- 24 Aralık 2015
- 230
- 169
- 103
Hayırlı olsun cnm benimde 2 Mart tahlil günüm sabırla bekliyorum hakkimizda hayirlisiKizlar günaydin transfer gercekleşti iki tane transfer oldu hayirlisi olsun 5 mart tahlil günüm :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnm benimde 2 Mart tahlil günüm sabırla bekliyorum hakkimizda hayirlisiKizlar günaydin transfer gercekleşti iki tane transfer oldu hayirlisi olsun 5 mart tahlil günüm :))
Allah razı olsun canım bilmiyorum ki neden böyle gittiğim yer çok küçük bi poliklinik baska yere gonderiyormus belki ondandir son saatler hiç dayanamıyorum midemde kelebekler ucuo resmen :)
Kizlar günaydin transfer gercekleşti iki tane transfer oldu hayirlisi olsun 5 mart tahlil günüm :))
Kizlar günaydin transfer gercekleşti iki tane transfer oldu hayirlisi olsun 5 mart tahlil günüm :))
Aaa ne güzel ya şu an hangi iğneyi yapıyorsun ve dozu ne kadar ben gonal F yaptım 3 gün bugün luveris eklendi
çıkmadı mı kız sonucun merak ettim inşallah pozitiftir.Allah razı olsun canım bilmiyorum ki neden böyle gittiğim yer çok küçük bi poliklinik baska yere gonderiyormus belki ondandir son saatler hiç dayanamıyorum midemde kelebekler ucuo resmen :)
hayırlısı olsun canım hakkımızda beraber başlamışız tedavide beraber güzel haberler alırız inşallah bizim iğnelerimiz aynı seninleSevindim canım birlikte sevinç yaşarız inşaAllah merional ve pregnol iğneleri oluyorum ya siz tüm mesajları okuyamadim tlf dan takip ediyorum ve zor oluyor![]()
Kızlar çok sukur tahlilim çıktı hamileyim değerin 264
Canım çok mutlu şaşkın bi haldeyim hamileyim çok sukur inşallah seninde güzel haberini alirizBırak ucsun kelebekler.. Sonunda güzel haber gelecekse kelebekler hiç konmasın :)
Hadi hayırlı olsun canım. Ben ikiye cesaret edemedim. İkisi de tutunsun annelerine inşallah. Güzelce dinlen şimdi. Ben ananas günde 1 dilim falan yiyorum. Kabk çekirdeği de Kavrulmamış aldım. Günde 1 avuç da ondan yiyorum. İlk oluşum aşamasında magnezyum çinko vs onemliymis. Ben elevit dışında omega 3 ve sabah 2 akşam 2 magnezyum pastil kullanıyorum. Gerçi normal zamanda da kullanıyorum onlari ben sırf bu aşamaya özel değil.
Cok sevindim canim senin adina darisi bizim başimiza :)Kızlar çok sukur tahlilim çıktı hamileyim değerin 264
İnşallah canım duaların sizlerle Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahCok sevindim canim senin adina darisi bizim başimiza :)
sen ne zaman yapırıcaksın tahliliTopigin 3. Bebis haberi de geldi..
Salı Çarşamba tahlil yaptıracak var mi?
Yoksa sıra bende... Allahım bana da nasip et bu sevinci ya Rabbim..
sen ne zaman yapırıcaksın tahlili
Hadi bakalim sira sende canim benim :)Topigin 3. Bebis haberi de geldi..
Salı Çarşamba tahlil yaptıracak var mi?
Yoksa sıra bende... Allahım bana da nasip et bu sevinci ya Rabbim..
Amin canım allah razı olsun darısı başına inşallahAyyesmerimbicimbicim ne güzel yaa Haberleşelimm :)) yarın sabah kontrol yumurta için sanırım Hayırlısı hepimiz için
baysbay Çok sevindim canım benim yaaa hadi Allah tamamına erdirsin kucağında göstersin :))
maşallahhhhKızlar çok sukur tahlilim çıktı hamileyim değerin 264
Canım aynı görevi yapan bir ilaçtır o kişiden kişiye değişiyor benim de çarşamba kontrolüm varelzem__ ben puregon 300 ve merional 75 yapıyorum bi kaç tanede ilaç var 5 gün yapıcam çarşamba günü yeniden kontrolüm var. benim iğnelerim farklı sizinkilerden herkes gonalf diyo bende yok ondan
Çok sevindim Can'ım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinİnşallah canım duaların sizlerle Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah