- 4 Nisan 2015
- 198
- 126
- 23
- 34
Transferin yapılacağı günden 1 günce ateşlendim.kan testi yapıldı enfeksiyon çıktı.lökosit yükselmiş.doktorum hemen transferi erteledi.riske atamıyacağını söyledi.bilgin olsun canım.en sağlı olduğun zamanda transferi yapmamız önemli demişti.Kızlar bu hafta transferim olacak bademcik enfeksiyonu oldum iğne ve agumentin verdi doktor haftaya transfer var sizce napiyim iptal mi etsem hamilelerin kullandığı ilaçlar dedi doktor ama sonuçta embiryoyu da zararlı sanıp atmaz dimi..
Kullanıp tutunan oldu mu hic
Benim transferine daha var adetin 7. Günü bugün doğal siklusta dondurulmuş transfer yapilcak estofem kullanmiycaksin dedi. Ama antibiyotik in etkisi devam edebilir ateş olmadı bende rahim kalinlasinca transferi yapicaklarmis gerci transfer öncesi için prednol ve tetronox diye antibiyotik yazmışlar kafam çok karışık 4. Dneme korkuyorumTransferin yapılacağı günden 1 günce ateşlendim.kan testi yapıldı enfeksiyon çıktı.lökosit yükselmiş.doktorum hemen transferi erteledi.riske atamıyacağını söyledi.bilgin olsun canım.en sağlı olduğun zamanda transferi yapmamız önemli demişti.
hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın sağlıklı bi şekilde bebişin dünyaya gelirMrb kizlar dun transferim oldu insallah RABBIM pozitif sonucunu gosterir tum isteyenlerle beraber Aminnn
İnsallah cnm insallahhayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın sağlıklı bi şekilde bebişin dünyaya gelir
Korkmakta çok haklısın.Doktoruna güveniyorsan ona bırak canım.sonuçta bizden daha deneyimliler.inş herşey gönlünce olurBenim transferine daha var adetin 7. Günü bugün doğal siklusta dondurulmuş transfer yapilcak estofem kullanmiycaksin dedi. Ama antibiyotik in etkisi devam edebilir ateş olmadı bende rahim kalinlasinca transferi yapicaklarmis gerci transfer öncesi için prednol ve tetronox diye antibiyotik yazmışlar kafam çok karışık 4. Dneme korkuyorum
kııııııııııııızelzem__ senin ne zaman opu benim p.tesi. beraber başlamıştık ya tedaviye
Merhaba canimesmerimbicimbicim canım yarın sabah eşimi microteseye alacaklar bulunursa inşallah benim yumurtalar yarın toplanıyor senin kaç yumurtan var
Kafama takmak değil aslında belki 1 kez şansımız olacak ve ilk deneme o yüzden biraz tedirginim aklıma bişeyler takılması çok normal.Merhaba canimelzem__ sen birseyleri cok takiyorsun bu aralar yumurta konusuna takildin acaba niye az zaten diger kaygin sperm bulunacak mi daha sonra embriyo olustu mu diye sonra tuttu mu diye senin bu yasadigin tedirginlikler seni olumsuz etkiler en cok ta embriyo tutunma aşamasında sana rahatlaman için akapuntur desteginin iyi gelecegini düşünüyorum transfer oncesi ve sonrasi tedavi gördüğün hastanede var diye biliyorum rabbim gönlüne göre versin herseyi bilen allah tir kendini ona birak teslim ol
Ayni yollardan bende gectim ilk mtese 8 sperm 2.m.tese 0 sperm 3.m.tese 25 sperm seni benden iyi anlayan olamaz 3. M.tese yi doktir yapmak bile istemedi eşim zorladi doktoru amacim seni rahatlatmakti bu işi en cok sikintiya sokan endişe stress biraz daha kendini rahatlatman gerektigi için soyleme geregi duydum yanlis anlasilmak istememKafama takmak değil aslında belki 1 kez şansımız olacak ve ilk deneme o yüzden biraz tedirginim aklıma bişeyler takılması çok normal.
