Sağlık ocağında kalp atışını duyuyorlamıymış. Ben gittim benden 4 tüp kan aldılar. Gebelik kartı çıkardılar. İlerki dönemlerde tetenos aşısımı ne varmış o yapılacakmış ki doktora soracaktım unuttum. Önemli bir aşıymış gebelikde. Ama kalp atışını duymadım hiç baktıklarını bilmiyordumKizlar bisey sorcam saglik ocaginda ultrason yokya kalbi nasil duyuyor lar:))))))
Annem onceden hastanemi vardi diyo :))))))Sağlık ocağında kalp atışını duyuyorlamıymış. Ben gittim benden 4 tüp kan aldılar. Gebelik kartı çıkardılar. İlerki dönemlerde tetenos aşısımı ne varmış o yapılacakmış ki doktora soracaktım unuttum. Önemli bir aşıymış gebelikde. Ama kalp atışını duymadım hiç baktıklarını bilmiyordum
:)) sanki bir dönem komşumda bahsediyordu. bir alet var sanırım derindende olsa dinliyorlardı. ama bu dönemde bakıldığını duymadım. ayrıca tavsiyem 1 kerede olsa mutlaka sağlık ocağına git ve gebelik kartı çıkar. sonra devam etme ama bir kere mutlaka git. tetenos aşısını sadece sağlık ocağı vuruyor sanırım. ve önemli bir iğneymiş. birde doğumdan sonra bebeğini onlar takip edecekler. o yüzden 1 kere gittim benAnnem onceden hastanemi vardi diyo :))))))
Koptum ben koptum annem diyo eskiden hastanemi vardi diyo saglik ocaklarinda dinliyolarmis hani simdinin cigerlerin dinlendgi aletle dinliyolarmis eger o alet le duyuluyosa alcam eve katildim krize girdim burda:))))))))Duyuyorlarmıymış nasıl steteskoplamı :)) gülüyoruz ama gerçekte olabilir eskiden ebeler evde muayene edip doğum yaptırıyorlardı kırsal kesimlerde halen devam eden bir olay bu Bende merak ettim nasıl duyuyorlar acaba
darısı başıma benim var daha. inşallah o gün yeniden doğduğun gün olacak çok heyecanlıBen de randevu aldım cumartesi inşallah duyacağım ayy çok heyecanlıyım herzamanki gibi hem heyecan hemde tedirginlik hadi bakalım hayırlısı olsun 4 gün sonra Allah nasip ederse iki aylık oluyoruz
Gitcem canimda kavga ederim ben ordakilerle cok iyi davranmadiklarini duydum:)) sanki bir dönem komşumda bahsediyordu. bir alet var sanırım derindende olsa dinliyorlardı. ama bu dönemde bakıldığını duymadım. ayrıca tavsiyem 1 kerede olsa mutlaka sağlık ocağına git ve gebelik kartı çıkar. sonra devam etme ama bir kere mutlaka git. tetenos aşısını sadece sağlık ocağı vuruyor sanırım. ve önemli bir iğneymiş. birde doğumdan sonra bebeğini onlar takip edecekler. o yüzden 1 kere gittim ben
Hayırlı haberlerin olsun inşallah canım hepimiz sırayla bende cuma kısmetse randevum bakalım bnm embriyolarda firar eden varmı :)Ben de randevu aldım cumartesi inşallah duyacağım ayy çok heyecanlıyım herzamanki gibi hem heyecan hemde tedirginlik hadi bakalım hayırlısı olsun 4 gün sonra Allah nasip ederse iki aylık oluyoruz
bence ön yargılı olma. bana iyi davrandılar. git bak baktın kötüler doktorunu değiş. bu hakka sahibiz. kimse kimse kötü davranamazGitcem canimda kavga ederim ben ordakilerle cok iyi davranmadiklarini duydum
Esim evde oldugu gun kaydimi yaptirip gidicem bakalim tatlim insallah iyiler denk gelir yabence ön yargılı olma. bana iyi davrandılar. git bak baktın kötüler doktorunu değiş. bu hakka sahibiz. kimse kimse kötü davranamaz
Bukadar cok hastane yokmus ki saglik ocaklari oncelikliymis.benim esimide annesi evde dogurmus :))))Hastane vardı muhakkak ama ebe sorun görmediği sürece sevk etmiyormuş benide annem evde doğurmuş :))
İnşallah canım. baktın kötü doğum yapmadan değiş. Değişmek zor değil. Çünkü aynı ebe bebeğimizin aşılarını yapacak. eninde sonunda gitmek zorunda kalıyoruz. rabbim iyilerle karşılaştırsınEsim evde oldugu gun kaydimi yaptirip gidicem bakalim tatlim insallah iyiler denk gelir ya
Bende evde doğdum. annem sancısı tutuyor suyu geliyor yarım saatte doğuyormuş. Doğumları çok Kolay. Mide bulantısı vs hiç yaşamamış. İnşallah ona benzerim. benim hala midem bulantım başlamadı.Bukadar cok hastane yokmus ki saglik ocaklari oncelikliymis.benim esimide annesi evde dogurmus :))))
Benim 2 annede sorunlu yasamis kayin valide 6 ay migde bulantisi cekmis 2 gunde zor dogurmus.annemin gebeyken hep agrisi olmus.bendede migde bulantisi agri var.insallah sende annene cekersin canimBende evde doğdum. annem sancısı tutuyor suyu geliyor yarım saatte doğuyormuş. Doğumları çok Kolay. Mide bulantısı vs hiç yaşamamış. İnşallah ona benzerim. benim hala midem bulantım başlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?