2016 Şubat Anneleri

Sanirim hickirik canım. Benim de iki üç gündür var. Çok heycanli:KK49:
Canım nasıl gidiyor gebelik bebek aşağıda demişti doktorun sıkıntı yoktur umarım bende haftasonu kontrole gittim plesanta yukarı çıkmış artık sorun yok dedi maşallah kızımda 1350 gr olmuş senin kontrol ne zaman?

o kadar zor bir şey değil bence canim ilk olarak rahat olman lazim...
hamile kalmadan önce yumurtalarim gelişimine bakmak için dr. okadar çok alttan muayene ettiki
aliştim ben...:KK22:doktorum bayan tabiki :KK66: öyle olmasa rahat olamazdim bu kadar.
usg aleti ile vaginal muayene bende oldum canım. kaba olacak ama el sokulması gibi bişi diyorlar hiç yaşamadım, iğrenç ve ürkütücü :(

Oo supermis valla.dikkat edilince alinmiyor kilo gerçekten.zaten almamiz gereken maks.10 kilo
Gerisini fazla yemekten aliyorz.yani kilo almak kader degil sadece hamileyz diye yayilip yiyiyoruz :)
Bende bu aya kadar dikkat ettm senin gibi.aksam yogurt ve meyve dsnda bisey yemedim.ekmege dikkat edip yuruyus yaptim ama bu ara istahim artti yuruyusu de birakinca birden 4 kg aldm.sadece bu ay.
Hamilelkte metobolzma yavasliyo zaten.
Senin gibi öz beslenmeli hamur isinden uzak durmali ya
evet canım, bebeişler alsın yeter. ama dediğin gibi son aylarda sanırım epeyce kilo almaya meğilli olunuyor. şimdi iyi ama sonra alırsın deyip duruyorlar :)

Kızlar biliyorsunuz kızımıza oda yaptık ancak ilk zamanlar bizim yanımızda yatması ve ilerde oyun oynaması için 1 tane de park yatak aldık, kargomuz geldi, babamız kurdu, ilerde oğlumuz olur belki diye kırmızı tercih ettik

Kraft roma park yatak
Iyi dusunmussunuz tatlim bence kiyafet secimleri de ogle olmali kiz diye her seyi pembis pembis olmamali illaki:KK48:

kıyafetlerde bütün varımız yoğumuz bu :KK36:
biraz da annem almış onları daha getirmedi bol bol zıbın atletimiz var :)

Eklentiler

• 20151201080434.webp
    20151201080434.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 164
Canım nasıl gidiyor gebelik bebek aşağıda demişti doktorun sıkıntı yoktur umarım bende haftasonu kontrole gittim plesanta yukarı çıkmış artık sorun yok dedi maşallah kızımda 1350 gr olmuş senin kontrol ne zaman?
Çok fena bi grip atlattim canım. 10 gün komada gibi yattım. Raporluydum bir hafta. Geçen ki kontrolde es konusunu acmadi hiç. Bebek aşağıda deyince benim de gelmedi aklıma. Bu Cuma kontrolüm var bakalım. Sende ne güzel durumlar iyi. Maşallah bebişin kilosu da guzel. Biz dört koldan uğraşıyoruz bizim sıpayla. Şekerdi esti... Allah beterinden korusun tabi canim. Haberlesiriz yine.​

Ay rezil oldum ben de her kese 8 ci aya geciyorum diyorum benim de 29 hafta:KK70:
Kilar karnin alt kisminda kalp gibi atmaya mi hickirik diyolar?
benimde hep karnımın altında atıyor ama en son kafası sağ tarafmdaydı niye hep altta hissettiğim aklımda bir soru işareti yarın doktora sorcam bunu

Benımkı bugun cok hareketlı kıpır kıpır dun de cok sakındı. Sabah uyutmadı benı kıpır kıpırdı sımdı gene kıpır kıpır. Tekme olarak hıssetmıyorum henuz ama kıpırtılarını hıssedıyorum. Tekme olunca ıyıce canımı yakacak bellıkıo_O

Pompa yı n11den aldım kızlar. Lansinoh un elektrikli tekli. Attabebek diye bir firmadan. Geldi bir günde. Sorun yok gibi. 159 liraydi, sitenin haftasonu kampanyaları vs olunca daha uyguna geldi.

Alisvers yapan arkadslar sizleri gorunce eyvah diyorum.cunku daha bi çöp bisey almadm.bugün yeltendm aslnda bebek magazasina girdm.karar veremedim hicbiseye.baktim isin icinden cikamiyorum hic bisey almadan ciktim rahatladm :)
Normalde de bisey alirken cok kararszim ama hamileligin etkisinden herhalde iyice icinden cikamaz olmaz oldum.yok bu alisvers islerindn fenalik gelicek anlaşılan.zevkli olmasi gerekirken eziyete donucek benimki:(

Genelde aksam saatleri en hareketli olduklari zamanmis
Aman atsin da niye atmiyo diye tedrgin olmayalm de mi :)
Bizimki de gece cosuyor
Aynen yana yatınca hele tümden kuduruyor içerde.. Yinede tedirginim erken gelicek diye korkuyorum :/

Alisvers yapan arkadslar sizleri gorunce eyvah diyorum.cunku daha bi çöp bisey almadm.bugün yeltendm aslnda bebek magazasina girdm.karar veremedim hicbiseye.baktim isin icinden cikamiyorum hic bisey almadan ciktim rahatladm :)
Normalde de bisey alirken cok kararszim ama hamileligin etkisinden herhalde iyice icinden cikamaz olmaz oldum.yok bu alisvers islerindn fenalik gelicek anlaşılan.zevkli olmasi gerekirken eziyete donucek benimki:KK43:
Bende kararsızım. Aldıklarımı 50kere ölçüp biçiyorum :)
Hatta etiket fiş saklıyorum iade edersem diye :D ama kararsızlığım almama engel olamıyor :)

Tabi kartların son durumu gayet engel teşkil ediyor artık :D

Aynen yana yatınca hele tümden kuduruyor içerde.. Yinede tedirginim erken gelicek diye korkuyorum :/
Yok korkma.anormal bi durum degil ki sonucta.sancin filan degil ki bu
Ayrica icerde cok hareketli olan bebisler cok yaramaz olurlarmis.sana simdiden msj gonderiyo.bu daha fragman diyor :)

Back
X