- 16 Haziran 2010
- 275
- 126
- 303
ben mamajoo bıberon aldım, bır de yenıdogan ıcın damaklı yedek uc aldım. Sutun bebege gaz yapmasını da engellyıcı ozellıgı varmıs.
Hangi boyunu aldin peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mamajoo bıberon aldım, bır de yenıdogan ıcın damaklı yedek uc aldım. Sutun bebege gaz yapmasını da engellyıcı ozellıgı varmıs.
canım ben avent cam şişe aldım, emziklerim de avent marka o s-daha cok çok ilgimi çekiyor
Canım nasıl gidiyor gebelik bebek aşağıda demişti doktorun sıkıntı yoktur umarım bende haftasonu kontrole gittim plesanta yukarı çıkmış artık sorun yok dedi maşallah kızımda 1350 gr olmuş senin kontrol ne zaman?Sanirim hickirik canım. Benim de iki üç gündür var. Çok heycanli![]()
Aventin yenidogan set halinde olanina baktim ama cam şişe değil onlar hangi boy aldin canim
Hangi boyunu aldin peki
usg aleti ile vaginal muayene bende oldum canım. kaba olacak ama el sokulması gibi bişi diyorlar hiç yaşamadım, iğrenç ve ürkütücüo kadar zor bir şey değil bence canim ilk olarak rahat olman lazim...
hamile kalmadan önce yumurtalarim gelişimine bakmak için dr. okadar çok alttan muayene ettiki
aliştim ben...doktorum bayan tabiki
öyle olmasa rahat olamazdim bu kadar.
evet canım, bebeişler alsın yeter. ama dediğin gibi son aylarda sanırım epeyce kilo almaya meğilli olunuyor. şimdi iyi ama sonra alırsın deyip duruyorlar :)Oo supermis valla.dikkat edilince alinmiyor kilo gerçekten.zaten almamiz gereken maks.10 kilo
Gerisini fazla yemekten aliyorz.yani kilo almak kader degil sadece hamileyz diye yayilip yiyiyoruz :)
Bende bu aya kadar dikkat ettm senin gibi.aksam yogurt ve meyve dsnda bisey yemedim.ekmege dikkat edip yuruyus yaptim ama bu ara istahim artti yuruyusu de birakinca birden 4 kg aldm.sadece bu ay.
Hamilelkte metobolzma yavasliyo zaten.
Senin gibi öz beslenmeli hamur isinden uzak durmali ya
Bende Avent aldim canim bence en iyi markabende yeni doğan serisi alacaktım ama ilk aylar bebek büyüp kendi tutana kadar ben cam şişe kullanacağım sonra kendisi tutmaya başlayınca plastik olanına geçeceğim
burdan bu ikili seti aldım şimdilik
http://urun.n11.com/bebek-biberon/philips-avent-natural-120240-ml-cam-biberon-P87296527
Iyi dusunmussunuz tatlim bence kiyafet secimleri de ogle olmali kiz diye her seyi pembis pembis olmamali illakiKızlar biliyorsunuz kızımıza oda yaptık ancak ilk zamanlar bizim yanımızda yatması ve ilerde oyun oynaması için 1 tane de park yatak aldık, kargomuz geldi, babamız kurdu, ilerde oğlumuz olur belki diye kırmızı tercih ettik
Kraft roma park yatak
Canım nasıl gidiyor gebelik bebek aşağıda demişti doktorun sıkıntı yoktur umarım bende haftasonu kontrole gittim plesanta yukarı çıkmış artık sorun yok dedi maşallah kızımda 1350 gr olmuş senin kontrol ne zaman?
benimde hep karnımın altında atıyor ama en son kafası sağ tarafmdaydı niye hep altta hissettiğim aklımda bir soru işareti yarın doktora sorcam bunuAy rezil oldum ben de her kese 8 ci aya geciyorum diyorum benim de 29 hafta
Kilar karnin alt kisminda kalp gibi atmaya mi hickirik diyolar?
Genelde aksam saatleri en hareketli olduklari zamanmisKızlar sizin bebeğinizde taramalı tüfek gibi art arda tekme atıyormu.. Delicek diye korkuyorum![]()
Aynen yana yatınca hele tümden kuduruyor içerde.. Yinede tedirginim erken gelicek diye korkuyorum :/Genelde aksam saatleri en hareketli olduklari zamanmis
Aman atsin da niye atmiyo diye tedrgin olmayalm de mi :)
Bizimki de gece cosuyor
Bende kararsızım. Aldıklarımı 50kere ölçüp biçiyorum :)Alisvers yapan arkadslar sizleri gorunce eyvah diyorum.cunku daha bi çöp bisey almadm.bugün yeltendm aslnda bebek magazasina girdm.karar veremedim hicbiseye.baktim isin icinden cikamiyorum hic bisey almadan ciktim rahatladm :)
Normalde de bisey alirken cok kararszim ama hamileligin etkisinden herhalde iyice icinden cikamaz olmaz oldum.yok bu alisvers islerindn fenalik gelicek anlaşılan.zevkli olmasi gerekirken eziyete donucek benimki![]()
Yok korkma.anormal bi durum degil ki sonucta.sancin filan degil ki buAynen yana yatınca hele tümden kuduruyor içerde.. Yinede tedirginim erken gelicek diye korkuyorum :/