- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Canım gözün de büyütme muayenenin daha kısa hali kasma kendini zaten sen de ekran da gördüğüm için sikismayida unutuyorsun inş sen de hayırlısı ile transfer yaptirda çok hızlı geçiyor simdi bekleme heyecanı çok değişik hisler inş güzel sonuçlar alırız.Ya kizlar ben muayenede bile geriliyorum ates basıyo bitene kadar . O yuzden biraz tedirginim kendimi kasar miyim bu da işlemi zorlastirir mi diye düşünüyorum tam olarak nasıl oluyor
Canım benim uyarin için teşekkürler tamam gitmem çok haklisin yüzdük yüzdük kuyrugundayiz ben çok heyecanliyim çok tuhaf hisler kendi kendime tebessüm ediyorum Allahım inşallah boyle devam eder.Canım iyi ki gitmemişsin. Bana 3 gün çok önemli yat istirahat et. Sadece arada kalkip yürüyüş yap dediler. Üçüncü günden sonra günlük rutin hayatına donebilirsin ama yine de çok yorma kendini uzun süre ayajta durma dediler. Lütfen dikkat et bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sakın ha ne olur yarın işe gideyim deme
cnm biraz bilgi verirmisin?Canım benim uyarin için teşekkürler tamam gitmem çok haklisin yüzdük yüzdük kuyrugundayiz ben çok heyecanliyim çok tuhaf hisler kendi kendime tebessüm ediyorum Allahım inşallah boyle devam eder.
dolasmak icin erken degilmi cnm okudum yazilarini da .Arkadaşlar bugün çalışanlar icin ise gittiniz mi ben gitmedim üç gün rapor çalışabilirsin istersen dediler açıkçası içimden gelmedi rahat stressiz ol dediler ben de geç uyanıp güneşli güzel havada dolaştım ...sizler neler yapıyorsunuz .
arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler bilmiyordum hemen dediklerinizi yapacağım..Kızlar kabak çekirdeği ananas nar suyu mutlaka bunları.günlük alın yiyin ttunmayi saglyo
canım yok yormadan kedimi dolaşma :)) hoş ben araba ile dolaştım yürümeden ama transfer sonrası günlük rutine devam edebilirsin kendini yormadan dediler sauna sıcak banyo vb yasak olanları söylediler..ben de adet sonu başladım iğnelere menapur oluyordum bi de sonra eklendi orgalutran ama neden sen direk tüp yapmadın benim iki arkadaşım ikişer kez aşılama yaptırdılar tutmadı benim dr onlara direk tüp demişti ama bunlar gittiler aşılama yaptırdılar şimdi biri tüple hamile kızına diğeri de tüp tedavisine başlıyor onun için doğru doktor doğru tedavi çok önemli inşallah sen de hayırlısı ile hamiş olursun...dolasmak icin erken degilmi cnm okudum yazilarini da .
transfer dun olduysa bi kac gun dinlenin deniyor.
bide kabak cekirgegi ve ananas tuket tutunmayi sagliyormus.
ilk sorun sadece spermlerin hizi dusuk dediler.canım yok yormadan kedimi dolaşma :)) hoş ben araba ile dolaştım yürümeden ama transfer sonrası günlük rutine devam edebilirsin kendini yormadan dediler sauna sıcak banyo vb yasak olanları söylediler..ben de adet sonu başladım iğnelere menapur oluyordum bi de sonra eklendi orgalutran ama neden sen direk tüp yapmadın benim iki arkadaşım ikişer kez aşılama yaptırdılar tutmadı benim dr onlara direk tüp demişti ama bunlar gittiler aşılama yaptırdılar şimdi biri tüple hamile kızına diğeri de tüp tedavisine başlıyor onun için doğru doktor doğru tedavi çok önemli inşallah sen de hayırlısı ile hamiş olursun...
canım edetim başladığın da dr hemen msj attım o da ne güzel dedi ikinci gün kontrole çağırdı adetin 4.günü yanlış hatırlamıyorsam süreç çok hızlı ilerlediği için unutmuş olabilirim iğneler başladı bir hafta sonra sabah başka akşam başka iğne oldum 5 kontrole gittim doktorum ben den daha stresli yapısı böyle işini çok seviyor zeki bey son kontrolden sonra çatlatma yapıldı 36 saat sonra toplandı sonra embriyo transferi ama evet çok sıkışık olman gerekiyor sonra zor olmuyor sadece çok su tüketiminden dolayı çok sık tuvalete gidiyordun içtiğin kadar :) çok gençsin olur sorun stres etme relax ol dua et Allah gönlüne göre verir.inşcnm biraz bilgi verirmisin?
adetin basladigindami haber verdin dktoruna.
hangi gun baslandi kontrol igne ilaclar?
toplamda kac gun igne kullandin?
idrara dolu olarak girilince sonrasinda zor olmuyormu uzanmak.hemen kalkmak yasak degilmi?
cok soru sordum ama merakliyim adetimi bekliyorum bende gidicem bu ay tedaviye.
evet cnm arkadasinda dedigi gibi kabak cekirdegi ananas kuru kayisi bol tuket.arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler bilmiyordum hemen dediklerinizi yapacağım..
canım uyarıların için çok teşekkürler hepsine uyacağım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş sen de güzel haberlerini bildir yada sormak istediklerini ..evet cnm arkadasinda dedigi gibi kabak cekirdegi ananas kuru kayisi bol tuket.
parfum deterjan kimyasal seylerden uzak dur.tutunma ozellikle 5inci gun olur derler o gune kadar dikkatli beslen.
RABBIM OL DERSE OLUCAK INSALLAH MUCIZELERIMIZ
hmmm arkadaşın eşinin kide öyle idi sperm ilgili sorundu o da gitti önce iki aşılama denedi ama tüp te ilk deneme de oldu korkma senin de olur inş keşke baştan tüp deneyim yorulmasaymışsınız ama nasip artık..ilk sorun sadece spermlerin hizi dusuk dediler.
sayi asilamaya yeter dediler.bizde denedik ama olmadi kusum.
simdi tup icin gun sayiyorum.adetim bugunlerde gelir.
ben yurtdisindayim surec aynimi isler bilmiyorum.fakat okuyorum surekli burdakileri.
insallah faydasi olur.guzel haberleri paylasiriz insallah....
Amin kun feyekun ciğim hem de nasıl inş ayni hisleri sen de yaşarsın cnm ona bisey olur diye hic birşey yapamıyorsun yani bu gün daha belki değil ilk gün ama yediğime ictigime çok dikkat ediyorum çıkıp nar aldık kabakcekirdegi neolur neolmaz yapmadım olmasın diye canım sen nasılsın hayırlısı ile transferin yarin mi perşembe mi inş senin de güzel haberlerini alırız cnm_tangled_ A aryastark1 Kizlar kızlar Nasılsıniz :))
Farkli hissediyor musunuz kendinizi
Cok heyecanli yaa . Allah hayırlısı ile tamamina erdirsin :)
Ay amiiin :)Amin kun feyekun ciğim hem de nasıl inş ayni hisleri sen de yaşarsın cnm ona bisey olur diye hic birşey yapamıyorsun yani bu gün daha belki değil ilk gün ama yediğime ictigime çok dikkat ediyorum çıkıp nar aldık kabakcekirdegi neolur neolmaz yapmadım olmasın diye canım sen nasılsın hayırlısı ile transferin yarin mi perşembe mi inş senin de güzel haberlerini alırız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?