2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

:)) stress yokk relakss :) stres değil de heyecan var aşırı yaa bu gece uyuyabilecek miyiz bakalım. Bana 9 da merkezde ol dediler. Burda su içersin dediler
aysegülşenciğim sen önden ben senden sonra bir de bana da burada su içersin dediler ilaçlarını yanına almayı unutma şuan kullandıklarını hadi bakalım İNŞ

aysegülşenciğim sen önden ben senden sonra bir de bana da burada su içersin dediler ilaçlarını yanına almayı unutma şuan kullandıklarını hadi bakalım İNŞ
Evet canım aklımda ilaçları almak. Çok sağol yine de hatırlattığın için. Hadi bakalım yarın haberlesiriz. Güzel geçer alırız bebislerimizi 9 ay birakmamak üzere geliriz inşallahhhh. :)

Arkadaşlar transferim.yapıldı çok şükür inşallah sonucu da güzel olur Allahın izni ile daha güzel haberlere ins

Can
Hadi gözün aydin canim bir sonraki haberin de güzel olsun inşaallah
Nasil gecti ne yaptilar canim anlat :)
Canım korktuğum kadar değilmiş şükür ama sunu anladım doktor secimi çok önemli iyi ki dr zeki beyi bulmuşuz çok kısa ve ağrısız surdu bitti dedi beş dk da bitti çok sukur

Can
Hadi gözün aydin canim bir sonraki haberin de güzel olsun inşaallah
Nasil gecti ne yaptilar canim anlat :)
Canım korktuğum kadar değilmiş şükür ama sunu anladım doktor secimi çok önemli iyi ki dr zeki beyi bulmuşuz çok kısa ve ağrısız surdu bitti dedi beş dk da bitti çok sukur
Benim de Çarşamba günü dondurulmuş embiryo transferim olacak inşallah :)
İnşallah sen de ağrısız sizi siz atlatırsın cnm ve hepimiz güzel.sonuclarimizi paylaşırız ins
Ben de burda çok okudum. Çok kişi sıkmayin parfüm demiş canım. Ne olur ne olmaz sen de sıkma. Yarın yazişırız yine :)
Ayşegülsen ciğim neredesin anlat nasıl geçti :)

Ayşegülsen ciğim neredesin anlat nasıl geçti :)[/QUOTE]
Burdayim canım: ) anca eve gelebildik. Merkezde iki saat beklettiler yatirdilar yani. Dediğin gibi benimki de rahat geçti çok şükür güzel geçti doktor önemli gerçekten. Günler geçmek bilmez artık :)

Ayşegülsen ciğim neredesin anlat nasıl geçti :)
Burdayim canım: ) anca eve gelebildik. Merkezde iki saat beklettiler yatirdilar yani. Dediğin gibi benimki de rahat geçti çok şükür güzel geçti doktor önemli gerçekten. Günler geçmek bilmez artık :)[/QUOTE]
İğneler gibi buda biter ama yeni iğneler var yine göbekten Allahım inş sonu güzel olur ins

Burdayim canım: ) anca eve gelebildik. Merkezde iki saat beklettiler yatirdilar yani. Dediğin gibi benimki de rahat geçti çok şükür güzel geçti doktor önemli gerçekten. Günler geçmek bilmez artık :)
İğneler gibi buda biter ama yeni iğneler var yine göbekten Allahım inş sonu güzel olur ins[/QUOTE]
Bu arada unuttum senin kinin de iyi geçmesine canımmmm çok sevindim inş hayırlısı ile kucagimizada almak nasip olur...

İğneler gibi buda biter ama yeni iğneler var yine göbekten Allahım inş sonu güzel olur ins
Bu arada unuttum senin kinin de iyi geçmesine canımmmm çok sevindim inş hayırlısı ile kucagimizada almak nasip olur...[/QUOTE]
İnşallah canım inşallah ikimiz de 10 12 gün sonra pozitif haberleri alırız seninki de güzel geçmiş ne güzel hayırlısı ile olumlu güzel haberler veririz birbirimize. Evet iğneler var. Ben kendim yapamıyorum ya mecbur dışarı cikacam sen yapabiliyor musun

Kun feyekun canım senin nasıl embriyolar için aradılar mi?umarım hayırlı güzel haberler almışsındır.
Saat yedide haber alabildim canim yaa bütün gün gerildim ama cok şükür hersey yolundaymis iyi gidiyo bolunmeler dedi
Duruma gore persembe yada çarşamba olacak transfer dedi

Bu arada unuttum senin kinin de iyi geçmesine canımmmm çok sevindim inş hayırlısı ile kucagimizada almak nasip olur...
İnşallah canım inşallah ikimiz de 10 12 gün sonra pozitif haberleri alırız seninki de güzel geçmiş ne güzel hayırlısı ile olumlu güzel haberler veririz birbirimize. Evet iğneler var. Ben kendim yapamıyorum ya mecbur dışarı cikacam sen yapabiliyor musun[/QUOTE]inşallah Canım inşallah ya iğneli ben kendim yapıyorum sen de yapabilirsin zaten göbeğe göbekten yağ bulunduğu için hic acımıyor istersen tariflerim..

Saat yedide haber alabildim canim yaa bütün gün gerildim ama cok şükür hersey yolundaymis iyi gidiyo bolunmeler dedi
Duruma gore persembe yada çarşamba olacak transfer dedi
Çok sevindim inşallah hayırlısı ile sen de sağ salim transferi gerceklestirde yine yorumlara inş 9 ay devam ederiz Allahım inş ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…