2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar bisey sorcam saglik ocaginda ultrason yokya kalbi nasil duyuyor lar:))))))
Sağlık ocağında kalp atışını duyuyorlamıymış. Ben gittim benden 4 tüp kan aldılar. Gebelik kartı çıkardılar. İlerki dönemlerde tetenos aşısımı ne varmış o yapılacakmış ki doktora soracaktım unuttum. Önemli bir aşıymış gebelikde. Ama kalp atışını duymadım hiç baktıklarını bilmiyordum

Annem onceden hastanemi vardi diyo :))))))

Duyuyorlarmıymış nasıl steteskoplamı :)) gülüyoruz ama gerçekte olabilir eskiden ebeler evde muayene edip doğum yaptırıyorlardı kırsal kesimlerde halen devam eden bir olay bu Bende merak ettim nasıl duyuyorlar acaba

Annem onceden hastanemi vardi diyo :))))))
:)) sanki bir dönem komşumda bahsediyordu. bir alet var sanırım derindende olsa dinliyorlardı. ama bu dönemde bakıldığını duymadım. ayrıca tavsiyem 1 kerede olsa mutlaka sağlık ocağına git ve gebelik kartı çıkar. sonra devam etme ama bir kere mutlaka git. tetenos aşısını sadece sağlık ocağı vuruyor sanırım. ve önemli bir iğneymiş. birde doğumdan sonra bebeğini onlar takip edecekler. o yüzden 1 kere gittim ben

Koptum ben koptum annem diyo eskiden hastanemi vardi diyo saglik ocaklarinda dinliyolarmis hani simdinin cigerlerin dinlendgi aletle dinliyolarmis eger o alet le duyuluyosa alcam eve katildim krize girdim burda:))))))))

Ben de randevu aldım cumartesi inşallah duyacağım ayy çok heyecanlıyım herzamanki gibi hem heyecan hemde tedirginlik hadi bakalım hayırlısı olsun 4 gün sonra Allah nasip ederse iki aylık oluyoruz

Ben de randevu aldım cumartesi inşallah duyacağım ayy çok heyecanlıyım herzamanki gibi hem heyecan hemde tedirginlik hadi bakalım hayırlısı olsun 4 gün sonra Allah nasip ederse iki aylık oluyoruz
darısı başıma benim var daha. inşallah o gün yeniden doğduğun gün olacak çok heyecanlı

Gitcem canimda kavga ederim ben ordakilerle cok iyi davranmadiklarini duydum

Hayırlı haberlerin olsun inşallah canım hepimiz sırayla bende cuma kısmetse randevum bakalım bnm embriyolarda firar eden varmı :)

Esim evde oldugu gun kaydimi yaptirip gidicem bakalim tatlim insallah iyiler denk gelir ya
İnşallah canım. baktın kötü doğum yapmadan değiş. Değişmek zor değil. Çünkü aynı ebe bebeğimizin aşılarını yapacak. eninde sonunda gitmek zorunda kalıyoruz. rabbim iyilerle karşılaştırsın

Bukadar cok hastane yokmus ki saglik ocaklari oncelikliymis.benim esimide annesi evde dogurmus :))))
Bende evde doğdum. annem sancısı tutuyor suyu geliyor yarım saatte doğuyormuş. Doğumları çok Kolay. Mide bulantısı vs hiç yaşamamış. İnşallah ona benzerim. benim hala midem bulantım başlamadı.

Benim 2 annede sorunlu yasamis kayin valide 6 ay migde bulantisi cekmis 2 gunde zor dogurmus.annemin gebeyken hep agrisi olmus.bendede migde bulantisi agri var.insallah sende annene cekersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…