İkiz olma ihtimali çok düşük canım. 5. Gün tek embriyo çünkü. Evet tahlil sonucunu alıp kâğıt üzerinde görmek lazım mucizeyitestte çok erken çıkmaya başlamış.ikiz olabilir mi acaba.inş yarın da kesinleştirirsin canım çok mutlu oldum.
Haklsn cnm3. Günse yapma. 3. Günün tutunma suresi daha uzun. Benimkini baz alsan en az 6-7. Günde benim gordugum silik çizgiyi görürsün diye dusunuyorum
Canım doktor nasıl muayene etti transvaginal ultrason mi yoksa normal ultrason la mi bende gideceğim ctesi de biraz korkutuyor beni alttan bakmak istedi benim Dr umAldım canım şükür pozitif doktorumuzdayız şimdi senin nasıl gidiyor tedavi
Canım tebrik ederim çok sevindim inş katlanir değerin hiç kafana takma darısı kucağınıza almaya inşallahAldım ben canım.
Sukurler olsun. 55.19 çıktı sonucum.
Bekleyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim..
Pazartesi tekrar tahlil istedi Dr. Muayene randevylunu da pazartesi gorustugumuzde veririm dedi. İnşallah aynı yükselir değerim. Şimdi sardı endişe beni..
Aldım ben canım.
Pazartesi tekrar tahlil istedi Dr. Muayene randevylunu da pazartesi gorustugumuzde veririm dedi. İnşallah aynı yükselir değerim. Şimdi sardı endişe beni..
Tebrikler canimm cok sevindimm :))Aldım ben canım.
Dua et benim icinTebrikler canimm cok sevindimm :))
Canım hayırlı olsun.hiç endişelenme Allahın izniyle ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum.çok sevindimAldım ben canım.
Bekleyen dileyen herkese nasip etsin
Canım tebrik ederim çok sevindim inş katlanir değerin hiç kafana takma darısı kucağınıza almaya inşallah
canım benim gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah değerin katlanır ve sağlıklı bi bebiş dünyaya gelir
Tebrikler canimm cok sevindimm :))
Dua et benim icin
Canım hayırlı olsun.hiç endişelenme Allahın izniyle ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum.çok sevindim
Beni muayene etmedi canım doktor. Transferin 12. Günü gitmiştik 153 çıkmış tı değere baktı sadece iyi dedi. Ultrason a daha sonra gideceğimCanım doktor nasıl muayene etti transvaginal ultrason mi yoksa normal ultrason la mi bende gideceğim ctesi de biraz korkutuyor beni alttan bakmak istedi benim Dr um
Negatif canım
Aldım ben canım.
Negatif canım
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.Merhaba
Kızlar birazdan eşimi operasyona alıcak lar dua edin lütfen inşallah sperm çıkar
Bizde de azospermi var halinizden anliyorum dualarimiz seninle insallah bulunur hangi hastanede oluyorsunuzMerhaba
Kızlar birazdan eşimi operasyona alıcak lar dua edin lütfen inşallah sperm çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?