- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
sıkıntı yapma canım olur inşallah sen sıkıntı yaptıkça gecikir eşine de yansıtma yazık ikiniz de üzülürsünüz herşeyin hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallahBen d.bakirda yaptiriyorum canım. Görev yerimiz burası. Olur da tutmazsa falan diye inan şimdiden istanbul ve ankaradaki merkezlere bakiyorum. Kısmet tabi. Allah yardimcimiz olsun emegimizi boşa cikartmasin. Bizim sıkıntı azospermi.
Sağol cnm. İnşallah senin de hayırlı haberlerini alırızsıkıntı yapma canım olur inşallah sen sıkıntı yaptıkça gecikir eşine de yansıtma yazık ikiniz de üzülürsünüz herşeyin hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah
Ben d.bakirda yaptiriyorum canım. Görev yerimiz burası. Olur da tutmazsa falan diye inan şimdiden istanbul ve ankaradaki merkezlere bakiyorum. Kısmet tabi. Allah yardimcimiz olsun emegimizi boşa cikartmasin. Bizim sıkıntı azospermi.
Bizimkide siddetli oat. Sizin tese ile mi oldu canimBen d.bakirda yaptiriyorum canım. Görev yerimiz burası. Olur da tutmazsa falan diye inan şimdiden istanbul ve ankaradaki merkezlere bakiyorum. Kısmet tabi. Allah yardimcimiz olsun emegimizi boşa cikartmasin. Bizim sıkıntı azospermi.
Yok canım şükür ki tane ile bile olsa çıktı. Biz kendimizi tese ye de hazırlamıştık açıkçası. Çok şükür çıktıBizimkide siddetli oat. Sizin tese ile mi oldu canim
Aynen canım. Bizde tese diye gittikYok canım şükür ki tane ile bile olsa çıktı. Biz kendimizi tese ye de hazırlamıştık açıkçası. Çok şükür çıktı
Sizin adınıza da çok sevindim canım tangled in dediği gibi olumlu ve güzel düşünüp olumlu haber alacaz Allah' in izniyle canlarAynen canım. Bizde tese diye gittik
Eşim icin eşofman camasir bile aldim yanima sonrasi icin lazim olur diye ama şükürler olsun rabbime gerek kalmadı
canım bana da hiçbirşey demediler ben özellikle sordum yapmam gereken birşey var mı diye yok sadece gelin geldikten sonra sadece biraz sıkışmanızı bekleyeceğiz su içersiniz dediler bakalım parfümü senden duydum..Aynen ya heyecan hat safhada :) sıkışık olma durumu beni korkutuyor. Ayıptır söylemesi bu konuda dayaniksizim da :) bana özellikle şunu yap yada yapma demediler. Burda okuduğum kadarıyla parfüm sıkmamak lazimmis. Sana bize dediler mi
tamam canım uyarın için teşekkürler sıkmam parfüm yok stres yok heyecanı indirmeye çalışacağız relax inşallah güzel olur haberleşiriz ...Ben de burda çok okudum. Çok kişi sıkmayin parfüm demiş canım. Ne olur ne olmaz sen de sıkma. Yarın yazişırız yine :)
acele etme onlar arıyor korkma güzel haberler alırsın inşallah cnmKizlar inşaallah yarin sizin icin cok rahat gecer olumlu geçer guzel haberlerinizi bekliyorum.
Benide daha aramadilar cok merak ediyorum ben aradim ulasamadim
Acele mi ediyorum sizce ?
canım neyaptılar seni aradılar mı hoş bugün pazar ama onlar pazar da çalışıyor olmaları gerek çünkü pazar günleri yumurta toplama yapılıyor inş güzel haberler almışsındır..Kizlar inşaallah yarin sizin icin cok rahat gecer olumlu geçer guzel haberlerinizi bekliyorum.
Benide daha aramadilar cok merak ediyorum ben aradim ulasamadim
Acele mi ediyorum sizce ?
ayşegülşen nasılsın?beni stres bastı..Ben de burda çok okudum. Çok kişi sıkmayin parfüm demiş canım. Ne olur ne olmaz sen de sıkma. Yarın yazişırız yine :)
Aramadilar canim yaacanım neyaptılar seni aradılar mı hoş bugün pazar ama onlar pazar da çalışıyor olmaları gerek çünkü pazar günleri yumurta toplama yapılıyor inş güzel haberler almışsındır..
Transferin saat kaçta olacak canimayşegülşen nasılsın?beni stres bastı..
:)) stress yokk relakss :) stres değil de heyecan var aşırı yaa bu gece uyuyabilecek miyiz bakalım. Bana 9 da merkezde ol dediler. Burda su içersin dedilerayşegülşen nasılsın?beni stres bastı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?