canım çok meyvede sağlıklı değil diye biliyorum gebelik şekeri gibi bir gerçek var hayatımızda artık :) süt ile birlikte tüketince azalıyomuş meyvenin şekeri aklında olsun :)
aman olmasın zaten sıkıntın canım maşallah. bende var hiç iyi bişey değil sürekli çubuk kraker yiyorum bastırsın daha kötü olmasın diye
evet haklısın canım abartmayı kesmem gerekiyor :))canım çok meyvede sağlıklı değil diye biliyorum gebelik şekeri gibi bir gerçek var hayatımızda artık :) süt ile birlikte tüketince azalıyomuş meyvenin şekeri aklında olsun :)
aman olmasın zaten sıkıntın canım maşallah. bende var hiç iyi bişey değil sürekli çubuk kraker yiyorum bastırsın daha kötü olmasın diye
evet ceviz yemezmiyimmmm de abartmadan yemem gerek onu önlemeliyim :))dediğin gibi bide önümüz yaz ben nasıl yapıcam :))bende abartı içiyordum çok seviyorum portakal suyunu.Herşeyden birer tane yiyebiliriz sanırım daha sağlıklı.
zeka için hergun ceviz :))
ayvada güzel mi yaparmış öyle birşey vardı :)
çilek bahceden koparılıp yiyince güzel oluyor.
artık ne tadı ne kokusu var satılanların.
Insallah iyi olurum bende bu ilac eczanede satiliyormu dis benim d.r sorayimda alayim bari biraz rahata kavusayim ya cok sagol canimin icisende iyi olacaksın inşallah.
bende daha önce hemoroid vardı ve hiçbir ilaç iyi gelmedi ta ki eczane bir ilaç verinceye kadar.Diğerleri gibi sadece rahatlatmıyor tedavi ediyormuş.Bana çok hızlı etki etti ecza dolabımın demirbaşı.
şimdi internetten baktım hamileler uygunmuş.Ama doktoruna sor yinede.
bak göndereceğim linkte alta bir yorum var eczacı yazmış
3.8/ 5 puanladı
Canım ağrın için tamamen bitkisel hemoclin diye bi jel var gebelikte kullanımı uygun. Ben eczacıyım hamile hastalarıma bundan başka bişey vermiyorum. Dış hemoroid ise spreyini iç ise jelini kullanıyorsun. 35 lira civarı fiyatı ama memnun kalırsın. - Kaynak
https://www.kullananlar.com.tr/hemoclin-jel/
http://www.hemoclin.com.tr/hemoclin-sikca-sorulanlar.asp
evet ceviz yemezmiyimmmm de abartmadan yemem gerek onu önlemeliyim :))dediğin gibi bide önümüz yaz ben nasıl yapıcam :))
Insallah iyi olurum bende bu ilac eczanede satiliyormu dis benim d.r sorayimda alayim bari biraz rahata kavusayim ya cok sagol canimin ici
Tamam canim d.r sorayim kullan derse alayimÇeşidi bol olan olan eczanlerde olur.Hani avm lerde olan.
Ayyy inşaallah yaa inşaallah hepimiz görelim o günleri .. dogduklarini buyuduklerini anne dediklerini :))canım benim çokkkk sevindim ikizlerin annesiiiii çok tatlı olursun eminimmmmm maşallahhhh:))
Gunaydin herkese dünden beri zir zir ağlar oldum ben noluyor yahu herseye aglayasim var benim
5.gun canım prof hemsiresini aradım ilanlarına devam et dedi.çarşamba günü bizi arayın dedi o kadar
Inşallah bana 2 embriyo transfer edildi arasıra gobegimin sag alt tarafında agri var o kadar hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin insallahtuttunma lekesi olabilir.Neredeyse farklı haftalarda herkeste kanama olmuş.
Tatlım çarşamba günü tam zamanında yaptırmak istiyorum üzülmek istemiyorum ilk transferim olduğu için biraz fazla heycanliyim çok çabuk enerjim düşerBenim de 5. Gun embriyosuydu ve transferin 8. Gunu kan testinde cikmisti. Zaten 10. Gunde istiyorlar 5. Gun embriyosuysa eger kan testini. Bence bugun yaptir betahcg
Inşallah bana 2 embriyo transfer edildi arasıra gobegimin sag alt tarafında agri var o kadar hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?