Merhaba seyda ben pgd yaptirdim . Kesinlikle doktorun onerdiyse yaptir daha stresli bir surec normal tup bebege gore ama yaptirmani tavsiye ederim.Merhaba kızlar.ben bugün Dr. gittim.embriyolar için çağrdı.biraz kafamı karıştı.ben anormal döllenme fazla imiş.hoca pgt yöntemi yapabiliriz dedi.yarın kesin kararı verecek. Kızlar pgt yaptıran varmı?
Kac haftalik gozukuyor,bizim de en basinda nerdeyse 10 gun gerideydi ama simdi 4 gune dustu fark.Kalbi atiyorsa iyi olacaktirMerhaba arkadaslar bugun sonunda bebisi gordum, kalp atisini da duyduk! Sevinsek mi uzulsek mi bilemedik amadoktor geride. Geldigini cok kucuk oldugunu soyledikten sonra 'bu devam etmez yakinda duser cok ufak gelisimi yeterli degil' dedi yani dusmesezse de kafama bir soru isaretti atti sagolsun!!! Haftaya tekrar bakilacak ama bu hafta tup bebek islemlerimi yapan doktoruna gidip onun da fikrini alicam! 7 hft 3 gundeyiz. Ayni gunde olan varsa boyunu yazabilir mi ? Kafam iyice karisti
İnşallah canımmmmİnşallah hayırlı haberleri olsun yarın da sizden güzel haberler duyarız inşallah tangled..
Canım ben de 7. Haftanın içine girdim altta imza kısmında bebeğinizin yaklaşık boyu 4-6 mm yazıor. O zaman seninki de normal değerlere yakın olmuş olmuyor mu? Kafana takmadan hemen diğer doktoruna gidip danış. Acıbadem diye prof diye gidip hayal kırıklığı yaşayan başka arkadaşlarım da oldu. Adana acıbademde...Merhaba arkadaslar bugun sonunda bebisi gordum, kalp atisini da duyduk! Sevinsek mi uzulsek mi bilemedik amadoktor geride. Geldigini cok kucuk oldugunu soyledikten sonra 'bu devam etmez yakinda duser cok ufak gelisimi yeterli degil' dedi yani dusmesezse de kafama bir soru isaretti atti sagolsun!!! Haftaya tekrar bakilacak ama bu hafta tup bebek islemlerimi yapan doktoruna gidip onun da fikrini alicam! 7 hft 3 gundeyiz. Ayni gunde olan varsa boyunu yazabilir mi ? Kafam iyice karisti
Canim kaç haftalik olduğunu Dr mu söyledi birde 6 mm be ölçüsü yani ultrason kağıdında bir çok değer var[/QUOTE]adobrc, post: 45714152, member: 606464"]Bende 7+0da gittim 6mm ölçtu bana da küçük geldi ancak dr devam edicek dedi.küçük te demedi.seninki kaç mm
CRL ,embriyo nun boyu6+1 günlük iki hafta önceki sonucum CRL0.36 cm YS 0.28
ben bugün gittim 11mm dedi.Bende 7+0da gittim 6mm ölçtu bana da küçük geldi ancak dr devam edicek dedi.küçük te demedi.seninki kaç mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?