2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

kese için çağırmışdır.5 hafta dan sonra kalp atışı olur ama duyulmaz sanırım.Anca 6 hafta dan sonra.
Her aşama ayrı heycan hepsini birden yaşayamayız.
ben kese görmeyi es geçtim.Kalp atışına gidicem onuda 3-4 gün geç gidicem.

Dr yat dinlen bir de bol su iç dedi yanimda sürahiyle yatiyorum hematom varmis küçük küçük yani rahimde kanama alanlari tek tedavisi su ve yatmakmis ben de yatiyorum rabbim iyilestirsin

Dr yat dinlen bir de bol su iç dedi yanimda sürahiyle yatiyorum hematom varmis küçük küçük yani rahimde kanama alanlari tek tedavisi su ve yatmakmis ben de yatiyorum rabbim iyilestirsin
evet tatlım tek çaresi dinlenmek hepimiz sırası ile aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah sağlıkla bebişciklerimize kavuşuruz..:)

Ya kızlar ben iyi değilim biraz önce ağlama krizine girdim içim çok daraldı . Bide kasiklarim çok ağrıyor belim fena adet olacakmisim gibi başım da ağrıyo niye kızlar sizde yaşadınız mu bunlari

bugün ev temizlendi. birşeye el sürmedim ama galiba ayakda biraz fazla kaldım. bayan gitti hemen yattım. ama yorgunluk hala devam ediyor. sanki evi ben temizledim.
Normal tatlim bisey yapmamiza gerek yok iki adim atsak dunyanin isini yapmis gibi oluyoruz :)))uzan dinlen canim

evet tatlım hala da yaşam
Ya kızlar ben iyi değilim biraz önce ağlama krizine girdim içim çok daraldı . Bide kasiklarim çok ağrıyor belim fena adet olacakmisim gibi başım da ağrıyo niye kızlar sizde yaşadınız mu bunlari
evet canım ya devam sürekli ağlama halleri :))sürekli uyku halleri ve kasık ağrıları bide aşırı göğüs sızlaması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…