Canim senin transfer tarihin ne zaman . Bu arada hayırlı olsun darısı herkesin basinaGünaydın kızlar. Şimdi doktordan geldim. Doktor herşeyin yolunda olduğunu kesenin olması gereken şekilde büyüdüğünü söyledi. kasık ağrılarının olması bizi mutlu eder dedi. O bebeğin tutunduğunu gösteriyor dedi. Hiç korkma uykun geliyorsa yat dinlen dedi. kafayı takacak birşey yok. şuanda sağlıklı bir gebelik geçiriyorsun bebeğiniz hayırlı olsun dedi. Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim. benim doktorum alttan bakmıyor o yüzden süreç uzun oldu.
25 Şubatta transfer edildi canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim senin transfer tarihin ne zaman . Bu arada hayırlı olsun darısı herkesin basina
Canim CRL ölçümü mü 11 mm acaba[/QUOTE]post: 45716778, member: 607151"]25 Şubatta transfer edildi canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kese büyüklüğü dedi crl ne demek bilmiyorum[/QUOTE]Canim CRL ölçümü mü 11 mm acaba
Benim kağıtta crl falan gibi bir değer yok[/QUOTE]kese büyüklüğü dedi crl ne demek bilmiyorum
bende ilk defa duydum canım ne değeri o[/QUOTE]Benim kağıtta crl falan gibi bir değer yok
Maşallah gözün aydın canımGünaydın kızlar. Şimdi doktordan geldim. Doktor herşeyin yolunda olduğunu kesenin olması gereken şekilde büyüdüğünü söyledi. kasık ağrılarının olması bizi mutlu eder dedi. O bebeğin tutunduğunu gösteriyor dedi. Hiç korkma uykun geliyorsa yat dinlen dedi. kafayı takacak birşey yok. şuanda sağlıklı bir gebelik geçiriyorsun bebeğiniz hayırlı olsun dedi. Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim. benim doktorum alttan bakmıyor o yüzden süreç uzun oldu.
teşekkür ederim canımMaşallah gözün aydın canım
Gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Nerde yaptırdınız öğrenebilir miyimGünaydın kızlar. Şimdi doktordan geldim. Doktor herşeyin yolunda olduğunu kesenin olması gereken şekilde büyüdüğünü söyledi. kasık ağrılarının olması bizi mutlu eder dedi. O bebeğin tutunduğunu gösteriyor dedi. Hiç korkma uykun geliyorsa yat dinlen dedi. kafayı takacak birşey yok. şuanda sağlıklı bir gebelik geçiriyorsun bebeğiniz hayırlı olsun dedi. Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim. benim doktorum alttan bakmıyor o yüzden süreç uzun oldu.
Teşekkür ederim canım. Ben Antalya gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım. Rabbim isteyen herkese nasip etsinGözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Nerde yaptırdınız öğrenebilir miyim
Kesenin büyüklüğüy müş[/QUOTE]UOTE="cipsoni, post: 45717722, member: 200063"]bende ilk defa duydum canım ne değeri o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?