2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Inşallah canım dualarinizi esirgemeyin şimdi bakarım yazılara

Tatlım çarşamba günü tam zamanında yaptırmak istiyorum üzülmek istemiyorum ilk transferim olduğu için biraz fazla heycanliyim çok çabuk enerjim düşer
Tamam tatlim sen bilirsin ne zaman derlerse o zaman yap. Benim asil test gunum transferden sonra 12. Gun olarak yazilmisti. Sonra ben 8. Gun verdim kani ama doktora haber vermedim. 11. Gun tekrar verdim kani ve aradim hemsireye soyledim dedi ki 10. Gun neden vermediniz dunmus sizin test gununuz dedi. Ben de bana verilen kagitta yarin yaziyordu ben erken yaptirdim hatta dedim yok yanilmislar arkadaslar 10. Gunde verebilirdiniz dedi. Onun icin dedim sana ver istersen diye. Stres yapma canim sakin ol. Bekle iki gun daha madem zaten bisi kalmamis insallah hersey istedigin gibi olur.

Inşallah aslında yaptırmak istedim ama esimde bekleyelim dedi ama prof 16 martta yaptırıp bize haber ver dedi bakalim inşallah iyi çıkarsa yazarim

canım crinone jel bendede bazen koyu sarı pıhtı gibi dökülüyo. fazla olmuyo ama ilaç olduğu belli oluyo. eğer yoğun akıntı gibi değilse kendinide bebişinide strese sokma :) konuş onunla annesi tutunsun sana, sev karnını. kasık sancısı normalmiş bende çok korkmuştum hatta gebelik oluştu (8.haftadayım) hala kasık sancısı oluyo arada rahim genişliyo diye dedi doktorum

Insallahh canım tutunsunda büyük güne iki gün kaldı benim küçük bir kan pihtisiydi onun dışında sag kasik agrisindan o da cook hafif başka bir belirti yok inşallah sende sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebegini

hepimiz alalım inşallah sağlıkla. en önemlisi kendini strese sokmaman. eğer yiyecek lokması varsa gelir zaten dünyaya. sürekli dua et canım benim rahat olmaya çalış film falan izle

gebelikte bir gün birgüne uymuyormuş.
iştah yerindeyken birden kesilme veya tam tersi
en sevdiğinden tiksinme vs.
tadında yersen sorun olmaz bence.
sonradan eklenen şeker almamaya dikkat et.
tatlım rossman a gittim dr ma sorana kadar kullanmak için bir tane çatlak önleyici losyon aldım dediğin gibi çok güzel ürünler var saol cnm yoksa oraya gitmek aklıma gelmezdi bir sürü şey alıp çıktık bugün AVM de dolaştık kendime kotların üzerine spor gömlek aldım ama rossman da çok hoş şeyler var ...:))

tatlım stres yapma tutunmadır büyük ihtimal kanama olmadıktan sonra hadi inş hayırlı güzel haberlerini duyarız inş..

Kızlar başlardaki kasık Ağrı'larınız devam ediyor mu ? Benim baya baya azaldı sadece arada batma gibi oluyor yumurtalık kısmımda o kadar ama Ağrı'm olmuyor adet olacak gibi Ağrı'larım da kalmadı artık ..sadece göğüs Ağrı'sı ve koku hassasiyeti var normal midir? siz de durumlar ne?

normal tatlım benim de dün felaket göğüs ağrısı vardı adet olacakmış ağrısı yok artık daha farklı özellikle sağ kasığım da ara ara oluyor endişe etme hepimiz de durumlar aynı :))ha bide hormonların etkisi var sürekli uyku yorgunluk ve ağlama ..:))

Aynen benim de çok uykum geliyor ama ilgin olan sabah erkenden uyanıyorum düşün ben haft sonları öğleye kadar uyuyan biriyim dün sabah 7 de gözlerimi açtım ama akşam çok uykum oluyor bir de Can'ım limon suyu ve portakal suyu istiyor başka da bir şey yok gibi Ağrı'lar azaldı ..aynen göğüsler fena halde :))

hepimiz de galiba ben de deli gibi portakal suyu içiyorum ve engelleyemiyorum :))

hepimiz de galiba ben de deli gibi portakal suyu içiyorum ve engelleyemiyorum :))
Hafta sonu eşimle kahvaltıya gittik .kahvaltımızı ettik ..otururken burnuna mis gibi portakal suyu koktu arkada bir yer var direk orda sıkıyorlar herhelde dedim..eşim sordu garsona yoo dedi portakal suyu servisi bile yokmuş :))) sonra başka yerde içtim :)

Merhaba ben 9. Günde yaptırmıştım ve sonuç çıkmıştı. Ayrıca jeli kullanırken kahverengi tortular olabileceğini de en baştan söylemişlerdi. Bende şimdiye kadar hiç olmadı. Şu an hamileyim transfer tarihim 27 şubat. Yani neyden kaynaklanır tam bilemiorm ama bence gidip test yaptır daha rahat eder için :)

sağlıkla kullan inşallah :)
oh dışarı atmışsın kendini ben fırtınadan göze alamadım dışarı çıkmayı.

koku hassasiyeti var
mide bulantısı var (kusma yok)
kasıkta batma hafif oluyor.
göğüs uçlarım açık renktir ,biraz koyulaşıp genişlemiş ucun etrafı.
duygusallık
uyku

Kızlar bugün temizliğe kadın geldi. zor durdum o temizlik yaptı ben yoruldum. gözlerim kapandı. çarşamba günü keseyi görmeye gidecem. sabırsızlıktan ölüyorum. acaba o gün kalp atışı duyulurmu bugün 5 haftalık olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…