2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben d.bakirda yaptiriyorum canım. Görev yerimiz burası. Olur da tutmazsa falan diye inan şimdiden istanbul ve ankaradaki merkezlere bakiyorum. Kısmet tabi. Allah yardimcimiz olsun emegimizi boşa cikartmasin. Bizim sıkıntı azospermi.

sıkıntı yapma canım olur inşallah sen sıkıntı yaptıkça gecikir eşine de yansıtma yazık ikiniz de üzülürsünüz herşeyin hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah

Bizimkide siddetli oat. Sizin tese ile mi oldu canim

az kaldı yarın transferr heyecan heyecannn inşallah yarın gece güzel haberleri burada yine sizlerle paylaşırım inşallahh..

Aynen ya heyecan hat safhada :) sıkışık olma durumu beni korkutuyor. Ayıptır söylemesi bu konuda dayaniksizim da :) bana özellikle şunu yap yada yapma demediler. Burda okuduğum kadarıyla parfüm sıkmamak lazimmis. Sana bize dediler mi

[QUOTanım bana da hiçbirşeyE="aysegulsen, post: 45049227, member: 680691"]Aynen ya heyecan hat safhada :) sıkışık olma durumu beni korkutuyor. Ayıptır söylemesi bu konuda dayaniksizim da :) bana özellikle şunu yap yada yapma demediler. Burda okuduğum kadarıyla parfüm sıkmamak lazimmis. Sana bize dedilca
c
canım bana da hiçbirşey demediler ben özellikle sordum yapmam gereken birşey var mı diye yok sadece gelin geldikten sonra sadece biraz sıkışmanızı bekleyeceğiz su içersiniz dediler bakalım parfümü senden duydum..

Ben de burda çok okudum. Çok kişi sıkmayin parfüm demiş canım. Ne olur ne olmaz sen de sıkma. Yarın yazişırız yine :)

Ben de burda çok okudum. Çok kişi sıkmayin parfüm demiş canım. Ne olur ne olmaz sen de sıkma. Yarın yazişırız yine :)
tamam canım uyarın için teşekkürler sıkmam parfüm yok stres yok heyecanı indirmeye çalışacağız relax inşallah güzel olur haberleşiriz ...

Kizlar inşaallah yarin sizin icin cok rahat gecer olumlu geçer guzel haberlerinizi bekliyorum.
Benide daha aramadilar cok merak ediyorum ben aradim ulasamadim
Acele mi ediyorum sizce ?

Kizlar inşaallah yarin sizin icin cok rahat gecer olumlu geçer guzel haberlerinizi bekliyorum.
acele etme onlar arıyor korkma güzel haberler alırsın inşallah cnm

canım neyaptılar seni aradılar mı hoş bugün pazar ama onlar pazar da çalışıyor olmaları gerek çünkü pazar günleri yumurta toplama yapılıyor inş güzel haberler almışsındır..

canım neyaptılar seni aradılar mı hoş bugün pazar ama onlar pazar da çalışıyor olmaları gerek çünkü pazar günleri yumurta toplama yapılıyor inş güzel haberler almışsındır..
Aramadilar canim yaa
Esimde pazar olduğu icindir dedi bizde aradik ulaşamadık . Yarin sabah hemen arayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…