Baska bi d.r alttan baktirmak icin guvenemedim kendi d.r ma gittigm zaman alttan bakiyor kalbi duyuluyor ozaman.allahin izniyle duycaksiniz yani insallahayy canım benim ne güzell. o zaman biz de yarın sadece görürüz duyamayız kalp atışını. gerçi abdominal baktırmışsın belki de ondan mıdır.
Ben 6+3 te gittiğimde hafif de olsa karından duydum ama kişiye göre cihaza göre değişiyor sanırım doktor 7.haftada daha net duyulur dediBaska bi d.r alttan baktirmak icin guvenemedim kendi d.r ma gittigm zaman alttan bakiyor kalbi duyuluyor ozaman.allahin izniyle duycaksiniz yani insallah
inşallah canım. eşim de bana o günü beklemeyelim başka bir doktora da gidelim dedi. ben de seninle aynı sebepten kabul etmedim.Baska bi d.r alttan baktirmak icin guvenemedim kendi d.r ma gittigm zaman alttan bakiyor kalbi duyuluyor ozaman.allahin izniyle duycaksiniz yani insallah
Canim bana bugun alttan bakti 8 haftalikKızlar 6. Hafta gittiğimde alttan baktı iki hafta sonradami alttan bakacak
İçini ferah tut canim zaten hicbisey hissedilmiyo.Kizlarr ben de persembe transfer oldum.hamis anneler hayirlisiyla yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah. Transfere giderken meryem suresi ve yadin suresini okudum insallah rabbim bana da anne olmayi nasip eder. Geldikten ertesi gun basladim aglamaya tutmadi hissediyorum diye.. hamile.anneler ne olursnz bana da dua edin olur mu ben de araniza hamile anne adayi olarak katilayim. Bu arada ismim merve esimde morfoloji sifirdi kayseri acibademde yaptirdik.
Canım bende dün duydum kalp atışı 7+3 1.26 cm boyutu benimde adetime gore 7+6 olması gerekiyordu ama Dr sorun yok dedi kafama takıldı çok senin boyutu nedir acaba adetine gore kaç haftalık olması lazımdıMerhaba arkadaslar bugun sonunda bebisi gordum, kalp atisini da duyduk! Sevinsek mi uzulsek mi bilemedik amadoktor geride. Geldigini cok kucuk oldugunu soyledikten sonra 'bu devam etmez yakinda duser cok ufak gelisimi yeterli degil' dedi yani dusmesezse de kafama bir soru isaretti atti sagolsun!!! Haftaya tekrar bakilacak ama bu hafta tup bebek islemlerimi yapan doktoruna gidip onun da fikrini alicam! 7 hft 3 gundeyiz. Ayni gunde olan varsa boyunu yazabilir mi ? Kafam iyice karisti
Ilk keseyi gormeye gittigimiz zaman,henuz kalp atisi yoktu,kurenin sekli guzel ama takip edelim,kalbi atarsa sorun yok dedi.Besinci haftaydi sanki,bir hafta sonra tekrar bakinca bir haftalik buyumusse sorun yok,kesenin icini kimse bilemez6haftalik gorunuyor. Yani aslinda senin gibi 10 gun gibi bir fark var. kalbi iyi dedi. Ama cok olumsuz konustu sanki devam etmesi iyi olmazmis gibi bir de kurt dusurdu icimize. Senin ne zamanda 10 gunluk fark vardi?
Bu arada olcume gore 2 gun az,2 gun cok cikabilir,cunku kese cok duzgun bir sekil degil,nereden nereye olcum yaptigina bagliymisCanım bende dün duydum kalp atışı 7+3 1.26 cm boyutu benimde adetime gore 7+6 olması gerekiyordu ama Dr sorun yok dedi kafama takıldı çok senin boyutu nedir acaba adetine gore kaç haftalık olması lazımdı
Benim annem ebe ve hastane 50 m yanımızda olmasina rağmen beni evde doğurmuş canım hep kiziyorum yaşı da 40 zor bulmuş beni üstüne ben 5 kiloya yakın doğmuşum ne cahilmissin diyorum ne bileyim dio izin kullanmak için canimizi hiçe saymış kadınAnnem diğer kardeşleri hastane de doğurmuş bana gelince gitmemiş :) çamaşır olayı mallesef elinde yıkıyorlarmış sıkıntılı süreçler bitti çok şükür şimdi hem yıkama hem kurutma şimdi de insanlara rahatlık batıyor herşey kolay elde ediliyor mutsuzluk hat safhada
