Kızlar bugün temizliğe kadın geldi. zor durdum o temizlik yaptı ben yoruldum. gözlerim kapandı. çarşamba günü keseyi görmeye gidecem. sabırsızlıktan ölüyorum. acaba o gün kalp atışı duyulurmu bugün 5 haftalık olduk.
evet çok iyi geldi eşimle mağazalara bakamıyordum AVM gezinmek iyi geldi :))sağlıkla kullan inşallah :)
oh dışarı atmışsın kendini ben fırtınadan göze alamadım dışarı çıkmayı.
çok iyi yapmışsın cnm ben de bir hafta yatmıştım çok iyi gelmişti ve zaten korkudan o hafta pek kıpırdamamıştım:))Bu hafta rapor verdi dr yatiyorum devamli ohhhh ☺
evet tatlım tek çaresi dinlenmek hepimiz sırası ile aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah sağlıkla bebişciklerimize kavuşuruz..:)Dr yat dinlen bir de bol su iç dedi yanimda sürahiyle yatiyorum hematom varmis küçük küçük yani rahimde kanama alanlari tek tedavisi su ve yatmakmis ben de yatiyorum rabbim iyilestirsin
kendimi acayip yorgun hissediyorum. sen nasılsınKizlarr nasilsiniz bakalim
Iyiyim iyi olmaya calisiyorum tatlim yatiyorum oylekendimi acayip yorgun hissediyorum. sen nasılsın
bugün ev temizlendi. birşeye el sürmedim ama galiba ayakda biraz fazla kaldım. bayan gitti hemen yattım. ama yorgunluk hala devam ediyor. sanki evi ben temizledim.Iyiyim iyi olmaya calisiyorum tatlim yatiyorum oyle
Yorgun bugün biraz AVM de mağazaları gezdik yorulduk?sen nasılsın tatlım?nasıl oldun?umarım biraz daha iyisindir?Kizlarr nasilsiniz bakalim
Normal tatlim bisey yapmamiza gerek yok iki adim atsak dunyanin isini yapmis gibi oluyoruz :)))uzan dinlen canimbugün ev temizlendi. birşeye el sürmedim ama galiba ayakda biraz fazla kaldım. bayan gitti hemen yattım. ama yorgunluk hala devam ediyor. sanki evi ben temizledim.
evet canım ya devam sürekli ağlama halleri :))sürekli uyku halleri ve kasık ağrıları bide aşırı göğüs sızlaması..Ya kızlar ben iyi değilim biraz önce ağlama krizine girdim içim çok daraldı . Bide kasiklarim çok ağrıyor belim fena adet olacakmisim gibi başım da ağrıyo niye kızlar sizde yaşadınız mu bunlari
Iyiyim tatlim bugun biraz daha uzaniyorum.iyi yapmissin hava almissindir canimYorgun bugün biraz AVM de mağazaları gezdik yorulduk?sen nasılsın tatlım?nasıl oldun?umarım biraz daha iyisindir?
Ama korkuyorum adet ağrısı gibi bi ağrıevet tatlım hala da yaşam
evet canım ya devam sürekli ağlama halleri :))sürekli uyku halleri ve kasık ağrıları bide aşırı göğüs sızlaması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?