2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ayy canım benim ne güzell. o zaman biz de yarın sadece görürüz duyamayız kalp atışını. gerçi abdominal baktırmışsın belki de ondan mıdır.
Baska bi d.r alttan baktirmak icin guvenemedim kendi d.r ma gittigm zaman alttan bakiyor kalbi duyuluyor ozaman.allahin izniyle duycaksiniz yani insallah

Baska bi d.r alttan baktirmak icin guvenemedim kendi d.r ma gittigm zaman alttan bakiyor kalbi duyuluyor ozaman.allahin izniyle duycaksiniz yani insallah
Ben 6+3 te gittiğimde hafif de olsa karından duydum ama kişiye göre cihaza göre değişiyor sanırım doktor 7.haftada daha net duyulur dedi

inşallah canım. eşim de bana o günü beklemeyelim başka bir doktora da gidelim dedi. ben de seninle aynı sebepten kabul etmedim.

İçini ferah tut canim zaten hicbisey hissedilmiyo.
Hayirli bir şekilde sirasiyla bütün güzel haberleri alirsin inşaallah stres yapma agir kaldirma yorma kendini. Allaha emanet. O ol dediyse oldu bitti :)
Yeterki dilemis olsun.

Canım bende dün duydum kalp atışı 7+3 1.26 cm boyutu benimde adetime gore 7+6 olması gerekiyordu ama Dr sorun yok dedi kafama takıldı çok senin boyutu nedir acaba adetine gore kaç haftalık olması lazımdı

6haftalik gorunuyor. Yani aslinda senin gibi 10 gun gibi bir fark var. kalbi iyi dedi. Ama cok olumsuz konustu sanki devam etmesi iyi olmazmis gibi bir de kurt dusurdu icimize. Senin ne zamanda 10 gunluk fark vardi?
Ilk keseyi gormeye gittigimiz zaman,henuz kalp atisi yoktu,kurenin sekli guzel ama takip edelim,kalbi atarsa sorun yok dedi.Besinci haftaydi sanki,bir hafta sonra tekrar bakinca bir haftalik buyumusse sorun yok,kesenin icini kimse bilemez

Canım bende dün duydum kalp atışı 7+3 1.26 cm boyutu benimde adetime gore 7+6 olması gerekiyordu ama Dr sorun yok dedi kafama takıldı çok senin boyutu nedir acaba adetine gore kaç haftalık olması lazımdı
Bu arada olcume gore 2 gun az,2 gun cok cikabilir,cunku kese cok duzgun bir sekil degil,nereden nereye olcum yaptigina bagliymis

Benim annem ebe ve hastane 50 m yanımızda olmasina rağmen beni evde doğurmuş canım hep kiziyorum yaşı da 40 zor bulmuş beni üstüne ben 5 kiloya yakın doğmuşum ne cahilmissin diyorum ne bileyim dio izin kullanmak için canimizi hiçe saymış kadın

Arkadaslarbisey sorucam yumurta kalitesi ve rezervi neyden anlasilir ben asilama icin ilac kullandigimda 5 yumurtam gelismisti tup bebekte de mi ayni oranda az gelisir yani yoksa onda daha mi cok olur ilaclardan falan dolayi
yumurta rezervi amh değerinden anlaşılıor. kaç dozla ve hangi ilaçla 5 yumurta oluştu? aynı iğneler kullanılıyor geliştirmek için. ama düşük doza iyi yanıt vermiyorsan ona göre bir doz ayarlaması yaparlar. çünkü ne kadar çok yumurta olursa o kadar iyidir. açıkçası ben ani bir şekilde tüp bebeğe başladığım ve iğne aşamalarını aşılama amacıyla geçtiğim için çok ayrıntılı bilgi sahibi değilim. yumurta kalitesi yumurtalar toplandıktan sonra anlaşılıyor ama. bize doktorumuz opu sonrasında ne yumurtalar ne de sperm çok süper kalitede değildi dedi. ben bir kez aşılama oldum. 75 lik iğne olmuştum toplamda da 11 iğne vurul
cankm adet tarihine göre gebelik süresi tahmini bir zaman zaten. Baş popo ölçüldükten sonra son adet tarihine göre geriye düşüyor herkesin 3 gün hiçbir şey değil takılma ona