yumurta rezervi amh değerinden anlaşılıor. kaç dozla ve hangi ilaçla 5 yumurta oluştu? aynı iğneler kullanılıyor geliştirmek için. ama düşük doza iyi yanıt vermiyorsan ona göre bir doz ayarlaması yaparlar. çünkü ne kadar çok yumurta olursa o kadar iyidir. açıkçası ben ani bir şekilde tüp bebeğe başladığım ve iğne aşamalarını aşılama amacıyla geçtiğim için çok ayrıntılı bilgi sahibi değilim. yumurta kalitesi yumurtalar toplandıktan sonra anlaşılıyor ama. bize doktorumuz opu sonrasında ne yumurtalar ne de sperm çok süper kalitede değildi dedi. ben bir kez aşılama oldum. 75 lik iğne olmuştum toplamda da 11 iğne vurulArkadaslarbisey sorucam yumurta kalitesi ve rezervi neyden anlasilir ben asilama icin ilac kullandigimda 5 yumurtam gelismisti tup bebekte de mi ayni oranda az gelisir yani yoksa onda daha mi cok olur ilaclardan falan dolayi
cankm adet tarihine göre gebelik süresi tahmini bir zaman zaten. Baş popo ölçüldükten sonra son adet tarihine göre geriye düşüyor herkesin 3 gün hiçbir şey değil takılma onaCanım bende dün duydum kalp atışı 7+3 1.26 cm boyutu benimde adetime gore 7+6 olması gerekiyordu ama Dr sorun yok dedi kafama takıldı çok senin boyutu nedir acaba adetine gore kaç haftalık olması lazımdı
Ay canım zarar olur diye korkuyorum ya inşallah bişey olmazCanim bana bugun alttan bakti 8 haftalik
Ve 15 gün sonra gittigimde de galiba alttan olacak
Arkadaslarbisey sorucam yumurta kalitesi ve rezervi neyden anlasilir ben asilama icin ilac kullandigimda 5 yumurtam gelismisti tup bebekte de mi ayni oranda az gelisir yani yoksa onda daha mi cok olur ilaclardan falan dolayi
Bu arada olcume gore 2 gun az,2 gun cok cikabilir,cunku kese cok duzgun bir sekil degil,nereden nereye olcum yaptigina bagliymis
Kızlar çok tesekkur ederim içimi ferahlattiniz iki hafta sonra tekrar gidicez inşallah sağlıkla devam eder gelişimicankm adet tarihine göre gebelik süresi tahmini bir zaman zaten. Baş popo ölçüldükten sonra son adet tarihine göre geriye düşüyor herkesin 3 gün hiçbir şey değil takılma ona
Anladm bende 75 lik dozda 5 gelismisti insallah bunda daha cok gelisir tesekkurler saglikla kucaginiza alirsnz ins sizde sorun neydi ndn olmadi kendiligndenYazarken enter yapmışım bilgda. 11 doz 75 lik ile bende sadece bir yumurta oluşmuştu. İkinci aşılamamda doktor yumurta sayısını 2 yapalım o yüzden dozu 100 e çıkarcam dedi. 11 yumurta oluştu ilk kontrolümde öyle olunca aşılamayı iptal etti tüp bebeğe geçtik iğneye devam ettim 3 gün daha toplamda 32 yumurta oluştu bu şekilde. Ama sadece 23 tanesi olgun çıktı ve içlerinden de yalnızca 7 tanesi döllendi. 5. Güne kadar da 5 embriyomuz kaldı. 1 i transfer edildi 4ü donduruldu.
Sen içini ferah tut canım. Kafaya takılacak şey var takılmayacak şey var :) yarın da benim kalp atışı randevum sabret sabret derken bi anda geçti son 3 günKızlar çok tesekkur ederim içimi ferahlattiniz iki hafta sonra tekrar gidicez inşallah sağlıkla devam eder gelişimi
Cok tesekkur ederim.canm.benm.cok haklisinİçini ferah tut canim zaten hicbisey hissedilmiyo.
Hayirli bir şekilde sirasiyla bütün güzel haberleri alirsin inşaallah stres yapma agir kaldirma yorma kendini. Allaha emanet. O ol dediyse oldu bitti :)
Yeterki dilemis olsun.
sebepsiz infertilite. bende pkos var bir de ama doktorlar onun engel olmadığını söylüyorlar.Anladm bende 75 lik dozda 5 gelismisti insallah bunda daha cok gelisir tesekkurler saglikla kucaginiza alirsnz ins sizde sorun neydi ndn olmadi kendilignden
Anladm olsn hamilesiniz ya sukurler olsn darisi bizleresebepsiz infertilite. bende pkos var bir de ama doktorlar onun engel olmadığını söylüyorlar.
tek embriyo transfer edilmişti tüm ısrarıımıza rağmen. bir de opu sonrası ohss olmuştum. transfer günü çok ağrım vardı. zaten kasıklarımda baskı ve ağrı varken bir de idrara sıkışık olarak bir buçuk saat beklettiler doktor ameliyattan gelecekti... sedyeye tek başıma uzanamadım bile. aşılamada hiçbir şey hissetmediğim halde transferde baya canım acıdı. doktor kendini çok kasıyorsun böyle yapamam falan dedi...Allah razi olsun canm sen de mi agladin ben tutacalsa da tutmamistr benim bu stresim ve uzuntumle.diyorum. insallah ben de anne olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?