2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sorma canim sorma bende catlicam heycandan skntidan ben dusunmustum yapmayi ama cesaret edemedim korktum cok kotu bi sonuc cikarsa kaldiramam cunku
Netten okuyoruz aslında herkes yaptırıuo düşükte olsa pozitif çıkıyo sonuç, perşembe günü hastahaneye gitcem tiroit tahliline şeytan diyor birde buna baktır

Arkadaşlar yarın transferden sonraki 6. Günüm ve e2 ve progwsteron testlerim yapılacak, sizden yaptıran varmı? Değerler kaç çıkmıştı? Bi de aç karnınamı yaptırıyoduk bu testleri ☺️☺️

Ooo muhabbet iyiymis yogunmus oku oku bitmedi ne guzel))
Ben kan tahlilini tam gununde yani sali yaptiricam ama belki pazartesi evde test yapabilirim

Arkadaşlar yarın transferden sonraki 6. Günüm ve e2 ve progwsteron testlerim yapılacak, sizden yaptıran varmı? Değerler kaç çıkmıştı? Bi de aç karnınamı yaptırıyoduk bu testleri ☺️☺️
Benimde yarin transfer sonrasi altinci gün ama benden hic test falan istemediler. Ne icinmis o testler?

Kızlar bugün nasılsınız? Sabah iğne yaptırmaya gittim, sordum niye 12. Güne kadar bekliyoruz diye netre araştırdım çoğu kişi 8. Günden yaptırıp öğreniyor dedim, biz sağlıklı bulmuyoruz 8. Gün değerlerini yanıltıcı olabiliyor dediler. Bende çatlıycam artık zaman geçmiyor 23 üne kadar lim bekler daha erken test yaptırmayı düşünen varmı aranızda?
igne olarak hangisini yapiyosun cnm . progestan mı

Benim dusuncem farkli canim oturup dusundugumde 2 embirio bu yasta konulsaydi bana ikisindende ikiz gebelik tutsaydi ben ucuz dorduze bakamam bakamazdim hem maddi hem manevi anlamda bakamazdim.
Cnm 3uz 4uzzaten sağlıksız cocuk ve gebelik.maksat gebelik oluşturmak.tek tek koyun heba olacağına 2veya 3koyub duruma göre zaten birini sonlandırırlar.ama hangisi daha kötü hiç gebe olmamak mı?cnm senin gibimduşunuyordum ama ilk defa son anda 2 koyalım dedi tamam dedim.kesin ikiz dedm.sonuç kimyasal gebelik her gun tüp bebek yapamayız öyle düşün.önemli olan her yaptığımızda kesin sonuç elde etmek

Cnm 3uz 4uzzaten sağlıksız cocuk ve gebelik.maksat gebelik oluşturmak.tek tek koyun heba olacağına 2veya 3koyub duruma göre zaten birini sonlandırırlar.ama hangisi daha kötü hiç gebe olmamak mı?cnm senin gibimduşunuyordum ama ilk defa son anda 2 koyalım dedi tamam dedim.kesin ikiz dedm.sonuç kimyasal gebelik her gun tüp bebek yapamayız öyle düşün.önemli olan her yaptığımızda kesin sonuç elde etmek
Haklisin canim sende ama sirf cocugum olsun die de cogul gebeligi goze alamamki cunku neden onlar dogcaklar dusunsene 2 yada 3 tane bebek hangi birinin masrafini yetiscen buyucekler dahada masraflari articak masrafini karsilayamayip onlari cogu seyden mahrum etmektense tek olmasi taraftariyim tabi allahim herseyin iyisini bilir.bu benim dusuncem

Haklisin canim sende ama sirf cocugum olsun die de cogul gebeligi goze alamamki cunku neden onlar dogcaklar dusunsene 2 yada 3 tane bebek hangi birinin masrafini yetiscen buyucekler dahada masraflari articak masrafini karsilayamayip onlari cogu seyden mahrum etmektense tek olmasi taraftariyim tabi allahim herseyin iyisini bilir.bu benim dusuncem
Sende haklısın canm saygı duyuyorum düşüncene.

Ama gogsumdeki sut bezem agriyor hastalancagim zaman agriyo sisiyo o hadi hastalanirsam ya

Aynen canım bana ili koyacaklardı ben dedim ıkız isterim 3 koyun ki tutsun ☺️

Benimde yarin transfer sonrasi altinci gün ama benden hic test falan istemediler. Ne icinmis o testler?
Cnm bu testler rahmin kalınlığını gösterir, beneğin tutunup yutunamama olasılığını görürler sonuca göre, eğer düşükse değer iğneleri artırırlar ki düşükle sonuçlanmasın

Back
X