2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

süt meyve yani smootie yapıp içicez ,meyve çeşitleri mevsimi :)
sütte de laktoza dikkat gaz yapıyor.
Allah yardımcın olsun gebelikte birden pat diye çıkıyor bu sıkıntılar. Allah şifa versin..

evet haklısın canım abartmayı kesmem gerekiyor :))

evet ceviz yemezmiyimmmm de abartmadan yemem gerek onu önlemeliyim :))dediğin gibi bide önümüz yaz ben nasıl yapıcam :))

Insallah iyi olurum bende bu ilac eczanede satiliyormu dis benim d.r sorayimda alayim bari biraz rahata kavusayim ya cok sagol canimin ici

evet ceviz yemezmiyimmmm de abartmadan yemem gerek onu önlemeliyim :))dediğin gibi bide önümüz yaz ben nasıl yapıcam :))

gebelikte bir gün birgüne uymuyormuş.
iştah yerindeyken birden kesilme veya tam tersi
en sevdiğinden tiksinme vs.
tadında yersen sorun olmaz bence.
sonradan eklenen şeker almamaya dikkat et.

Kızlar merhaba sizlerden birşey öğrenmek istiyorum
Bugun embriyo transferimin 10.günü sabahcrinone ne kullanmistim daha sonra tuvalete gittiğimde çok az kremle birlikte kahverengi pihti gördüm tutunmamis olabilir mi yarından sonra nasipse belli olucak benibilgilendirirseniz çok sevinirim

5.gun canım prof hemsiresini aradım ilanlarına devam et dedi.çarşamba günü bizi arayın dedi o kadar

Benim de 5. Gun embriyosuydu ve transferin 8. Gunu kan testinde cikmisti. Zaten 10. Gunde istiyorlar 5. Gun embriyosuysa eger kan testini. Bence bugun yaptir betahcg

Benim de 5. Gun embriyosuydu ve transferin 8. Gunu kan testinde cikmisti. Zaten 10. Gunde istiyorlar 5. Gun embriyosuysa eger kan testini. Bence bugun yaptir betahcg
Tatlım çarşamba günü tam zamanında yaptırmak istiyorum üzülmek istemiyorum ilk transferim olduğu için biraz fazla heycanliyim çok çabuk enerjim düşer

Inşallah bana 2 embriyo transfer edildi arasıra gobegimin sag alt tarafında agri var o kadar hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin insallah

merak etme henuz yeni olduğu için hepimizin zamanında yaşadığımız tedirginlikleri yaşıyorsun profil geçmişlerine bakarsan seni tedirgin eden bütün soruları aynısı görebilirsin.Ben benden ileride olanların tecrubelerini geçmiş yazılarına bakarak rahatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…