Bnm 16 17 18 mm beklıyelım demiştı toplanmamıştı bnce bu soruyu dr sormalısın yanlış bırsey solersem olmaz sen bunlara takılma sadece pozıtıf ol 1 tane yumurta ile bile oluyo Allah ol desın yeterkıSon bisey dahaa 18 mm den kucuk olanlarda toplaniyor dimi
Can'ım daha erken hiç belli olmuyor yumurtalar sakin ol benim adetin 2.günü 4 yumurtam vardı doktor 8 toplarız içinden 3-4 olgun elde ederiz dedi ama 8 tane toplandı ve 7 si olgun çıkıp 7 si de döllendi ve 5.güne geldi..kafanı takma ne olacağı belli olmuyor arkadan yetişebilirlerKizlar tedavimin 5. Gunu bugun. Adetin 2. Gunu 8 yumurtam vardi 4 tane cvp vermis tedaviye dedi doktor. Bugun 5. Gun. Toplama gunu hepsini mi aliyorlar yoksa sadece 4 tanesinimi
Bnm 16 17 18 mm beklıyelım demiştı toplanmamıştı bnce bu soruyu dr sormalısın yanlış bırsey solersem olmaz sen bunlara takılma sadece pozıtıf ol 1 tane yumurta ile bile oluyo Allah ol desın yeterkı[/
istanbuldakı en ıyı tup bebek merkezi bahçeci cunku embiryolog ve ozel labratuarları en gelişmiş teknolojı duzeyde benım dr kendı arkadasım bna bahçecide yaptı dışarıdan oraya geldı embıryologları cok ıyıymış dr ismini istersen solıyım yeşim yerçok istersen ınternetten araştırabılırsınDayanmaya calışıyorum ben almanyada yaşıyorum ücünüde burda yapdırdım şimdi türkiye ye gitmek isdiyorum belki nasibim ordadır sizin bildiğiniz istanbulda iyi bir hastane yada doktor var mı?
Cook cook sağol canım türkiyede kim iyi kim kötü hic bir bilgim yok ama en azından kendi vatanımistanbuldakı en ıyı tup bebek merkezi bahçeci cunku embiryolog ve ozel labratuarları en gelişmiş teknolojı duzeyde benım dr kendı arkadasım bna bahçecide yaptı dışarıdan oraya geldı embıryologları cok ıyıymış dr ismini istersen solıyım yeşim yerçok istersen ınternetten araştırabılırsın
3. Gun muydu transferin?arkadaşlar yarın test günüm yani 12.gün cook heyecanlıyım...
Ayyyyy cok guzel :)Sonuç çıktı kızlar 153 :)
Bahçeci arasCook cook sağol canım türkiyede kim iyi kim kötü hic bir bilgim yok ama en azından kendi vatanım
şunu cok ıyı bılıyorum tup bebek için yurt dısından gelen cok cift var bu konuda gelişmiş klınıklerımız var ulkemızde şukurler olsun ınş olacak dua edıcez ınş bnmde 3 martta gebelık testım var offf offff beklıyorum ama sonu ne olacak bılmıyorumCook cook sağol canım türkiyede kim iyi kim kötü hic bir bilgim yok ama en azından kendi vatanım
İnşAllah hamilesindir canım Allahım kimseye taşıyamıycağı yük vermezBahçeci aras
şunu cok ıyı bılıyorum tup bebek için yurt dısından gelen cok cift var bu konuda gelişmiş klınıklerımız var ulkemızde şukurler olsun ınş olacak dua edıcez ınş bnmde 3 martta gebelık testım var offf offff beklıyorum ama sonu ne olacak bılmıyorum
Şişli Memorial i tavsiye ederim ben memnunum çok titizlerCook cook sağol canım türkiyede kim iyi kim kötü hic bir bilgim yok ama en azından kendi vatanım
İyi gidiyor sanırım. Adet olmayı bekliyorum işte. Bu gecikmeyi hiç anlamadım ama olsun bundada vardır bi hayır. Olunca başlıcaz inşallah :) rabbim bize de göstersin. Dualarımız kabul oldu diye şükredelim inşallah.Aldım canım şükür pozitif doktorumuzdayız şimdi senin nasıl gidiyor tedavi
İyi gidiyor sanırım. Adet olmayı bekliyorum işte. Bu gecikmeyi hiç anlamadım ama olsun bundada vardır bi hayır. Olunca başlıcaz inşallah :) rabbim bize de göstersin. Dualarımız kabul oldu diye şükredelim inşallah.
Canım ben daha tedaviye başlayamadım. Yanlış anlaşılmış olabilirim. Adetimin gecikmesi lucrinden dolayı sanırım. Adet olursam tedavim başlıcak inşallah. Ne güzel senin bekleyişin daha heyecanlı. İnşallah güzel güzel sonuçlarını paylaşırsın da bizde çooook mutlu oluruz burda :) belirti belki daha önce yaşadığım kimyasalda olanı söyliyim işe yararmı bilmiyorum. Acaip baş dönmesi oluyordu bende. Kimyasalı biliyorsundur adetinle birlikte gidiyoNedaFarah benım bugun 3.gunum transferımın koyuldugu gunu sayarsam 4.gunu nasıl belırtıler oluyo benı aydınlatsanız bna bıraz destek olsanız acaba :)))) nedır belırtıler
3 mart cnm beklıuorum buradan yazacagım herseyı benden hber bekleyınCanım ben daha tedaviye başlayamadım. Yanlış anlaşılmış olabilirim. Adetimin gecikmesi lucrinden dolayı sanırım. Adet olursam tedavim başlıcak inşallah. Ne güzel senin bekleyişin daha heyecanlı. İnşallah güzel güzel sonuçlarını paylaşırsın da bizde çooook mutlu oluruz burda :) belirti belki daha önce yaşadığım kimyasalda olanı söyliyim işe yararmı bilmiyorum. Acaip baş dönmesi oluyordu bende. Kimyasalı biliyorsundur adetinle birlikte gidiyoama erken öğrendiğim için erken belirtilerdi onlar. Sol kasığımda bişey var gibiydi. Üzerine yatmaya korkuyordum. Başka belirti yoktu. Bence herkeste farklı oluyo. Hiç arama belirti boşver bu heyecanı yaşa doya doya. Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Ne zaman test günün?
Bende bi uyku hali var igneleri vurdugum an uykum geliyor ignelerle ilaclardan herhalde ya
Ohh şükür. Gözün aydın canimm. Ayy sıra bana geliyor.. Yaklaştıkça heyecan artiyoorSonuç çıktı kızlar 153 :)
Kızlar sonuc negatif bu ücüncü denememizdi yine olmadı cok yıprandım dondurulmuş da kalmadı hic ne yapıcağımı bilmiyorum
Bende almanyada yaşıyorum canım bir keresinde burda tam tedaviye başlıcakken iptal edip türkiyeye gittim almanyanın teknolojisi geri canım türkiyenin çok iyi ben bahçecide başlıcam martta bahçeci tüp bebek merkezi çok iyi öneririmDayanmaya calışıyorum ben almanyada yaşıyorum ücünüde burda yapdırdım şimdi türkiye ye gitmek isdiyorum belki nasibim ordadır sizin bildiğiniz istanbulda iyi bir hastane yada doktor var mı?
Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı gelsin ınşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?