacaktimda onlar yuzunden mi aldim bilemiyorum tabi :)

Ben kilolu basladigim icin 10kilodan fazla almak istemiyorum :(

Ben 26. Haftam bitttiğinde gitmiştim doktora 6. Ayını tam doldurdun demişti. 30. Haftamız bittiğşnde 7. Ay bitmiş olacakmış. Şimdi daha 7. Ayın içindeyiz canım. Daha 2 ay var :KK66:
Ay rezil oldum ben de her kese 8 ci aya geciyorum diyorum benim de 29 hafta:D
Kilar karnin alt kisminda kalp gibi atmaya mi hickirik diyolar?

Bu hafta sonu artik bebek odasini bakacagiz ve en gec onumUdeki hafta alalim diyoruz karar verip.

Istanbul Anadolu yakasi icin, Erol Mobilya'yi biliyorum bakacagiz ama baska yer var mi bildiginiz uygun ve guzel mobilya satan?

Erol mobilya en erken teslim süresi 30gün. Çok daha erteleme derim ;)
Bizim sipariş 50 günde gelecekmiş :(

Haha hepimiz icin oyledir heralde. Utumuz bosbos dururken cok memnun oluyoruz :KK70:

Ben decavit, gyno ferro sanol, kalsiyom, omega3 kullaniyorum. Simdiye kadar 4 kilo aldjm. Bende istah acmadi sanirim. Ya da daha az alacaktimda onlar yuzunden mi aldim bilemiyorum tabi :)

Ben kilolu basladigim icin 10kilodan fazla almak istemiyorum :KK43:

Bende onların hepsini içiyprdum :O
Belki de :)
Ya tabi benim uzun süredir diyet yapmışlığım kendimi sürekli kontrol altında tutmuşlupum da etkili :/ birden saldım galiba...

Biberon tavsiyeniz var mi kızlar PP yerine PES olanlar daha iyiymiş galiba Mamajoo markası ve philips avent arasinda kaldim bilgili annislerden yardim bekliyorum :)

Kızlar biliyorsunuz kızımıza oda yaptık ancak ilk zamanlar bizim yanımızda yatması ve ilerde oyun oynaması için 1 tane de park yatak aldık, kargomuz geldi, babamız kurdu, ilerde oğlumuz olur belki diye kırmızı tercih ettik

Kraft roma park yatak

Eklentiler

• images-1.webp
    images-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 118
bugun doktora gittim... 30+0 da gel dedi... 35. haftaya kadae ikizlere verilebiliyormus calisabilir raporu...

molfixten numune istedim... sitesinde iletisim bolumunden yazdim... bir de kendi e postamdan mail attim...
depend numunesi de geldi... ona da yine oyle yaptim...
alinti yapamadim yoldayim... tel ile giriyorum... iki arkadasin sorusuna yanit vereyim dedim
bir de dr brown bakan picabo sitesinde 40 tl diye hatirliyorum... emin degilim ama...

Biberon tavsiyeniz var mi kızlar PP yerine PES olanlar daha iyiymiş galiba Mamajoo markası ve philips avent arasinda kaldim bilgili annislerden yardim bekliyorum :)

ben mamajoo bıberon aldım, bır de yenıdogan ıcın damaklı yedek uc aldım. Sutun bebege gaz yapmasını da engellyıcı ozellıgı varmıs.

kızlar selammm. uzun süredir giremiyordum foruma. kısmet bugüneymiş. Herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum. benim yarın tam 30+0 . bebek çok hareketli. karnımın her yerinde hissediyorum hareketlerini. o yüzden döndü mü dönmedimi kestiremiyorum. Ama kafama takılan bir şey var. İç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum hep. bi bakıyorum renksiz bi sıvıyla ıslanmış. ama bu normal akıntı mı idrar mı kaçırıyorum yoksa amniyo sıvısı mı bilmiyorum. Sizde de varmı böyle bi durum? dr. kontrolum10 gün sonra bu yüzden biraz tedirginim açıkçası

ben az once anladımkı bu ıdrar. Kanepede oturmus gobegımdı tuylerı makıneyle alırken one dogru egıleyım dedım bıraz ıdrar geldı. Demekkı bundan sonra olacak bunlar. Bugun baya kısı endıselenmıs bu konudan solayı ama bence sızınkılerde ıdrar. Benım zaten hep ıslaklık var mantar gıbı oluyo dıkkat edıyorum su ıcıyorum ama ıslaklıkta kurtulamıyorum

Ben çalışmayı düşünmüyorum daha, O zaman 32 haftada doktordan çalışamaz raporu isteyecegim. bu raporuda iş yerine vereceğim anladığım kadarıyla, teşekkür ederim. Benim doktorumun kendi muaynehanesi var o zaman beni doğum yaptırdığı hastaneye sevk edecek rapor için

aynen canım 32. haftan bıtınce yanı 32+0 dan sonra alabılırsın raporu. Ben de hıc ıstemıyorum calısmayı cunku gunde 4 saat yol yapıyorum toplam ve ısım sıkıntılı ama dogum sonrası cok lazım olacak bana. Napalım artık

canım ben avent cam şişe aldım, emziklerim de avent marka o s-daha cok çok ilgimi çekiyor

Back
X