Ben zaten Allah'a teslim oldum yoksa bu zorlu yollarda bu kadar sabırlı olamazdım.
Yok canım yanlış anlamadım zaten ama insan böyle durumlarda çok soğukkanlı olamıyor ister istemez endişe duyuyorum kendimi rahatlatmam gerek evet bunun için dua ediyorum kendime ve benim gibi olan herkese...Ayni yollardan bende gectim ilk mtese 8 sperm 2.m.tese 0 sperm 3.m.tese 25 sperm seni benden iyi anlayan olamaz 3. M.tese yi doktir yapmak bile istemedi eşim zorladi doktoru amacim seni rahatlatmakti bu işi en cok sikintiya sokan endişe stress biraz daha kendini rahatlatman gerektigi için soyleme geregi duydum yanlis anlasilmak istemem
Canım nasıl gidiyo.2.testin yapılınca sonucu burdanda yazmayı unutma öpüyorum...Dualarim sizlerle.. Hepinizin güzel haberlerini alacağız inşallah hayirlisiyla..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Bekliyoruz..
Canım nasıl gidiyo.2.testin yapılınca sonucu burdanda yazmayı unutma öpüyorum...
Şikayet etme sakın canım bak bize arayıp bulamıyoruz... Ne mutlu sana sen bu duyguları yaşıyorsun... Ben çok yeni negatif sonucu aldım ve herkese güçlü görünmekten çok yoruldum... Allah'ım bizede yaşatır inşallah bu duyguları... İşte o zaman nefes alacakmış gibi hissediyorumÖmrümde cekmedigim gaz sancilarim var. Hiç kabiz olmadigim için nasıl olduğunu bilmiyormusum meğer. Agzimin içi hep acı ne yesem tad alamiyorum. Sabah aksam tatli tatli uyku basmaya basladi. Ama tabii ki şükür bugünüme. Pazartesi yapılacak canım, inşallah güzel haberlerle gelirim.
Yook asla şikayet değil durum tespiti benimkisi... Sukurler olsun bugünlere geldim Rabbim devamını gostersin inşallah. Sizlere de tez zamanda tattirsin hayirlisiyla.. Hepimiz biliyoruz ki arayıp bulamamak zor. Rabbim daha fazla aratmasin inşallah..Şikayet etme sakın canım bak bize arayıp bulamıyoruz... Ne mutlu sana sen bu duyguları yaşıyorsun... Ben çok yeni negatif sonucu aldım ve herkese güçlü görünmekten çok yoruldum... Allah'ım bizede yaşatır inşallah bu duyguları... İşte o zaman nefes alacakmış gibi hissediyorum
Beni yanlış anlamamışsındır umarım... Canım o kadar yanıyor ki yanlış bir cümle kurduysam kusura bakma... Ama içimi dökebildiğim tek yer... Belki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz diye birbirimizi anlıyoruz yaYook asla şikayet değil durum tespiti benimkisi... Sukurler olsun bugünlere geldim Rabbim devamını gostersin inşallah. Sizlere de tez zamanda tattirsin hayirlisiyla.. Hepimiz biliyoruz ki arayıp bulamamak zor. Rabbim daha fazla aratmasin inşallah..
Yok canım kesinlikle.. Gerçekten öyle. Degerimin katlanıp katlanmadigini bilmiyorum ama içten içe bu sıkıntıları yaşamaya devam edince seviniyorum yalan değil. Onlar şikayetim değil sevincim. Onları hissettikce mucizemin hala benimle olduğunu dusunuyorum. Perşembe günü ben sonucumu aldım, kuzenim de doğum yaptı. Bugün dahi onların fotoğrafına bakınca ağladım. Allahım devamını goster, kavustur bizi de diye.. Hiç tatmadigimiz bir duygunun hasretiyle yaniyoruz hepimiz.. Rabbim yolumuzu açsin, kavustursun hepimizi hasretinden yandigimiz mis kokulularimiza...Beni yanlış anlamamışsındır umarım... Canım o kadar yanıyor ki yanlış bir cümle kurduysam kusura bakma... Ama içimi dökebildiğim tek yer... Belki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz diye birbirimizi anlıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?