- 4 Nisan 2015
- 198
- 126
- 23
- 34
bize de antibiyotik verdi ama bence yasak olması gerekiyo, rahim yeterince yoruluyo muayne opu transfer derken. zaten adam yumurtaları topluyo gebelik oluşması mümkün değilBize doktorumuz böyle bir uyarı yapmadı hoş şu anki psikolojiyle zaten onu düşünecek durumda değiliz ama yasakladıysa bile bence son anda enfeksiyon vs gibi cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık olmaması içindir bize tedaviye başladığımız gün tek seferlik eşli antibiyotik vermişti doktor sanırım bundan dolayı yoksa bir zararı olacağını düşünmüyorum
Gebelik oluşması gibi bir durum zaten olamaz korunarak ilişki zararlı mıdır o da tartışılır. Tabi en doğrusu hiç ilişki yaşamamak sonuçta onca tedaviyi riske atmamak gerekbize de antibiyotik verdi ama bence yasak olması gerekiyo, rahim yeterince yoruluyo muayne opu transfer derken. zaten adam yumurtaları topluyo gebelik oluşması mümkün değil
Normal cnm bana doktor akinti cok normal dedi hormon yüklüyoruz vucuda dedi ben aksamlari 7 de vuruyordumArkadaşlar çatlamayı önleyen iğneyi saat kaçta yapıyorsunuz ben akşam yapıyorum ama akıntım oluyor gün boyu yani normal. Zaman'da çatlama olacağı zamanki gibi akıntı hissediyorum
Arkadaşlar çatlamayı önleyen iğneyi saat kaçta yapıyorsunuz ben akşam yapıyorum ama akıntım oluyor gün boyu yani normal. Zaman'da çatlama olacağı zamanki gibi akıntı hissediyorum
Hadi baklim hayirlisi canim inş güzel haberlerle gelirsinb:)arkadaşlar yarın test günüm yani 12.gün cook heyecanlıyım...
Bende bi uyku hali var igneleri vurdugum an uykum geliyor ignelerle ilaclardan herhalde yaTiksinmedigin surece şekersiz kahvede sorun yok. Sigara başımızın belası..
Hadi bakalim bekliyoruzz :) bugun 2 kişi var haberle gelicek :)Slm kızlar bende bu ay 3. Tüp bebeği yapdırdım bugün kan sonucum belli olucak yani
transferin 14. Günü saat 17:00 gibi arıycaklar cook heycanlıyım4 senedir evliyiz ve cocuk bekliyoruz ama eşimin sperm sayısı cok düşük dna sı bozuk ve cok yavaşlar ücü bir arada gibi
Inşşş olumlu olur bnm bugun 3.gunum beklıyorummm yabkalım ne olacakSlm kızlar bende bu ay 3. Tüp bebeği yapdırdım bugün kan sonucum belli olucak yani
transferin 14. Günü saat 17:00 gibi arıycaklar cook heycanlıyım4 senedir evliyiz ve cocuk bekliyoruz ama eşimin sperm sayısı cok düşük dna sı bozuk ve cok yavaşlar ücü bir arada gibi
İnşAllah seninkide olumlu olur canım bol bol kuru incir ye rahime tutunması icinInşşş olumlu olur bnm bugun 3.gunum beklıyorummm yabkalım ne olacak
Ayyy cook sevindim Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin inşAllahSonuç çıktı kızlar 153 :)
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah senin de olumludur :)Ayyy cook sevindim Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin inşAllah
Yıyorummmmm hemennnnİnşAllah seninkide olumlu olur canım bol bol kuru incir ye rahime tutunması icin
Cnm bnm hayırlı olsun ınş bnmde tutar dua et cnm banadaSonuç çıktı kızlar 153 :)
Amiiin inşAllah canım senin transferden sonraki kacıncı günün bugün birde sancıların var ne gibi beriltilerin var benim tranferin 14. Günü akşam belli olucak sonucAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah senin de olumludur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?