2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

kesinlikle içinde hamileler uygun olmayanlar var. Benim doktorum Efa Daily verdi eczaneden kendim alıyorum.
Var tabiki d.r sormadan vitamin bile almamamiz gerektigini dusunuyorum senin kinin ismini not alayim sorarim kullan derse kullanirim

Kızlar nasılsınız? Takib ediyorum sizi ama konular artık alanım dışı olduğu için katılamıuorum aranıza :) bugün doktorumla görüştüm Allah izin verirse 3 nisanda ilk iğneme gitcem sonrası aşamaları bilmiyorum çünkü bu sefer dondurulmuş embriyo transfer edilecek, yaşayıp görücem. Daha önceki iki aşılamamda eşimde bir sıkıntı yoktu, bu defaki tüp bebek denememizde eşimin sperm yoğunluğu daha az çıkmış dedi doktorum. Büyük bir ihtimal bu sebepten dolayı ilerlememiş olabilir dedi bana. Şimdiki denememiz yapıldıktan sonra eğer yine kimyasal gebelik olursa artık genetik araştırmaya gireceklermiş, şu an dondurulmuşlara yapıp zarar vermek istemiyormuş genetik testi. Bu arada eşimden yine örnek alıp bir inceleme yapacaklarmış emin olmak için, anlıucağınız tedavim boyut değiştiriyor olanilir bu durumda.aranızda sperim azlığı olsada hamile kalbilen arkadaşlar varmı? Varsa kaçıncı denemeniz? Bu konuyla ilgili çok bir bilgi sahibi değilim ne yazık ki.

Tatlim benim esimin 1milyona dusmustu garibim bide varikosel amelyati oldu yine yukselmedi sperm 0 ra dustugu zaman kotu sizinki kac cikti banada dondurulmus transfer edildi hadi allahimin izniyle tutcak allahim saglikla kucaginada almayi nasip etcek insallah rabbim

canım yeniden aramıza kayılmak üzere olmana çokkkk sevindim aramız da böyle arkadaşlar vardı birkaçtane yanlış hatırlamıyorsam yazını okuyunca eminim cevap yazarlar ama inşallah sağlıkla senin ki budefa olacak Allahın izni ile canım...

Yok canim tüpümü almadılar iki kez iğne oldum kendiliğinden düştü degerim mustafa acet e hsg gönderdim histeroskopi önerdi başka dr gönderdim onlar bir sıkıntı görmedi hsg de ne yapacağımı bilemedim yaşadığım şehirde iyi bir dr yok kırklarelideyim ankara yada istanbul a gidebilirim dr a

hayırlı olsun inşallah.
az öncede bir arkadaşa yazmıştım.
benim arkadaşım bir kaç yıl üst üste denedi.
kendisinde yumurta azlığı eşinde hem sperm azlığı hemde yavaşlığı vardı.
2 ay ara verdiler tedaviye o sırada hamile kaldı doğal yoldan ve şuan 6 yaşında çocuğu üstüne bir çocuğu daha oldu.
sperm ve yumurta her ay farklı üretirmiş bir ay diğerine uymazmış.

istanbul da Bahceci kliniğini öneririm yurtdışından geliyorlar tedaviye.

Canim burdaki dr hep kendiliğinden olur diyorlar 15 milyon sperm var %30 hareketli sperm morfoloji normal dediler ama iyi bir dr yok malesef küçük bir il kırklareli bir tane özel hastane var merkezde ilçelerde var ama onlarda gebelik takibinde iyiler sadece infertilite de bir tecrübeleri yok malesef hsg bile benim zorumla cektirdik

vakit kaybetmeden hemen tedaviye dönmene çok sevindim. bizim spermiogramlarda değerler hep çok iyi çıkmasına rağmen yumurta toplama sonrasında doktorum yumurtalar da sperm de çok çok iyi durumda değildi demişti. biz spermde sorun yok nasıl olsa diye düşündüğümüzden açıkçası beslenmeye veya takviyelere hiç dikkat etmedik ama eşime bir dönem ezcazı bir tanıdığı l-arginine diye bir toz vermişti suyla karıştırıp içiliyor. onun çok faydası oluormuş ama tadı biraz kötü olduğundan sonuçları iyi çıkınca içmeyi bırakmıştı... bir daha bir sorunla karşılaşmazsın inşallah

Haklısın canım bir taraftan kafamı takmayı az dinleneyim diyorum sonra etrafta bebekler ve hamilelerı gördükçe hem yaşımdan dolayı hemde sigaradan dolayı korkuyorum

işte ben de onu diyecektim. genelde dış gebelik sonrası hsg değil de histereskopi daha net bilgi veriyor. ben de yaşadığımdan deil ama o kadar çok şey okuyup araştırdım ki şimdiye kadar...

sen şimdi yakın diye bu konuda yetkin olmayan bir yere gidip hem madden hem manen yıpranma riskine girme bence. eğer tüp bebek için başka şehire gitme imkanın varsa bunu değerlendir. en ufak hata ve ihmal süreci olumsuz etkilediğinden hem vakit kaybedersiniz hem de boşa moral bozukluğu yaşarsınız.

http://www.melinasmom.com/cilekli-dondurmanin/ Burayı oku bak neler neler yaşayıp ne umutsuzluklar üstüne anne olanlar var. eminim doğru doktorla sen de kısa sürede sevinrsin :)

Benim esimde de sperm dusuktu ileri hizli hic yoktu varikosel ameliyati oldu bi gram ise yaramadi asilama icin sonuc goturdum bu spermle asilama yapamam tup bebek demislerdi
Varikosel ameliyati sonrasi dr demişti illa bir ilerleme olmayabilir yani değişiklik olmaz belki dedi ama aşılama icin sperm sayisi yeterli dedi bilemiyorum ne yapacağım dış gebelik beni çok zorladı sizlerin haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canim linki de tam birsey çıkmıyor tekrar yollar misin

Canim bizim sifir cikiyordu Sperm sayisi. Yikama sonrasi bir iki tane cikiyordu onlarla oldu bizim bebekler. O yüzden sakin moralini bozma Allah nasip ettikten sonra bir tane ilede oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…