2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bize doktorumuz böyle bir uyarı yapmadı hoş şu anki psikolojiyle zaten onu düşünecek durumda değiliz ama yasakladıysa bile bence son anda enfeksiyon vs gibi cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık olmaması içindir bize tedaviye başladığımız gün tek seferlik eşli antibiyotik vermişti doktor sanırım bundan dolayı yoksa bir zararı olacağını düşünmüyorum
bize de antibiyotik verdi ama bence yasak olması gerekiyo, rahim yeterince yoruluyo muayne opu transfer derken. zaten adam yumurtaları topluyo gebelik oluşması mümkün değil

bize de antibiyotik verdi ama bence yasak olması gerekiyo, rahim yeterince yoruluyo muayne opu transfer derken. zaten adam yumurtaları topluyo gebelik oluşması mümkün değil
Gebelik oluşması gibi bir durum zaten olamaz korunarak ilişki zararlı mıdır o da tartışılır. Tabi en doğrusu hiç ilişki yaşamamak sonuçta onca tedaviyi riske atmamak gerek

Arkadaşlar çatlamayı önleyen iğneyi saat kaçta yapıyorsunuz ben akşam yapıyorum ama akıntım oluyor gün boyu yani normal. Zaman'da çatlama olacağı zamanki gibi akıntı hissediyorum

Arkadaşlar çatlamayı önleyen iğneyi saat kaçta yapıyorsunuz ben akşam yapıyorum ama akıntım oluyor gün boyu yani normal. Zaman'da çatlama olacağı zamanki gibi akıntı hissediyorum
Normal cnm bana doktor akinti cok normal dedi hormon yüklüyoruz vucuda dedi ben aksamlari 7 de vuruyordum

Catlatma iğnesini bana opudan tam 36 saat önce vurdurdular. Doktorunu ara sor bence vurma saatini soylemedilerse. Akıntı bende de vardı. Yumurtlama akıntısı gibiydi. Bence de ilaçlardan oluyor akıntı.

Slm kızlar bende bu ay 3. Tüp bebeği yapdırdım bugün kan sonucum belli olucak yani
transferin 14. Günü saat 17:00 gibi arıycaklar cook heycanlıyım:KK17: 4 senedir evliyiz ve cocuk bekliyoruz ama eşimin sperm sayısı cok düşük dna sı bozuk ve cok yavaşlar ücü bir arada gibi:KK16:

Slm kızlar bende bu ay 3. Tüp bebeği yapdırdım bugün kan sonucum belli olucak yani
transferin 14. Günü saat 17:00 gibi arıycaklar cook heycanlıyım:KK17: 4 senedir evliyiz ve cocuk bekliyoruz ama eşimin sperm sayısı cok düşük dna sı bozuk ve cok yavaşlar ücü bir arada gibi:KK16:
Hadi bakalim bekliyoruzz :) bugun 2 kişi var haberle gelicek :)

Ayyy inşAllah dua ederken bütün cocuk isteyenler icin ediyorum hayırlısı ama eşim illa rüyamda gördüm test positif cıkmışdı yap dedi yapdım bugün negatif vıkdı biraz morelim bozuldu

Inşşş olumlu olur bnm bugun 3.gunum beklıyorummm yabkalım ne olacak

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah senin de olumludur :)
Amiiin inşAllah canım senin transferden sonraki kacıncı günün bugün birde sancıların var ne gibi beriltilerin var benim tranferin 14. Günü akşam belli olucak sonuc

Back
X