12. Günüm canım. 3. Gün pldu transfer. Çok nadir kasık ağrım oldu ama azdı öyle rahatsız edici değildi. Bifr son gülrrde belim ağrıyor du.Amiiin inşAllah canım senin transferden sonraki kacıncı günün bugün birde sancıların var ne gibi beriltilerin var benim tranferin 14. Günü akşam belli olucak sonuc
İnşallah tutunur canım bebişin seninde alırız güzel haberlerini :)Cnm bnm hayırlı olsun ınş bnmde tutar dua et cnm banada
Cumartesı 5.gun embıryo yerleştırıldı ıkı tane 3. Gunum ılk gun sayılmıyormuş kasıklarımda agrı var ama rahatsız etmıyor hafıf rengl olacakmışım gıbı goguslerım şiş bakalım bnm eşimde hareket problemi var bnde bır sorun yoktu bakalım rabbıme sığınıyorum ınş anne olurum oluruz:))12. Günüm canım. 3. Gün pldu transfer. Çok nadir kasık ağrım oldu ama azdı öyle rahatsız edici değildi. Bifr son gülrrde belim ağrıyor du.
Tebrikler canimm :))Sonuç çıktı kızlar 153 :)
Canım tebrik ederim :) Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok şükür sonucunu almışsın. Bize de nasip etsin.Sonuç çıktı kızlar 153 :)
Çok sevindim canım gözün aydınSonuç çıktı kızlar 153 :)
Teşekkürler canım :)Tebrikler canimm :))
Amin canımmaksal tebrikler cnm sağlıkla sıhatle kucağına lmayı nasip etsin Allah darısı bizim başımıza şubat tüp bebekleriyiz ama sonuçlar hep marta sarkacak
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah seninde güzel haberlerini alırız :)maksal tebrikler cnm sağlıkla sıhatle kucağına lmayı nasip etsin Allah darısı bizim başımıza şubat tüp bebekleriyiz ama sonuçlar hep marta sarkacak
Teşekkürler canım Allah sana da nasip etsin inşallah kısa zamanda :)Çok sevindim canım gözün aydın
Aldım canım şükür pozitif doktorumuzdayız şimdi senin nasıl gidiyor tedaviCanım tebrik ederim :) Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok şükür sonucunu almışsın. Bize de nasip etsin.
Ne var ne yok alıyorlar cnm bırakmazlar ınş olumlu sonuç alırsınKizlar tedavimin 5. Gunu bugun. Adetin 2. Gunu 8 yumurtam vardi 4 tane cvp vermis tedaviye dedi doktor. Bugun 5. Gun. Toplama gunu hepsini mi aliyorlar yoksa sadece 4 tanesinimi
İnşallah. Yani ben sunu diyecegim ozaman. 8 yumurta toplandi dimi?Ne var ne yok alıyorlar cnm bırakmazlar ınş olumlu sonuç alırsın
Cok üzüldüm canimKızlar sonuc negatif bu ücüncü denememizdi yine olmadı cok yıprandım dondurulmuş da kalmadı hic ne yapıcağımı bilmiyorum
Evet gelişmiş olan tum yumurta adetını toplar drİnşallah. Yani ben sunu diyecegim ozaman. 8 yumurta toplandi dimi?
Allah nasıp etmemiş hıc uzulme yeni bir protokolle yenı taze yumurtalarınla yenıden olacak ve hersey guzel olacak ınan bunaKızlar sonuc negatif bu ücüncü denememizdi yine olmadı cok yıprandım dondurulmuş da kalmadı hic ne yapıcağımı bilmiyorum
Son bisey dahaa 18 mm den kucuk olanlarda toplaniyor dimiEvet gelişmiş olan tum yumurta adetını toplar dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?