Arkadaslarbisey sorucam yumurta kalitesi ve rezervi neyden anlasilir ben asilama icin ilac kullandigimda 5 yumurtam gelismisti tup bebekte de mi ayni oranda az gelisir yani yoksa onda daha mi cok olur ilaclardan falan dolayi

Yazarken enter yapmışım bilgda. 11 doz 75 lik ile bende sadece bir yumurta oluşmuştu. İkinci aşılamamda doktor yumurta sayısını 2 yapalım o yüzden dozu 100 e çıkarcam dedi. 11 yumurta oluştu ilk kontrolümde öyle olunca aşılamayı iptal etti tüp bebeğe geçtik iğneye devam ettim 3 gün daha toplamda 32 yumurta oluştu bu şekilde. Ama sadece 23 tanesi olgun çıktı ve içlerinden de yalnızca 7 tanesi döllendi. 5. Güne kadar da 5 embriyomuz kaldı. 1 i transfer edildi 4ü donduruldu.

Bu arada olcume gore 2 gun az,2 gun cok cikabilir,cunku kese cok duzgun bir sekil degil,nereden nereye olcum yaptigina bagliymis

cankm adet tarihine göre gebelik süresi tahmini bir zaman zaten. Baş popo ölçüldükten sonra son adet tarihine göre geriye düşüyor herkesin 3 gün hiçbir şey değil takılma ona
Kızlar çok tesekkur ederim içimi ferahlattiniz iki hafta sonra tekrar gidicez inşallah sağlıkla devam eder gelişimi

Anladm bende 75 lik dozda 5 gelismisti insallah bunda daha cok gelisir tesekkurler saglikla kucaginiza alirsnz ins sizde sorun neydi ndn olmadi kendilignden

Allah razi olsun canm sen de mi agladin ben tutacalsa da tutmamistr benim bu stresim ve uzuntumle.diyorum. insallah ben de anne olurum
tek embriyo transfer edilmişti tüm ısrarıımıza rağmen. bir de opu sonrası ohss olmuştum. transfer günü çok ağrım vardı. zaten kasıklarımda baskı ve ağrı varken bir de idrara sıkışık olarak bir buçuk saat beklettiler doktor ameliyattan gelecekti... sedyeye tek başıma uzanamadım bile. aşılamada hiçbir şey hissetmediğim halde transferde baya canım acıdı. doktor kendini çok kasıyorsun böyle yapamam falan dedi...

normalde sedyeyle odaya getirip iki saat yatırıyorlar diye biliordum. aşılamada bile 15dk yatmıştım. ama hastane politikasını değiştirmiş. beni transferin hemen ardından kaldırdılar yürüyerek tuvalete yolladılar ordan da yürüyerek odama... sonra üzerimi giyindim biraz uzanacaktım hemşire geldi yatmayın hareket edin aksine dedi. çıktık sonra hastaneden.

tüm bunlar üst üste gelince kesin tutmayacak dedim. sonra transferin ertesi günü ohss ağrıları geçti. ama transferin 6. günü ağrılar yeniden başladı. 9.gün aradım hastaneyi. hemen gelin doktor muayene etmek istior dedi. eşim eve geldiğinde ağlıordum hem tutmadı diye hem ağrılarımdan. sonra gittik doktor muayene etti. transfer sonrası ohss genelde gebelik yüzünden olur büyük ihtimal gebesin dedi. bugünden ver kanını çıkar dedi. bir saat sonra hamile olduğumu öğrendim.

yani transfer gününden itibaren ağlayıp olmadı demedim. başlarda çok düşünmüyordum ne olumlu ne olumsuz. hiç belirti de olmayınca... ama tahlil günü yaklaştıkça insan kafayı yiyor. hem sabırsızlanıyor bir an önce tahlil yaptırmak için hem de ya olmamışsa diye ayakları geri geri gidiyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…