2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kizlar tedavimin 5. Gunu bugun. Adetin 2. Gunu 8 yumurtam vardi 4 tane cvp vermis tedaviye dedi doktor. Bugun 5. Gun. Toplama gunu hepsini mi aliyorlar yoksa sadece 4 tanesinimi
Can'ım daha erken hiç belli olmuyor yumurtalar sakin ol benim adetin 2.günü 4 yumurtam vardı doktor 8 toplarız içinden 3-4 olgun elde ederiz dedi ama 8 tane toplandı ve 7 si olgun çıkıp 7 si de döllendi ve 5.güne geldi..kafanı takma ne olacağı belli olmuyor arkadan yetişebilirler

Dayanmaya calışıyorum ben almanyada yaşıyorum ücünüde burda yapdırdım şimdi türkiye ye gitmek isdiyorum belki nasibim ordadır sizin bildiğiniz istanbulda iyi bir hastane yada doktor var mı?

Bnm 16 17 18 mm beklıyelım demiştı toplanmamıştı bnce bu soruyu dr sormalısın yanlış bırsey solersem olmaz sen bunlara takılma sadece pozıtıf ol 1 tane yumurta ile bile oluyo Allah ol desın yeterkı[/
Dayanmaya calışıyorum ben almanyada yaşıyorum ücünüde burda yapdırdım şimdi türkiye ye gitmek isdiyorum belki nasibim ordadır sizin bildiğiniz istanbulda iyi bir hastane yada doktor var mı?
istanbuldakı en ıyı tup bebek merkezi bahçeci cunku embiryolog ve ozel labratuarları en gelişmiş teknolojı duzeyde benım dr kendı arkadasım bna bahçecide yaptı dışarıdan oraya geldı embıryologları cok ıyıymış dr ismini istersen solıyım yeşim yerçok istersen ınternetten araştırabılırsın

Cook cook sağol canım türkiyede kim iyi kim kötü hic bir bilgim yok ama en azından kendi vatanım

Cook cook sağol canım türkiyede kim iyi kim kötü hic bir bilgim yok ama en azından kendi vatanım
Bahçeci aras
şunu cok ıyı bılıyorum tup bebek için yurt dısından gelen cok cift var bu konuda gelişmiş klınıklerımız var ulkemızde şukurler olsun ınş olacak dua edıcez ınş bnmde 3 martta gebelık testım var offf offff beklıyorum ama sonu ne olacak bılmıyorum

İnşAllah hamilesindir canım Allahım kimseye taşıyamıycağı yük vermez

Aldım canım şükür pozitif doktorumuzdayız şimdi senin nasıl gidiyor tedavi
İyi gidiyor sanırım. Adet olmayı bekliyorum işte. Bu gecikmeyi hiç anlamadım ama olsun bundada vardır bi hayır. Olunca başlıcaz inşallah :) rabbim bize de göstersin. Dualarımız kabul oldu diye şükredelim inşallah.

NedaFarah benım bugun 3.gunum transferımın koyuldugu gunu sayarsam 4.gunu nasıl belırtıler oluyo benı aydınlatsanız bna bıraz destek olsanız acaba :)))) nedır belırtıler

NedaFarah benım bugun 3.gunum transferımın koyuldugu gunu sayarsam 4.gunu nasıl belırtıler oluyo benı aydınlatsanız bna bıraz destek olsanız acaba :)))) nedır belırtıler
Canım ben daha tedaviye başlayamadım. Yanlış anlaşılmış olabilirim. Adetimin gecikmesi lucrinden dolayı sanırım. Adet olursam tedavim başlıcak inşallah. Ne güzel senin bekleyişin daha heyecanlı. İnşallah güzel güzel sonuçlarını paylaşırsın da bizde çooook mutlu oluruz burda :) belirti belki daha önce yaşadığım kimyasalda olanı söyliyim işe yararmı bilmiyorum. Acaip baş dönmesi oluyordu bende. Kimyasalı biliyorsundur adetinle birlikte gidiyo ama erken öğrendiğim için erken belirtilerdi onlar. Sol kasığımda bişey var gibiydi. Üzerine yatmaya korkuyordum. Başka belirti yoktu. Bence herkeste farklı oluyo. Hiç arama belirti boşver bu heyecanı yaşa doya doya. Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Ne zaman test günün?

3 mart cnm beklıuorum buradan yazacagım herseyı benden hber bekleyın

Bende bi uyku hali var igneleri vurdugum an uykum geliyor ignelerle ilaclardan herhalde ya

Bence ilaçlardan canım. İlaçlar benim de istahimi acti. Normal belirtiler 4. Haftadan sonra başlıyor genelde 6-7 haftayı bile buluyor canım.

Sonuç çıktı kızlar 153 :)
Ohh şükür. Gözün aydın canimm. Ayy sıra bana geliyor.. Yaklaştıkça heyecan artiyoor

Sayının onemsizligini hepimiz gorelim işte. Rabbim izin verdi mi 1 yumurta ve 1 sperm yetiyor.

Kızlar sonuc negatif bu ücüncü denememizdi yine olmadı cok yıprandım dondurulmuş da kalmadı hic ne yapıcağımı bilmiyorum

Canım senin de yüzün gulseydi bugün keşke. Konuşmak kolay ama vakit saat gelmemiş belli ki. Biraz toparlan önce.. Rabbim en kısa zamanda seni de mucizene kavustursun inşallah.

Bende almanyada yaşıyorum canım bir keresinde burda tam tedaviye başlıcakken iptal edip türkiyeye gittim almanyanın teknolojisi geri canım türkiyenin çok iyi ben bahçecide başlıcam martta bahçeci tüp bebek merkezi çok iyi öneririm

Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı gelsin ınşallah.
Bize de dua et cnm bugün altıncı günüm bekliyorum çok heyecanlıyım ilk denememiz tutmadı dondurulmuş koydurduk iki tane ben laparoskopi oldum sağ tüp kesildi bakalım ınşallah bi sorun yoktur da tutar bebisimiz çok istiyoruz

Arkadaslar bu gün test günüm cook heyecanliyim son güne kadar bekledim sonuç net olsun diye..birazdan kan vermem artık ne zaman çıkarsa..Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın. .benim bir kızım var oda tüp bebek 2011 doğumlu. Inşallah bir kardeşi olur çift Embryo transfer edildi belki çift kardeşi olur...yeterki Rabbim ol desin...

Günaydınlar Sonuç bekleyen arkadaşlar Allah hepinize pozitif sonuçlar nasip etsin. Negatif olan arkadaşlar Allah ım en yakın zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…